Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon olduğu sürece devam diyordum ama inşallah bu sezon da şampiyon olup yollarımızı ayırırız. Gitsin hocası gibi İtalyan kulübüyle falan anlaşsın salsın bizi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kendini ispatlamış genc tanımın nedir mesela nathan ngoy ispatlamis midir.

yooo içeride ki 10 kişilik fbye de en az bu kadar rezildin
keza süper kupada ki hezimetler
young boys faciasını da sayalım mı okan efendi
alkmaar eşleşmeleri aynı şekilde hangi birini sayacağız her gün bize bir yeni rezalet daha yaşatabiliyorsun 4 sene ki en kötü performansmış

yooo içeride ki 10 kişilik fbye de en az bu kadar rezildin
keza süper kupada ki hezimetler
young boys faciasını da sayalım mı okan efendi
alkmaar eşleşmeleri aynı şekilde hangi birini sayacağız her gün bize bir yeni rezalet daha yaşatabiliyorsun 4 sene ki en kötü performansmış
Bu sene şampiyon yapıp clde de psgye çeyrekte elenip yazın müsade istese iyi anar misin

Tottenham gelirse kayıtsız şartsız çeyrek final yapmalı. Liverpool gelirse de kendisinden gerekirse Barcelona'ya duvar ören, Eto'o'nun sol bekte Messi kovaladığı Inter gibi bir oyun planıyla bile olsa turu kovaladığı bir Galatasaray bekliyorum.

Kendisine desteğim bu 2 maça göre olacak. Tottenham'a elenecek takım değiliz bunu baştan belirteyim çünkü.

Eğer bunlar olmazsa demek ki hocamın bu takımda misyonu tamamlanmış gözüyle bakarım. Sene sonunda da ayrılmasını ve bizi bir adım daha öteye götürebilecek isme odaklanılmasını tercih ederim. Ama eğer Okan hoca kendisini bir adım öne götürmeyi başarırsa zaten ne ala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt