Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buna transfer yapmaya gerek yok zaten oynatmıyor hep aynı adamları sahaya s.çıp bırakana kadar oynatıyor. çünkü ne oynatacağını bilmiyor bari hep oynayan adam devam etsin diyor taktik falan yok. dalga geçer gibi 85'te alıyor kiralık adamı.ne yapacak bu adam.
transferi hocaya yapmıyoruz zaten Galatasaray a yapıyoruz.

bjk deplasmanı için şimdiden takımı hazırlamış gibi görünüyor şu oyunun 1 gram fazlasını oynatmıcak bjkye karşı da bu sefer puan bile alamıcaz her zaman ki gibi

Bu adamla kalan deplasmanların hepsinde puan kaybederiz. İç sahada taraftar ve yıldız oyuncular maçı çözüyor

Niye icardiyi sokuyorsun dostum nhaga niye oynamıyor

aspirin saneden mi kötü degil adam mis gibi topcu ama inatla 10 dk oynatıyorsun

Yazilacak birseyde kalmadi , sezon sonu güzelce ayrilalim git sevdigin italya takil orda ,bir kac yil kal , bir iki takim calistir sonra emekli ol

Hocanın tüm hafta taktik teknik vs ne varsa kenara bırakıp tamamen takımın psikolojisine odaklanması lazım. Destek gerekiyorsa destek alınmalı dışardan.

Takım çok mutsuz. Bi enerjisizlik bi bıkkınlık söz konusu.

Hocanın tüm hafta taktik teknik vs ne varsa kenara bırakıp tamamen takımın psikolojisine odaklanması lazım. Destek gerekiyorsa destek alınmalı dışardan.

Takım çok mutsuz. Bi enerjisizlik bi bıkkınlık söz konusu.
Metal yorgunluğu. Sezon sonu bazı oyuncular ile yollar ayrılmalı

Takım 3.bölgede ne yapacağını hiç bilmiyor ataklar çok doğaçlama, en azından birkaç ezbere 2ye 1ler koşular görmek gerekir

Jk maçını bekleyeceğim ben.

O maçtan sonra ceza yerim herhalde

Konya maçındaki düşüşü konsantrasyon kaybı olarak değerlendirmiştim ama Juve ve bu maç beni farklı düşündürdü, takımda ciddi fiziksel bitkinlik ve tempo kaybı var. Ligde en fazla şampiyonluğu veririzde Liverpool maçı için çok fazla dikkatli olsa iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt