- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
Ne yapıyorsun sen bu adamlara?
takım degil ciftlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapıyorsun sen bu adamlara?
25 milyon maasli santraforun caldigi 3 top ile, satraforsuz ve takimina almak isteyecegin maksimum 3 futbolcusu olan Juventus’u yendik diyemi bu kadar yaygara? Iyi teknik adam kendini oyun sistemiyle ve taktigiyle belli eder. 4 yildir, Icardi (ilk 2 yil) ve Osimhen’i denklemden cikardigin maclardaki basarilarinida bi listeleyin bizde gorelim. Okan Buruk bu gozlerin gordugu en kotu teknik adam, elinde var olan imkanlar goz onunde bulundurulunca. Iyi teknik adam rustunu, her futbolcunun hayvan gibi savastigi buyuk maclarda degil kucuk maclarda ispat eder. 4 yildir rezil oldugumuz takimlarin butcelerini toplasan bi Osimhen etmiyo.
Kotu teknik adamligi fikrim degismesede, turu atlar sezonuda sampiyon tamamlarsak kimse teknik adam degistirmez.
takım degil ciftlik
Messi olmasa Pep kabzımal olurdueleştiri kültürü kanzi
gs bu sayede başarılı kanzi
Sizi gibi dakika dakika yazacağız mı diyorlar maç sırasında. Tabi ki hayır ilk yarı 1-2 bitmişken devre arası gelirsin, inanıyorum tam destek bu maç dönecek dersin o kadar.Herkes istediği yorumu yapar. Kurallara aykırı bir durum varsa modlar zaten gereken cezayı verir. Benim anlamadığım herkes aynı düşüncede olmak zorunda mı? Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil. Maç 2-1 yenik durumdayken sessiz kalıp maç dönünce yazmak da samimiyet göstergesi değil. İnandığınız bir şeyi her an her dakika savunup konuda belirtseydiniz rtaşlar. Ayrıca her maç kazanalım ben razıyım tüm lafları yemeye, benim zerre zoruma gitmez Galatasaray lehine bir şey yaşandığında tükürdüğümü yalamak.
DemiştimSeninle anlaşmak cidden çok zor.

Helal kardeşim benimSen bu gözlerin gördüğü en kötü taraftasın.
Aga yunus, barış, singo, boey kaç yaşında oynamaya başladı bu takımda... arda kaç yaşında süre almaya başladı... okan gençleri oynatmıyor algısı da yanlış... oynayacak kapasiteye gelmiş gençlere de şans veriyor... Ama hocadan önce taraftar profilini değiştirmek lazım... en basit örneği yunus işte. Alt yapıdan çıkmış tek oyuncun şu anda... yaptığı hatalardan sonra tüm taraftar küfretti işte. Hangi birimiz aferim hocaya, hata yapıyor ama yine de bu çocuğu kazanmak, geliştirmek için sürer veriyor dedik? Barış genç değil miydi? Barışı niye oynatıyorsun diye eleştirilmedi mi?Real Madrid’in yaş ortalamasının 24 olduğu yerde Barca’nın çoluk çocukla oynadığı yerde yaş muhabbeti yapmayın ya.
Genç alıcaksın gerekirse geliştireceksin futbol buna döndü artık dünyada. Aldın işte Nhaga’yı, sokacaksın rotasyona. Yarın 3 maç üst üste oynayamıyor sonra oyuncuların.
Kazanmak zorundaymışız da kem kümmüş, he Real kazanmak zorunda değil ama sen zorundasın.
Gençleri hiç oynatmıyor demedim bu yarışmacı takımda genç olmaz algısına laf ettim.Aga yunus, barış, singo, boey kaç yaşında oynamaya başladı bu takımda... arda kaç yaşında süre almaya başladı... okan gençleri oynatmıyor algısı da yanlış... oynayacak kapasiteye gelmiş gençlere de şans veriyor... Ama hocadan önce taraftar profilini değiştirmek lazım... en basit örneği yunus işte. Alt yapıdan çıkmış tek oyuncun şu anda... yaptığı hatalardan sonra tüm taraftar küfretti işte. Hangi birimiz aferim hocaya, hata yapıyor ama yine de bu çocuğu kazanmak, geliştirmek için sürer veriyor dedik? Barış genç değil miydi? Barışı niye oynatıyorsun diye eleştirilmedi mi?
Yeni nesil seyirci gurubunun taraftar gormemis olmasi normal.Sen bu gözlerin gördüğü en kötü taraftasın.
Buarada Kağanı forvet arkası oynatıp Gokdenizi sağ bek oynatmak değil.Ayni esnada forvet arkasi Gökdeniz oynamalı idi.Gecende söyledim Gökdeniz de biraz kuvvetlenmeli artık şu alemde futbol oynamak istiyor ise eğer.Bu çocuklar mükemmel tesislerde neden çalışmıyorlar.En büyük soru isaretide bu aslında.Gençleri hiç oynatmıyor demedim bu yarışmacı takımda genç olmaz algısına laf ettim.
Barış çok doğru örnek, önünde adamlar varken rotasyonda kullandık yükseldi ama Boey ve Yunus biraz adam kalmadı diye oynatıldı.
Rotasyonu gençlerden kurmak özellikle çok mantıklı kısacası.
Bir de oynattığı gençleri kendisi aldırmadı, aldırdığı gençleri de pek oynatmadı, ondan Nhaga oynatılmalı dedim.
88 öncesini hatırlamıyorum evet.Yeni nesil seyirci gurubunun taraftar gormemis olmasi normal.
Tedesco ile dağlar kadar fark var usta.Td var juveye 6 atmak icin apoyu cikartip icardiyi sokar, td var 5 yememek icin talişkayi cikartip İsmaili sokar. Hocamızın degerini bilelim.
Olay da zaten bu üstat, kendisini işine verip odaklanınca fark ortaya çıkıyor. Şu herife saçma şekilde yenilmek geçen de değer mi idi?Tedesco ile dağlar kadar fark var usta.