- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
otoriten 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasaray o kadar büyük ki kerameti bunda sanıyorsunuz. Elindekini malzemeyi Okandan daha iyi kullanacak birsürü hoca vardır. Bu başarılı bulduğunuz takım belkide daha da başarılı olabilecekken bu durumda. bu takım konyaya bu kadar para harcanıp böyle rezil oynayamaz kimse de oynatamaz.
juve maçından sonra neredeydin? şu ilk yarıyı mı bekledin?galatasaray o kadar büyük ki kerameti bunda sanıyorsunuz. Elindekini malzemeyi Okandan daha iyi kullanacak birsürü hoca vardır. Bu başarılı bulduğunuz takım belkide daha da başarılı olabilecekken bu durumda. bu takım konyaya bu kadar para harcanıp böyle rezil oynayamaz kimse de oynatamaz.
Galatasaray o kadar büyükse niye daha önceleri hocaları paso kovduk?
Hayatımda daha oksimoron bir bakış açısı görmedim.
Demek Barcelona falan boşuna hoca tutuyor zira onların büyüklüğü daha da fazla.

istifa da 1 hizmettir
Hocasız kaç kere şampiyon oldu bu takım. Kimseye de bu kadar para iyi takım verilmedi. O kadroların başında Okan olsaydı 2 maç alamazdı.Yıldızların ayağına iyi gününe bakan takım hocası mı olur.Osimhen olmadan konyayı da yenemeyecek kadro mu bu?bu kadar mı aciz takım ki bu. rezil kurgularsan işte böyle aciz durumda olur yan pas geri pas kaleciye ver vursun gitsin muhteşem deha futbol taktiği.Galatasaray o kadar büyükse niye daha önceleri hocaları paso kovduk?
Burdaydım ? bak bakalım o zamanki mesajlarıma merak ediyorsan.juve maçından sonra neredeydin? şu ilk yarıyı mı bekledin?
spaletti gibi hocayı osurta osurta yendi mi takımı?Hocasız kaç kere şampiyon oldu bu takım. Kimseye de bu kadar para iyi takım verilmedi. O kadroların başında Okan olsaydı 2 maç alamazdı.Yıldızların ayağına iyi gününe bakan takım hocası mı olur.Osimhen olmadan konyayı da yenemeyecek kadro mu bu?bu kadar mı aciz takım ki bu. rezil kurgularsan işte böyle aciz durumda olur yan pas geri pas kaleciye ver vursun gitsin muhteşem deha futbol taktiği.
baktım yokBurdaydım ? bak bakalım o zamanki mesajlarıma merak ediyorsan.