- 6 Eylül 2014
- 93.169
- 64.117
- 4.488
Yoo evde sakliyoruzGitmedi mi daha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo evde sakliyoruzGitmedi mi daha?
Ne futbol, ne taktik. Kişisel becerilerle alınmış maç. Hata üzerine hata. Değişiklikler facia. İlkay girsin dedim ama demez olaydım. Bu adama harbiden ne olmuş bilemiyorum.
Keşke asprilla yerine nhaga'yi yazdirsaydik listeye en azından orta sahayı kalabalık tutardık.
Sezon sonuna kadar sabredecegiz. Şampiyonluk önemli. Ondan sonra hocayı gönderir miyiz? Sanmam. Hocaya teklif gelmediği sürece de gitmez. Kanaatimce Avrupa da başarılı olamaz. İnşallah oyununu geliştirir diyeceğim ama ondan da pek umutlu değilim.
-1Okan Buruk gidene kadar ölüm orucu tutmaya karar verdim.
lan yine mi döndün?
şöyle bir bilgi vereyim, okan hoca bizden önce 7 tane takım çalıştırmış ve hepsinde 1.3 ve üstünde gol yemiş o takımlar, hepsi mi öyle denk gelmiş yani.defans yapam sıfır hocada o yüzden bildiğimize devam ne olursa olsun önde basmalı.
Kismet Okanda degil Dursun Reis de.Beyler bişi diicem
1- Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 90+11'de gol yedi berabere kaldı
2- Tarihi rezaletin eşiğinden döndük son 16'ya kaldık ve belki Tottenham çıkacak kuranın balına bak
3- Dün golü KORNER DİREĞİNE ÇARPTIĞI İÇİN dışarı çıkmayan topu alarak bulduk
Okan hocadaki bu kısmet olağanüstü bir şey
Allah tam yürü ya kulum diyor, bunun başka bir açıklaması yok
Ücüncü detayi güzel yakalamissinBeyler bişi diicem
1- Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 90+11'de gol yedi berabere kaldı
2- Tarihi rezaletin eşiğinden döndük son 16'ya kaldık ve belki Tottenham çıkacak kuranın balına bak
3- Dün golü KORNER DİREĞİNE ÇARPTIĞI İÇİN dışarı çıkmayan topu alarak bulduk
Okan hocadaki bu kısmet olağanüstü bir şey
Allah tam yürü ya kulum diyor, bunun başka bir açıklaması yok
bu ders aldık açıklamasını da kaç kere duyduk zaten, bu adam kaç yıldır hoca iken, kaç yıldır oyuncu iken bu dersleri almadı da bizim takım eğitim kurumu mu da sürekli bizde ders alıyor.4 senede bize öğrettiği şey bu adam ders almıyor almadı almayacak
Kadro seçmeyi ve değişiklik yapmayı öğrenemeyen sürekli gol yiyip “tam değişecektik gol yedik” diye açıklama yapan bir adam ders falan alamaz
?turu geçsek dahi orda bırakılmalı
Onurlu biri olduğu için dişimizi sıkıp destek oluyoruz. Tudor gibi kaypak olsaydı linçlerdikBu arada o kadar eleştiride sonra şunun da hakkını vereyim... Bir çok teknik adam dün aynı maç sonrasında turu geçtik diye çok büyük bir başarı kazanmış edasıyla ekran karşısına çıkardı... en azından sanki tur atlamamış ve evlenmişiz gibi bir moral bozukluğu ile kendisi ve takımı eleştirmesi de onurlu bir davranış...
Altına onurlu ise istifa etsin türü alıntılar yapmayın lütfen...