Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an takımda daha büyük bir sorun var, Okan hoca bunu çözemezse Alanya maçı berabere biter, BJK maçında da mağlubiyet gelir. Bunu şimdiden belirteyim.

Ne futbol, ne taktik. Kişisel becerilerle alınmış maç. Hata üzerine hata. Değişiklikler facia. İlkay girsin dedim ama demez olaydım. Bu adama harbiden ne olmuş bilemiyorum.

Keşke asprilla yerine nhaga'yi yazdirsaydik listeye en azından orta sahayı kalabalık tutardık.

Sezon sonuna kadar sabredecegiz. Şampiyonluk önemli. Ondan sonra hocayı gönderir miyiz? Sanmam. Hocaya teklif gelmediği sürece de gitmez. Kanaatimce Avrupa da başarılı olamaz. İnşallah oyununu geliştirir diyeceğim ama ondan da pek umutlu değilim.

Ne futbol, ne taktik. Kişisel becerilerle alınmış maç. Hata üzerine hata. Değişiklikler facia. İlkay girsin dedim ama demez olaydım. Bu adama harbiden ne olmuş bilemiyorum.

Keşke asprilla yerine nhaga'yi yazdirsaydik listeye en azından orta sahayı kalabalık tutardık.

Sezon sonuna kadar sabredecegiz. Şampiyonluk önemli. Ondan sonra hocayı gönderir miyiz? Sanmam. Hocaya teklif gelmediği sürece de gitmez. Kanaatimce Avrupa da başarılı olamaz. İnşallah oyununu geliştirir diyeceğim ama ondan da pek umutlu değilim.

Renktaş dün akşam maç gerginliğiyle seninle tartıştık sanki. Canını yerim küslük yok di mi.

lan yine mi döndün?
images.webp

Fatihterim goreve hemen simdi.. okan tamamen kontrolu kaybetmis durumda

Beyler bişi diicem

1- Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 90+11'de gol yedi berabere kaldı
2- Tarihi rezaletin eşiğinden döndük son 16'ya kaldık ve belki Tottenham çıkacak kuranın balına bak
3- Dün golü KORNER DİREĞİNE ÇARPTIĞI İÇİN dışarı çıkmayan topu alarak bulduk

Okan hocadaki bu kısmet olağanüstü bir şey

Allah tam yürü ya kulum diyor, bunun başka bir açıklaması yok

Beyler bişi diicem

2- Tarihi rezaletin eşiğinden döndük son 16'ya kaldık ve belki Tottenham çıkacak kuranın balına bak

Kismet Okanda degil Dursun Reis de.

Bu arada o kadar eleştiride sonra şunun da hakkını vereyim... Bir çok teknik adam dün aynı maç sonrasında turu geçtik diye çok büyük bir başarı kazanmış edasıyla ekran karşısına çıkardı... en azından sanki tur atlamamış ve evlenmişiz gibi bir moral bozukluğu ile kendisi ve takımı eleştirmesi de onurlu bir davranış...

Altına onurlu ise istifa etsin türü alıntılar yapmayın lütfen...

Beyler bişi diicem

Ücüncü detayi güzel yakalamissin

Dün bu kirilma anlarini cogaltabiliriz

Zhegrova‘nin akil almaz firsati kacirmasi

Kelly‘nin düserken sanssiz sekilde kart görmesi vs vs

Harbi inanilmaz kismetli adam Okan Buruk

4 senede bize öğrettiği şey bu adam ders almıyor almadı almayacak

Kadro seçmeyi ve değişiklik yapmayı öğrenemeyen sürekli gol yiyip “tam değişecektik gol yedik” diye açıklama yapan bir adam ders falan alamaz
bu ders aldık açıklamasını da kaç kere duyduk zaten, bu adam kaç yıldır hoca iken, kaç yıldır oyuncu iken bu dersleri almadı da bizim takım eğitim kurumu mu da sürekli bizde ders alıyor.

Bu arada o kadar eleştiride sonra şunun da hakkını vereyim... Bir çok teknik adam dün aynı maç sonrasında turu geçtik diye çok büyük bir başarı kazanmış edasıyla ekran karşısına çıkardı... en azından sanki tur atlamamış ve evlenmişiz gibi bir moral bozukluğu ile kendisi ve takımı eleştirmesi de onurlu bir davranış...

Altına onurlu ise istifa etsin türü alıntılar yapmayın lütfen...
Onurlu biri olduğu için dişimizi sıkıp destek oluyoruz. Tudor gibi kaypak olsaydı linçlerdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt