Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.554
- 109.364
- 4.878
4x4 şampiyonluk
Clde çeyrek finalle hikayeyi tamamlayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli ile lige nisanda havlu atma keyfi gelir mi usta?4x4 şampiyonluk
Bize üniversite okutacak hoca lazım hatasına düşmek istemiyorum ama daha derli toplu daha kondisyonlu daha FP bir takım yaratacak hocaya ihtiyaç var. Okan kesinlikle başarılı ama maliyetli bir adam.Prandelli ile lige nisanda havlu atma keyfi gelir mi usta?
Bruggebu turda bodo ve brugge de oynadı hatta brugge elendi malum
bodoyu da biz 3lemiştik
bunlara rağmen elinizi vicdanınıza koyup söyleyin
bodo brugge ve bizim 10ar maçımızı izleseniz hangi takım daha iyi futbol oynuyor dersiniz
fenerliler de böyle şeyler diyor
Okan buruk futbolunda mantık araman hatadün ilk yarı bittiğinde de yazdım
ilk yarıda çok kötü değildik
hatta davinson o haltı yemese muhtemelen gol de yemezdşk ve juve kırılırdı
ama benim katlanamadığım şey ikinci yarı
o yarı gösteriyor ki bu takım hiç yerleşme, kompakt savunma filan çalışmıyor
10 kişilik rakibe karşı 3 gol farkı avantajı varken takımın mesafeleri hem toplu hem topsuz nasıl bu kadar açık olur
ne geçiyor elimize geriden oyun kurarken 2-3 kişi ile kurup 7 kişiyi ön tarafa gönderince
eninde sonunda ya uğurcan ya apo dikmek zorunda kalıyor ve bu kez az adamla atak karşılıyoruz
@Emre Bari sana dioBöyle salak bir yorum görmedim.bir fenerlide beklenilen şey gerçi.
Küfrettim ama canım ciğerim hocama değil tabii ki. Cahil miyim ben. Sen iyi bilirsin kime küfrettiğimihocan osurdu batırdı, saklanacağına hala utanmadan milleti tahrik etmeye çalışıyorsun
maçı izlerken kudurdu zaten millet, daha ne istiyorsun ? bahse girerim ki en çok sen küfretmişsindir
Küfrettim ama canım ciğerim hocama değil tabii ki. Cahil miyim ben. Sen iyi bilirsin kime küfrettiğimi![]()
Futbolcular Okan buruka komplo kurmuşlar. O güzel taktikleri uygulamamislar. Kulislerde bu konusuluyorBu arada dün çok kötü bir kenar yönetim sergilese de dünkü kötü oyunu sadece kendisine yazmıyorum. Maçı tekrar izledim; hepinize tavsiye ederim tekrar izlemenizi özeti vs. Sanchez, Torreira, Lang, Sane. Abi siz napmışsınız, yani bazı şeyler taktik teknikle açıklanamıyor sadece. Çok kötü oynamışlar.
Canım kardeşim. Eleştiriyorum ve anlıyorum da zaten. Lafım sadece dünkü maç için değil, Okan hoca geldiğinden beri onu eleştirenlere.Ali Rıza abi bence Okan’ı eleştirmenin zamanı geldi
Futbolcular Okan buruka komplo kurmuşlar. O güzel taktikleri uygulamamislar. Kulislerde bu konusuluyor
Beni sal saaaaaaaaaaaaaaaaaaal