Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasmanda, hele hele son düzlüğe girecekken rotasyon yapmak = HATA
Çıkan 11 = HATA
Değişikler = HATA
Girenlerin hangi pozisyonda oynadığını kendileri bile bilmiyordur = ÇORBA
Juve maçı sonrası şekilli şukullu post atan o 3-5 forum üyesi gelecek mi bu konuya acaba = MERAK
Daha düne kadar lig önemli değil, avrupa önemli diyenler ne diyecek onu merak ediyoruz.

3 gündür camiada herkes mutluydu şimdi de mutlu olmalı

Bu sene şampiyon olamayınca takımın nasıl dağıldığını görürsün
12 maçtır galibiyet alamayan takimada böyle rezil oynanmaz. Kocaeli maçından daha rezil oynanmaz demistim bu mac onu gecti

Ne izledik ya biz. Ne yazikki pres olmayınca bu takımda olmuyor.

Juve maçında 2-1 gerideyken, hocayı savunanlar neredeydiniz dedim maç izliyorduk dediler. Eee şimdi neredesiniz? Maç da bitti hadi gelin. Her yenilgi de saklanmayın.
Gelip de ne diyecekler? Nasil bu rezil futbolu savunavaklar , biliyorlar simdi cikip savunsa linc yiyecegini , en iyisi ölü takliti yapalim bir sonraki macta sokan buruk yazalim diye gelmiyorlar.

Oksijen için aslında insanları ortalama 80 yıl yaşatan ve yavaş yavaş öldüren zehirli bir gaz diye onlarca komplo teorisi vardı. Sen de oksijen gibisin hoca. Belki de bu takım sensiz bambaşka bir seviyeye çıkacak. Belki geçen sezon başka bir hoca ile uefa finali bile mümkündü.

juventusa elenelim oyuncular takımı şampiyon yapsın da bundan kurtulalım başka birşey istemiyorum. juventusu elersek derbide fb şampiyonluk turu için gelir bize bu vasıfsız hoca ile.

fiksturde kalan deplasmanlara baktigimiz zaman bünyeyi yavasdan sikecilerin sampiyonluguna alistirmak lazim diyorum. sonra bakiyorum bu dingillerin kadroya defans sakat forvet yok orta sahada asensio veya taliscadan birine birsey oldugu zaman onlarda kontak kapatir diyosun.sonra hakemler aklima geliyor. bizim attigimiz 2 gol sayilmadi bu sikecilerdede aksine hakem desteği hic olmadığı kadar yüksek. ne olacaksan olsun artik da şu sezon bitsin. yoksa ana avrat girecem şu bizim teknik direktore ve yönetime 5 yil ban yicem

kocaeli ve konyaya yenilmek mallık
ama iki maçta da operasyon çektiler takımı
hocayı eleştririn herkes gibi ben de barut gibiyim ama ince ince doğruyorlar bizi onu da hesaba katıp yazın

Burak'a, Selçuk'a, şimdi de İlhan Palut'a.

Derbileri saymıyorum bile.

Zerre konsantrasyon yok, küçümseme var, rahatlık var, kibir var. Karşında da düşmemeye oynayan Konya deplasmanı var.

Rotasyonu da gördük. Konya'nın sonradan girenleri maçı aldı, demek ki sorun sadece kulübenin boş olması değil, onları doğru kullanmak ile de alakalıymış. Bir takımın defansından ofansına zaten yedek başladığın maçta neredeyse tamamını niye maç esnasında 10 kere değiştirirsin ya?

Ben eleştirmekten yoruldum elestirmiyorum artik. Saldım. İnşallah şampiyonluk gitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt