Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya mesajı editledim de orayı geç editledim görmemişsin mesajın kalanını.

Şu oyuncu olmasaydı asla başarılı olamazdın şampiyon olamazdın vs. Bu argümanı doğru bulmuyorum zira ben bildim bileli iş yapan her TD için bu söyleniyor

Hagi olmasaydı FT olmazdı
Messi olmasaydı Pep olmazdı
X olmasaydı Y'yi görürdüm TD mi değil mi

Neyse bu argüman hariç diğer eleştirilere iştirak ediyorum.
O zaman reis şöyle sorayım. Dün Osimhen olsa ne olurdu maç sonucu sence

rotasyon yaptığı için kızmak zor ama değişiklikler saçmaydı

bi de keşke sallai ve yunus başlamasalardı maça

asprilla ve nhaga değerlendirilmelilerdi tam da bu rotasyonlarda takıma enerji katçak adamlardı

baktık olmuyor değişikliği o zaman yapardık

Hocam Türkiye'nin açık ara, Avrupa'nın da belki en değerli 20 kadrosundan birine sahipsin. Bi zahmet artık ŞL maçları dönüşü zorlanmadan kazansak mı? Oynadığımız takım da hani Konya. Derbi falan olsa bi nebze anlarım da, Konya'yı da yenseydik zahmet değilse.
Mancini bu maçların dönüşü veya öncesinde, yabancı sınırı ve kısıtlı şartlarla zorlanmadan derbi alıyordu. Ligmi Avrupa'mı diye saçma sapan tartışmalar oluyor, bazıları aklınca fanboyluk için bilerek yapıyor, tabi ki 1 numara Avrupa. Burada olan olay liyakat bunu bile anlamıyorlar.

Mancini bu maçların dönüşü veya öncesinde, yabancı sınırı ve kısıtlı şartlarla zorlanmadan derbi alıyordu. Ligmi Avrupa'mı diye saçma sapan tartışmalar oluyor, bazıları aklınca fanboyluk için bilerek yapıyor, tabi ki 1 numara Avrupa. Burada olan olay liyakat bunu bile anlamıyorlar.

Mancini zamanında değil miydi yav Nisan'a girmeden Fener şampiyonluğu ilan etmişti.

Osi olsa net bir şekilde kazanırdık dün, ilk yarı zaten pozisyon vermedik, ikinci yarı da Singo iki kere adamı kaçırdı, biri korner oldu biri pozisyon, kornerin devamı da gol oldu.

İkinci gol desen Sallai rahat pozisyonda adamın önüne saldı.

Osi olsa 5-10 pozisyon daha fazla girerdik, ileriyi ne Barış ne de Icardi karıştırıp denge bozamadı.

Hala neden kovulmadı bu arkadaş, illa şampiyonluğu hediye etmesi mi gerekiyor.

Osi olsa net bir şekilde kazanırdık dün, ilk yarı zaten pozisyon vermedik, ikinci yarı da Singo iki kere adamı kaçırdı, biri korner oldu biri pozisyon, kornerin devamı da gol oldu.

İkinci gol desen Sallai rahat pozisyonda adamın önüne saldı.

Osi olsa 5-10 pozisyon daha fazla girerdik, ileriyi ne Barış ne de Icardi karıştırıp denge bozamadı.

Galiba mesele sadece Osimhen de değil. Osi yoksa santraforumuz yok acı gerçek. İcardi mevcut durumuyla 15-20 dk hamle oyuncusu. Barış ise doğal olarak bir kanat oyuncusu yani Osimhen veya İcardi gibi o santrafor iç güdülerine pek sahip değil.

Santraforsuz kaldığımız her maç çile çekiyoruz çünkü Fenerbahçe'nin aksine aşırı santrafora bağımlı bir oyun yapımız var. Bizim en öndeki adamımız 9 numaralığın gerektirdiği her şeyi yapmalı.

Atıyorum Osimhen'in alternatifi olarak takımımızda Onachu vb. bir adam olsaydı, Osi'nin eksikliği yine hissedilirdi ama bu kadar ceza kesilmezdi.

