Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün ilk yarı bittiğinde de yazdım

ilk yarıda çok kötü değildik

hatta davinson o haltı yemese muhtemelen gol de yemezdşk ve juve kırılırdı

ama benim katlanamadığım şey ikinci yarı

o yarı gösteriyor ki bu takım hiç yerleşme, kompakt savunma filan çalışmıyor

10 kişilik rakibe karşı 3 gol farkı avantajı varken takımın mesafeleri hem toplu hem topsuz nasıl bu kadar açık olur

ne geçiyor elimize geriden oyun kurarken 2-3 kişi ile kurup 7 kişiyi ön tarafa gönderince

eninde sonunda ya uğurcan ya apo dikmek zorunda kalıyor ve bu kez az adamla atak karşılıyoruz

dün ilk yarı bittiğinde de yazdım

ilk yarıda çok kötü değildik

hatta davinson o haltı yemese muhtemelen gol de yemezdşk ve juve kırılırdı

ama benim katlanamadığım şey ikinci yarı

o yarı gösteriyor ki bu takım hiç yerleşme, kompakt savunma filan çalışmıyor

10 kişilik rakibe karşı 3 gol farkı avantajı varken takımın mesafeleri hem toplu hem topsuz nasıl bu kadar açık olur

ne geçiyor elimize geriden oyun kurarken 2-3 kişi ile kurup 7 kişiyi ön tarafa gönderince

eninde sonunda ya uğurcan ya apo dikmek zorunda kalıyor ve bu kez az adamla atak karşılıyoruz
Okan buruk futbolunda mantık araman hata

Okan Buruk: "Rakip, eksik kalınca iki tane değişiklik yaptım. Roland Sallai, sarı kart gördü. Juventus'un kanat oyuncuları çok iyiydi. O yüzden Sallai'nin durumundan korktum. Leroy Sane ile geçiş hücumu yakalamak istedim. Yunus Akgün'ü de kullanmak istedim ama olmadı. Ağrıları vardı ve oynamak istemedi. Uzatmalarda önde oynamamız ve baskı yapmamız gerektiğini, sakin kalmamız gerektiğini söyledim. Sakin kalınca da golü bulduk. Türk futbolu için önemli bir başarı elde ettik. Soyunma odasında oyundan dolayı mutsuzduk. Daha iyisini yapmamız lazım. Son 16 turuna kaldık ve bu da büyük bir başarı. Avrupa'da taraftar başarı bekliyordu. Bugünden ders çıkaracağız."

Kırmızılı yer yüzünden eleniyoruz hocam.

Avrupa'da taraftar değil başarıyı sen beklemelisin, istemelisin.

Ligde şampiyon olmak çok güzel, hele bu ortamda yıllardır yapılanlar belliyken.

Onu almadan zaten Avrupa'da CL çok zor.

Sen öyle bir takım kurgulayacaksın ve oynatacaksın ki Lig'de her maç aynı konsatrasyon ile savaşan 22 adam, Avrupa'da bunları da baaşracak.

Sen böyle dersen, oyuncu da der ki taraftar ligi bu sene saldı, zaten 3 tane de olduk, Avrupa'da oynayalım.

Alın oynadık dün. Acı çektik 115 dakika ya.

Geçebileceğimiz maksimum zaten bir tur daha o da %20 ihtimal.

Evet ama elensen de R.Madrid maçı 3-2'lik gibi olmalı bu takım. Sonrasında gidip Konya maçı gibi değil şampiyon gibi oynayıp kazanmalı.

Sonra lig önemli, o elden gidiyor Avrupa'dan elenelim döngüsüne giriyoruz o da tatsız.

Taraftarın isyanı elenmene değil, bu mentaliteye.

hocan osurdu batırdı, saklanacağına hala utanmadan milleti tahrik etmeye çalışıyorsun

maçı izlerken kudurdu zaten millet, daha ne istiyorsun ? bahse girerim ki en çok sen küfretmişsindir
Küfrettim ama canım ciğerim hocama değil tabii ki. Cahil miyim ben. Sen iyi bilirsin kime küfrettiğimi 😁

Bu arada dün çok kötü bir kenar yönetim sergilese de dünkü kötü oyunu sadece kendisine yazmıyorum. Maçı tekrar izledim; hepinize tavsiye ederim tekrar izlemenizi özeti vs. Sanchez, Torreira, Lang, Sane. Abi siz napmışsınız, yani bazı şeyler taktik teknikle açıklanamıyor sadece. Çok kötü oynamışlar.

Dakika 49'a kadar her şeyi anlayabilirim. Gerisi büyük skandal.

Bu arada bakın artık işin teknik,taktik falan kısmını da geçtim oradaki saçmalıkları bile bir kenara bırakın fakat sirf adam yönetimi,forma adaleti için bile şu maçtan sonra torr ve saneye şans bile vermemesi lazım normalde şunlara vereceğin şansı git ngaha,asprillaya yada ahmede falan bile ver de şunlar formanın kıymetini anlasın arkadaş.Sıvasa bile oynuyor bu adamlar.Bunlari alacan son 10 dakika falan , harikalar yaratıp maç almadıkları sürece haftaya yine yedek birakacaksin taa ki 5-10 dakika kısıtlı sürede şapkadan tavşan çıkarana kadar yani

Bu arada dün çok kötü bir kenar yönetim sergilese de dünkü kötü oyunu sadece kendisine yazmıyorum. Maçı tekrar izledim; hepinize tavsiye ederim tekrar izlemenizi özeti vs. Sanchez, Torreira, Lang, Sane. Abi siz napmışsınız, yani bazı şeyler taktik teknikle açıklanamıyor sadece. Çok kötü oynamışlar.
Futbolcular Okan buruka komplo kurmuşlar. O güzel taktikleri uygulamamislar. Kulislerde bu konusuluyor

Beni sal saaaaaaaaaaaaaaaaaaal
images (1) (15).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt