Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan git maç başlığında sevin o zaman

Bugün bariz bir şekilde başarısızlık, 40 dk 10 kişi oynayan takımdan 2 gol daha yedin.

Bugün gösterdiki iç saha maçında da hocanın üstün zekası değilmiş, kırmızı ve Osi’nin top çalmalarıyla almışsın.

Böyle tutarsız oynarsan insan sorgular, fazlasıyla normal.

3-1e kadar acı çekti insanlar bir salın ya salın da eleşitrsinler.

İyi de ben de eleştiriyorum zaten bin tane laf söyledim. Ben direkt beni hedef alıp "hala savunuyosun" diyenlere söylüyorum. Yoksa kim OB'ye ne derse desin banane.

Bugün takım kendisine rağmen kazanmıştır.

Oyuna pozitif anlamda etki edecek 1 tane hamlesi olmadığı gibi, yaptığı değişikliklerle rakibin 10 kişi olduğunu bile hissetmedik.

Bildiğin oyunu oynat bildiğin. Bu takıma süreye oynamalarını skoru tutmalarını yaptırma. Hiç bir döneminde yapamadın bunu sen bugün de yapamaman normal. Hiç ders almıyorsunuz komple teknik ekip olarak. Ben bugünkü nefretimi bi hafta atamam. Rezilsiniz.

İyi de ben de eleştiriyorum zaten bin tane laf söyledim. Ben direkt beni hedef alıp "hala savunuyosun" diyenlere söylüyorum. Yoksa kim OB'ye ne derse desin banane.
Rezil olmadık demişsin nasıl olmadın bariz rezillik. Zhegrova boş kaleye atsa 4-0 olacaktı bak 4-0 diyorum rakip 50 olmadan 10 kişi kalmış.

Osiyle Barış reaksiyon gösterdi diye hiçbirşey toz pembe olmadı, çok kötü bir resim verdin bugün.

4 sene üst üste şampiyonda olsa bu adamla vedalaşmalı sene sonu ya
kimsenin nezdinde bu başarıları mantığa oturmuyor hep tesadüf gibi geliyor ya da belli bir oyuncunun çabasıyla oluyormuş gibi sadece
kritik maçlarda o kadar onarılması güç şeyler yaşatıyor ki zihinlerde kimse ısınamıyor kolay kolay hamza da aynısıydı bence

Hadi yine iyisin adamların pili bitti 10 kişi uzatmalarda da şansa geçtik turu böyle devam harika bir teknik direktörlük sergiliyorsun. Birde oyuncular ligi önemsemiyor deniyordu bugunde ucl yi önemsemeyecekleri tutmus demek ki. :d

1- Korkak futbol oynattın
2- Panik yaptın
3- Takımı aşırı negatifliğe odaklamışsın

Böyle kötü hazırlanmamalı bir takım bu maça.
Bunlar öncesi

Maç esnasında oyunu okuyamaması ve saçma sapan değişikliklerini de unutmamak lazım

Dokunmasa takıma daha iyi oynardık herhalde

Ve bunu her zaman yapıyor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezil olmadık demişsin nasıl olmadın bariz rezillik. Zhegrova boş kaleye atsa 4-0 olacaktı bak 4-0 diyorum rakip 50 olmadan 10 kişi kalmış.

Osiyle Barış reaksiyon gösterdi diye hiçbirşey toz pembe olmadı, çok kötü bir resim verdin bugün.

Hakikaten 10 kişilik takıma her 7-8 dakikada bir net gol pozisyonu verdik.

Gözünü seveyim ne verim alması yav adam ekmeğini taştan çıkartıp gol atıyor.
Aynen öyle. Napoli'de oynadığını oynuyor işte müthiş bir oyuncu. Victor Osimhen'in performansının Okan hoca ile bir alakası yok. Victor Osimhen çok büyük bir karakter olduğu için biz bu turu geçebildik. Gördük ki Victor Osimhen olmasa ne Liverpool'u ne Bodo'yu ne Ajax'ı ne de Juventus'u yenebilirdik. Bu galibiyetlerdeki bir numaralı faktör Victor Osimhen'dir.

maça bence iyi başlamıştık ve doğru kadroyla çıkmıştık
orada davinson ve torreira'nın sıçmasına çok bi şey yapamaz

ikinci yarıya iyi başlamadık, devre arası ne olmuşsa Frankfurt maçı tarzı bi maç oldu
böyle aciz ezik duruma düşmemeliyiz sahada
hele rakip 10 kişi kaldıktan sonra gebertmek şart idi
baskı yediğimizde sürekli dağılıyoruz
hele gol yemeyelim aman
takımın eli ayağına dolaşıyor.
bu ilk kez olmuyor. allah'ın konyasına karşı bile aynısı oldu. takım korkudan, panikten top oynayamadı
rakibi küçümseme falan diye yaygara yapılıyor ama tespit yanlış. bunlar dişli rakip görünce siniyor, çöküyor.
bakın 5 attığımız juve maçında bile sallandık. 2-1'den sonra 3-1 de olabilirdi. bir takım bu kadar nasıl çöker gol yiyince anlamıyorum.

Ustam seni alıntılasam hesabım uçar gibi, saygılar usta.

Oyuncu ilişkileri iyi olsa da, taktik becerisinin Avrupa için yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Şu an hangi takımın başına geçse havada kapılacak Klopp, Bodo hocasından randevu istemiş ve nasıl bir taktik kurguları olduğunu anlamaya çalışıyorum, inanılmaz işler başarıyorlar diye röportaj veriyor. Ben hiçbir antrenörün, Okan hoca dan randevu isteyip, 3 yıl üst üste nasıl şampiyon oldun, neyi farklı yapıyorsun bize anlat dediğini sanmıyorum.

Demek ki bazı hocalar yaptıkları ile gerçekten takımlara büyük etkiler yapabiliyor ki Klopp gibi bir hoca bile ders almak için adamdan randevu talep ediyor. Bizim ise oyun planı artık ortada, ileriye pres yapan adamları koyup rakibi hataya zorlamaya çalış, rakip hata yaparsa da kolay gol at. Ama o presi kıran ve pas kalitesi yüksek bir rakip olursa da bugünkü duruma düşüyorsun.

Şu an takımın başında olduğu için desteklemeye devam edeceğiz ama maalesef bana özellikle Avrupa da Okan hoca o güveni hiçbir zaman vermiyor

Tamam dediklerine katılıyorum admirim. Ben orada şunu söylemek istedim; bugün ÇOK ÇOK KÖTÜ oynasak da virajı almayı başardık. Tarihi bir rezaletin kapısından döndük, tampon değdi yani ama kurtardık paçayı.

Bu maçta yaşanılan türbülans ne ise dibine kadar sorgulanmalı.

Ama günün sonunda her şeye rağmen tarihimizde ilk defa Juventus seviyesinde de bir takımı 2li elemede elemeyi başardık. Bu işlerin bu noktaya gelmesindeki olaylar başka, bugün REZİLLİK GECESİDİR, GALATASARAYLILIĞIMDAN UTANIYORUM gibi başlıklar bence çok çok çok ağır kaçıyor.

daha ileri gidiyorum bu kötü resim tek maçlık değil

3 kez şubat ayında kötü resim verdik

6 maçın tek istisnası ilk juve maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt