Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.687
- 90.279
- 5.003
300M kadroyu torrente versen o da ilk 24 yapar şampiyonlar liginde.
saçmalamış
sezon sonu şutlanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
300M kadroyu torrente versen o da ilk 24 yapar şampiyonlar liginde.
saçmalamış
sezon sonu şutlanmalı
Boş iş.Cevabimi yukarda baska bir okan burukcuya yazdim, fener nasil dünya kasar hakemden destek görüyorsa o yillarda basak aliyordu tff arkasina
Bunlar kim laSana gomisinden sergiosuna ziyeşinden nelsonuna angelinosundan zahasına frankowskisinden batshuayisine kadar bir sürü hatırlatma yapardım yapmasına ama @Mert Noyanoğlu nun mesajını gördükten sonra vazgeçtim
Çimler sarı olsun
Sen kazandın tebrikler
Hayirli RamazanlarBoş iş.
Bunu diyen kişi, fbliler yapı var dediğinde dalga geçmemeli o zaman.
Akhisar’da da mı hakem desteğiyle kupa aldı? İlçe takımıyla.
25 milyon maasli santraforun caldigi 3 top ile satraforsuz, takimina almak isteyen maksimum 3 futbolcusu olan Juventus’u yendik diyemi bu kadar yaygara? Iyi teknik adam kendini oyun sistemiyle ve taktigiyle belli eder. 4 yildir, Icardi (ilk 2 yil) ve Osimhen’i denklemden cikardigin maclardaki basarilarinida bi listeleyin bizde gorelim. Okan Buruk bu gozlerin gordugu en kotu teknik adam, elinde var olan imkanlar goz onunde bulundurulunca. Iyi teknik rustunu, her futbolcunun hayvan gibi savastigi buyuk maclarda degil kucuk maclarda ispat eder. 4 yildir rezil oldugumuz takimlarin butcelerini toplasan bi Osimhen etmiyo.
Kotu teknik adamligi fikrim degismesede, turu atlar sezonuda sampiyon tamamlarsak kimse teknik adam degistirmez.
eleştiri kültürü kanziOkan Buruk bu gozlerin gordugu en kotu teknik adam
Bu kötü birşey miher futbolcunun hayvan gibi savastigi buyuk maclarda degil
Büyük maçlarda topçular savaşıyorBu kötü birşey mi
İyi güzel bak basket oynamışsın bir çok örnek vermişsin 1 tane de ben ekliyeyim. Yine en çok eleştirdiğimiz noktadan başlayarak 30 m. luk oyuncular, Sadri'nin de bahsettiği gibi yeterince çalışmamamız. Hocaya destek verdiğim konu da en çok sabrımın sınırlarını zorlayan durumdu.Abicim sen hiç bir spor dalını ciddi anlamda yaptın mı? Bunu çok ciddi soruyorum. Bak ben yıllarca lisanslı basketbol oynadım. Seti de set hücumlarını da set savunmalarını da iyi bilirim. Bütün hocalar, koçlar belli bir sistem geliştirir ve o sistem üzerinde stratejisini koyar. Sistemi işlemediğin de ya da rakip sistemi kilitlediğinde de alternatif planları vardır. İşte sen örneklendirmişsin. Kapalı defansı açmak içşn İlkay ı koyar ya da başkası defanstan bir oyuncu alır forveti çiftler vs. Bu denemeleri yaparken de belli bir kurgu içerisinde düşünür ve müdahale eder. Sonrası oyunculardadır. Saha içerisinde diğer taktik başarılı olur ya da olmaz... ama buna başka bir çözüm yolu yok diyemezsin...
Yazmışsın millet taç çalışıyor duran top çalışıyor falan... geçen sene taçtan gol atıyordu övülüyordu bu takım, duran topları mükemmel kullanıyor deniyordu. Arsenal ile kapışıyordu vs. Hala diyorsunuz ki bu adamın başka bir taktiği yok...
Oyunu soğutmak yarı alanda karşılamak diyorsun, liverpool maçında gördük onu da... rakip kaleye otobüs çektiğinde de hat arası konular kale çizgisine inen oyunlar ver kaç denemeleri görüyorsun. Gör müyor musun?
Bu taktiklerin hepsi her zaman her takımda tutsa ortalıkta kazanan takım ya da kaybeden takım olmaz. Ya da ortalık namağlup takımlarla dolu olur.
Bu arada ben bu işten anlamıyorum ya hani... bak ben 8 yaşımdan beri bu zıkkımı tüm ligleri, senin izlemediğin takımları falan izlemişimdir... evet son senelerimde Galatasaray maçları dışında pek maç izlemiyorum ama yine de göz ucuyla o premier lig Fransa ligi maçları açıktır hep...
Asıl senin anlamak istemediğin şeyi ben söyleyeyim sana. 150 200 maç arasında izlediğin ve kötü oynanan 5-10 maçın üzerinde tepinip bunu genellemeye vurarak bu hoca çöptür diye tutturman. Sen bu adamı tüm maçlarında en büyük hataları yapıyormuş gibi görüyorsun ve görmeye devam edeceksin. Çünkü sen futbolu insanların oynadığı bir oyun gibi görmüyorsun... Sen maçı izlerken fifa fm gibi sanal karakterlerin ekranda gözüktüğünü sanıyorsun.
Şurada bile sen futbol bilmiyorsun derken ukalalık yapıyorsun ama sana şunu söyleyeyim sen kendini her bku bildiğini sanıyorsun... esas yazık olan bu...
yok icardi cikar, yok osimhen cikar, yok o nu cikar yok bunu. Öyle bombos bir argüman ki bu. Bu oyunculari bir arada tutup, onlara göre Plan hazirlayan Adam da okan hoca. Fatih gibi demodelerin yasattiklari son seneleri bir izle25 milyon maasli santraforun caldigi 3 top ile, satraforsuz ve takimina almak isteyecegin maksimum 3 futbolcusu olan Juventus’u yendik diyemi bu kadar yaygara? Iyi teknik adam kendini oyun sistemiyle ve taktigiyle belli eder. 4 yildir, Icardi (ilk 2 yil) ve Osimhen’i denklemden cikardigin maclardaki basarilarinida bi listeleyin bizde gorelim. Okan Buruk bu gozlerin gordugu en kotu teknik adam, elinde var olan imkanlar goz onunde bulundurulunca. Iyi teknik adam rustunu, her futbolcunun hayvan gibi savastigi buyuk maclarda degil kucuk maclarda ispat eder. 4 yildir rezil oldugumuz takimlarin butcelerini toplasan bi Osimhen etmiyo.
Kotu teknik adamligi fikrim degismesede, turu atlar sezonuda sampiyon tamamlarsak kimse teknik adam degistirmez.