Mancini zamanında değil miydi yav Nisan'a girmeden Fener şampiyonluğu ilan etmişti.
Üstat benim önceliğim Avrupa ama geçen maç sonrası dedim skor aldatmasın tehlike var diye. Mancini geldi grupta 2 güne sonra 2. maça çıktı daha bir çok oyuncunun adını bile bilmiyorken Juve'yi orada oyun olarak haşat etti. Ligi tanıması burayı tanıması falan uzun konular o sene zaten hiç bir şekilde şampiyon olamazdık o saatten sonra. O derbilerin anlamı ertesi sene direk ŞL'ye katılma biletiydi. Ben liyakat diyorum. Hala Nisan'da şampiyonluk diyorsunuz.

O maç sonrası Kerem uygun ve bir kaç arkadaşla baya tartıştık burada. Kerem dün kural ihlalerinden ceza almış. Keşke almasaydı da bir değerlendirme yapsaydık.

Üstat benim önceliğim Avrupa ama geçen maç sonrası dedim skor aldatmasın tehlike var diye. Mancini geldi grupta 2 güne sonra 2. maça çıktı daha bir çok oyuncunun adını bile bilmiyorken Juve'yi orada oyun olarak haşat etti. Ligi tanıması burayı tanıması falan uzun konular o sene zaten hiç bir şekilde şampiyon olamazdık o saatten sonra. O derbilerin anlamı ertesi sene direk ŞL'ye katılma biletiydi. Ben liyakat diyorum. Hala Nisan'da şampiyonluk diyorsunuz.

O maç sonrası Kerem uygun ve bir kaç arkadaşla baya tartıştık burada. Kerem dün kural ihlalerinden ceza almış. Keşke almasaydı da bir değerlendirme yapsaydık.

Mancini özel maçlarda iş yaptı fakat lig konusunda çok başarısız oldu maalesef. Kendisini de severim bu arada, iyi bir TD'dir nitekim.

Ama TSL şampiyonluğu maalesef böyle isimler için hiçbir zaman öncelik olmuyor.

Mesela Mourinho lige geldi, adam lig maçlarında kenarda don tişört takılırken avrupa maçlarında yine jilet gibi oluyordu.

Mancini de ne lige kendisini verebildi, ne de o süreçte ligi tanıyabildi, ne de ülkenin dinamiklerine yeterince adapte olamadı. Ama bildiği yerlerde yani avrupa arenasında işe yaradı bu nedenle.

Mancini özel maçlarda iş yaptı fakat lig konusunda çok başarısız oldu maalesef. Kendisini de severim bu arada, iyi bir TD'dir nitekim.

Ama TSL şampiyonluğu maalesef böyle isimler için hiçbir zaman öncelik olmuyor.

Mesela Mourinho lige geldi, adam lig maçlarında kenarda don tişört takılırken avrupa maçlarında yine jilet gibi oluyordu.

Mancini de ne lige kendisini verebildi, ne de o süreçte ligi tanıyabildi, ne de ülkenin dinamiklerine yeterince adapte olamadı. Ama bildiği yerlerde yani avrupa arenasında işe yaradı bu nedenle.
Onun icin basariya ac hoca getirilmeli. Cok saglam.kariyer sahibi tdler tabiki bizim ligi kücümser, onlar sirf avrupada sovlarini yapmak ister.

Onun icin basariya ac hoca getirilmeli. Cok saglam.kariyer sahibi tdler tabiki bizim ligi kücümser, onlar sirf avrupada sovlarini yapmak ister.

Başarıya aç hoca konusunda sorun şu; hem yeterince kariyeri yok yani tecrübesi yok hem yabancı. Double risk.

Bu nedenle ülkeyi tanıyan, bu camiayı çok iyi bilen isimler her zaman bence daha iyi tercihtir.

Ua Maç sonu Okanı desteklemesi doğrumuydu.

Bence tepki gösterilmeliydi.

Ua Maç sonu Okanı desteklemesi doğrumuydu.

Bence tepki gösterilmeliydi.

Tabii ki doğruydu. Kim olsa bu noktada destek görmelisin. Bu saatten sonra verdiğin tepkinin kimseye hiçbir faydası olmaz. Ligin bitmesine kalmış 10 maç. Juve deplasmanına gidiyoruz maç var 2 gün sonra.

kenarda söyle bisey lazım

Ekli dosyalar

• IMG_0518.webp
    IMG_0518.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt