Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür eledik. Lakin bu maç ile ilgili fikrim değişmedi. Büyük rezillik yaptın bu maçta hocam, yaptığın değişiklikler falan fiyaskoydu. Her anlamıyla rezalettin İlkay'ı oyuna alman 30 milyona aldığımız Singo'ya hazır olmayan Boey kadar bile güvenmemen o zaman neden aldırdın? Her anlamıyla rezalet bir takım yönetimiydi. Bu maç bana kendini sorgulattın hocam.

Haramball ile kupa alan Simeone büyük hoca, Okan Buruk 7 golle Juve'yi eleyince rezil ettin bizi he? Yunanistan duvar çekerek Euro kupası kazandı, Yunanlar da utanmış mıdır böyle?

defans yapam sıfır hocada o yüzden bildiğimize devam ne olursa olsun önde basmalı.

bugün okan hoca ve takım baştan sona çok kötüydü, zaten yazacağımı yazdım

ama yok rezil olduk yok bilmem ne

böyle mesajlar atmak için hıyar olmak lazım ceza yersem de yerim kimse kusura bakmasın

Valla Arda Turan'ın geldiği senaryonun hayalini kuruyorum hep

O bunun gibi orta saha düşmanı değildir Fatih Terim,Simeone,Enrique'den ogrendi ve futbol anlayısı tam bize uygun olan

Orta sahaya onem veren kompakt anlayış ve okan buruk gibi sürekli 30-40 milyonluk adamlara ihtiyaç duymaz

Daha çok scout transferlerini de görürüz bence

Keşke Arda Turan gelse bu orta saha düşmanı okan buruktan olmaz ne kadar erken defolup giderse o kadar iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt