Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustam yanlış anlama, turu geçtikten sonra afedersin sokmuşum istatistiğe. 11 milyon Euro gelmiş. xg'leri 50 olunca bu para 1 milyon olmayacak. Futbol böyle bir şey işte. Kazandığımız sürece ne önemi var bunların?
Ben futbolu zevk almak için izliyorum. Eziyet çekmek için değil. Böyle bir rezil oyunu kabul edemiyorum.

Rakibi gecen hafta avrupa’ya rezil ettik bu yüzden bir reaksiyon bekleniyordu zaten ama kendi oyun anlayisimizdan vaz gecip geri’ye yaslanmak kesinlikle yanlis bir tercih’ti

Rakibi önde karsilamis olsaydik bu kadar paniklemezdi takim

Turu gectigimiz icin tabiki avrupa da basarili oldu hoca bu sezon ama ikinci juve macindaki oyun anlayisi hoca’ya eksi yazar

Bir takimin dört sezondur oynadigi oyun anlayisini bir mac icin degistirmek takima olumsuz geri dönüs yapar

katılmıyorum pek

sorun plan değişikliği değil

her maçın planı aynı olmaz

sorun galatasarayın ikinci bir planı çalışmaması sorun

kompakt bir takım 4 yıldır olamamak bir sorun

yapacağımız iş o kadar kompleks bir şey de değil

kademeli bir birine yakın dur ve barışı osimheni kullan

Hatalardan ders alabilen bir hoca ve oyuncu grubu olsa aslında bu tarz maclar cok guzel örnekler ama maalesef 4 senedir 1 tane hatadan ders almadik

10 kişi takıma az daha turu veriyordu. Nasıl ki geçen hafta Juve'yi beşlediğimiz maçın gururunu unutmayacaksam bu maçtaki 90 dakikanın da utancını unutmayacağım. Az daha 5-2'den turu veriyordun. Oyun olarak verdin fakat şans yanımızdaydı. Skor olarak ise uzatma dakikalarında Victor Osimhen denen aslan parçası, 90 dakika boyunca iki paralık ettiğin şerefimizi kurtardı.

Osimhen olmasa sen de senin takımın da bir hiç, bir kez daha gördük. En fazla TR'de şampiyonluğa oynarsın onu da artık Osimhensiz bir takımla kazanabilir misin şüpheli. Allahtan çok geri zekalı ve cenabet bir rakibimiz var. Önce bir şeyler yapıyorsun sonra kendi ellerinle yaptığını yıkıyorsun. Sezon içinde devamlı git geller yaşamaktan yorulduk.

İster şampiyon ol, istersen CL'de çeyrek final oynat. Seni önümüzdeki sezon bu takımın başında görmek istemiyorum hoca, kusura bakma. Son 16'ya kaldık, ağız tadıyla sevinemiyoruz. Yıldırdın hoca hakikaten yıldırdın.

Yalnız hocaya imparator tezahüratları çok erken başladı. UA fazla gaz veriyor önce bi sezon sonunu görmek lazım şamp yapamazsa fena patlar.

Abi ben seni bir şeye ikna edemem zaten

Sadece şunu diyebilirim,

Bize bu turlar altın tepside gelmeyecek, kolay olmayacak, bugün kötüydük evet. Ama bak çatır çatır son 16'dayız.
Taraftar her şey kolay olsun istiyor. Kazanınca sevinelim ama hiç kaybetmeyelim. Hep iyi oynayalım, hiç kötü günümüzde olmayalım. Açıkçası bize CLde bu seviyeler bir gömlek büyük. Schalke maçlarında da çok zorlanmıştık 2013te.

Bugün bir facianın eşiğinden döndük, ama sonuçta DÖNDÜK. Buradan çıkarmamız gereken çok ders var. İlk 16da bir Tottenham kurası bize çeyrek final hayali kurdurur. Bunun mutluluğunu yaşamamız lazım.

GSMİZE yabancı hoca isteyen fenerbahcenin sampiyonlugunu istiyor acık ve net

Bak ben senin dediğini kabul ediyorum. Ve diyorum ki son 16'dayız. Sen banane lan şu kadar XG verdik diyorsun. Az XG verip elenseydik daha mı mutlu olacaktın
16 ya kaldigimiza burukta olsa sevindimde. Oyunu izlerken acı çektim. Mideme kramp girdi. Orta sahayı baştan bizden geçirsin. Singoyu oynatsın birşey yapsin. Böyle gitmez bu..

Verim alabildiği tek oyuncu Osimhen! diğerlerinden ya verim alamıyoruz ya da geriye gidiyorlar. Oyun planı var ama ne olduğunu sanırım kendiside bazen çözemiyor. pas futbolumuz hala facia, skor tutmasını bir türlü öğrenemedi. Bugün Juve karşısında şanslıydı ama böyle olursa Liverpool yada Tottenham acımaz.
Gözünü seveyim ne verim alması yav adam ekmeğini taştan çıkartıp gol atıyor.

Hayır bi de Okan Buruk savunucusu durumuna düşüyorum ona delleniyorum

Ulan ben son 16'ya kalıp sevinmeyene niye sevinmiyorsun diyorum

adam bana hocan yüzünden diyor
Ulan git maç başlığında sevin o zaman

Bugün bariz bir şekilde başarısızlık, 40 dk 10 kişi oynayan takımdan 2 gol daha yedin.

Bugün gösterdiki iç saha maçında da hocanın üstün zekası değilmiş, kırmızı ve Osi’nin top çalmalarıyla almışsın.

Böyle tutarsız oynarsan insan sorgular, fazlasıyla normal.

3-1e kadar acı çekti insanlar bir salın ya salın da eleşitrsinler.

16 ya kaldigimiza burukta olsa sevindimde. Oyunu izlerken acı çektim. Mideme kramp girdi. Orta sahayı baştan bizden geçirsin. Singoyu oynatsın birşey yapsin. Böyle gitmez bu..

Heh tamam aynı noktadayız. Ellerimi hissetmedim sinirimden, OB bu maç berbat bir performans gösterdi.

Son 2 maç inanılmaz rezil bir hocalık performansı. Hatalarından ders almayan egolu, kibirli bir karakter.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ustam kazanınca zevk almıyorsan sen bilirsin.
images (1) (11).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt