Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha gereksiz bir olay değil. Bunu anlaman lazım hoca yeter. Bazen 3lü orta saha oynar oyunu tutarsın. Dün sallai yerine 2. Yarı İlkay ile başlasan maçı alırdık. Orta sahalar çok değersiz geliyor sana göre.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktas maçı dahil skorlara bakacam artık. Dünkü oyun beni futboldan soguttu. Beşiktaş maçını alırsak maçları izlemeye devam ederim. Beinconnect aldık birde maclari izlemek için.
GS'ye küsmek olmaz. Ligi 13. bitirdiğimiz sezon bile tüm maçları izleyen bir kardeşin olarak bunları söylüyorum. Olayın sıcaklığı ile neler neler yazıyoruz da bir sonraki maçta GS yine bizi ekran başına kilitler.

Barış Savaş demiyor ki yaşlandım maç başlayana kadar uykum geliyor

Takıma ve hocaya bahane uyduruyor
GS'ye küsmek olmaz. Ligi 13. bitirdiğimiz sezon bile tüm maçları izleyen bir kardeşin olarak bunları söylüyorum. Olayın sıcaklığı ile neler neler yazıyoruz da bir sonraki maçta GS yine bizi ekran başına kilitler.

Rehavetle rotasyonla falan alakası yok ya takım ne oynadığını bilmiyor ve Osimhen olmadan pozisyona bile giremiyoruz bu kadar basit. Antrenör takımı değil oyuncu takımıyız. Gol atsak yine sokan buruk olacaktı ama neticeye değil haticeye bakanlar bunu zaten 2 senedir söylüyorlar. Kötü oynadığımız çok sayıda maçtan biriydi dün.

Takip etcem yine skoru maç izlemeyecem. Dün gerçekten futboldan soğudum. Bu takım bukadar aciz olamaz. Oynarsın atamazsın anlarım. Dün hicbirsey yapmadan maçı verdik. 5 dakika bile baski yapamadik. Futbol böyle birşey değil yav. Maç izleyince canım acıyor.

Bizi TFF'ye, elaleme rezil ettin hoca. Bu işi temizleyeceksin. Yoksa sene sonu bay bay.

Bu ne lan

bu ne samimiyet

Neyi eleştiriyorsunu, lig kolaydı herkes kazanıyordu kazanırdı. Önemli olan şampiyonlar ligiydi ligin önemi yoktu bu eleştirilerin amacı ne?
Eleştiriler skordan dolayı değil oyundan dolayı. Ben geçen Juveye 5 attığımızda dedim. Oyun hiç iyi değil diye. O maç 5-2 değil de 2 sene önceki S. Prag maçı gibi 3-2 bitseydi bence sizde şu an hiç rahat olmazdınız. Gerçekçi olmak gerekirse 3+1 transfer sayesinde 16'yı görebildik. Bundan sonrası bu sene için çok zor.

Okan Buruk'un takımının en büyük sorunu istikrar maç için dakika-skor olarak da bakarsan böyle, maç maç da sonuç olarak da bakarsan böyle. Konya maçına özel hiç bir hazırlık yapılmadığını herkes gördü. Oyuncular şimdi buraya biz niye geldik şımarıklığındaydı hiç kimse motive edilmemiş rakip analiz edilmemiş. Takımın %70 unsuru olan adamda olmayınca sonuç bu oldu. Okan Buruk'la kesinlikle sezon sonu vedalaşılmalı doymuş bazı oyuncularla ile de. Sezon sonu netice ne olursa olsun bu şart artık. Seneye de benzer girdaplar yaşanır aksi durumda.

Osimhen yoksa takım %70 eksik ama hala kerameti Okan Buruk ta görenler var.

Ok o zaman niye TD başlığındayız

Bu argümanı doğru bulmuyorum zira ben bildim bileli iş yapan her TD için bu söyleniyor

Hagi olmasaydı FT olmazdı
Messi olmasaydı Pep olmazdı
X olmasaydı Y'yi görürdüm TD mi değil mi

Ok o zaman niye TD başlığındayız
Çünkü yaptığı tek şey çorba yapmak. Sanki elimizde hiç kanat yok ama sallai orda oynuyor. 10 numara oynayacak orda sane var ama 2 aydır çürümüş yunusa bel bağladık. Eleştirmek için burdayız çünkü ne yaptığını çoğu zaman kendide bilmiyor

Bu takımın en büyük eksikliği konsantrasyon. İyi oynadığımız bir çok maç içinde bile gevşek olduğumuz anlar oluyor. Maç maç bakmadığımız sürece daha çok kayıplar yaşarız. Rotasyonu da Asprilla falan deneyerek gereksiz geniş tutmamak lazım.

Çünkü yaptığı tek şey çorba yapmak. Sanki elimizde hiç kanat yok ama sallai orda oynuyor. 10 numara oynayacak orda sane var ama 2 aydır çürümüş yunusa bel bağladık. Eleştirmek için burdayız çünkü ne yaptığını çoğu zaman kendide bilmiyor

Yok ya mesajı editledim de orayı geç editledim görmemişsin mesajın kalanını.

Şu oyuncu olmasaydı asla başarılı olamazdın şampiyon olamazdın vs. Bu argümanı doğru bulmuyorum zira ben bildim bileli iş yapan her TD için bu söyleniyor

Hagi olmasaydı FT olmazdı
Messi olmasaydı Pep olmazdı
X olmasaydı Y'yi görürdüm TD mi değil mi

Neyse bu argüman hariç diğer eleştirilere iştirak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt