Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skor 2-1 Sara-Lang saçma sapan paslaşıyor kornerde kontra yiyoruz. Lemina artistik pas deniyor yine kontra yiyoruz. Şu takıma biraz ses çıkar korkma. Korkaklığın gevşek davranmalarına sebep oluyor.

Juve maçı hem fiziksel hem psikolojik olarak ciddi yıpratıcı bir maçtı. Hocaya biraz gereksiz yükleniliyor gibi geliyor bana.Hataları var mı?Var ama istikrar lazım bence uzun yıllar devam etmeli.

Her hoca bunları başarır sanıyoruz ama hiç kolay değil bu takımı yönetmek emin olun.İcardi,sane,barış,osimhen yönetmesi zor adamlar.

hoca allah için beşiktaşa beşiktaşta koy artık yav

Hocam allah aşkına Sanchez'i sol stoper oynatma. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim, yav bi insan 3 metre sola kaydı diye tüm dengesi şaşar mı, şaşıyor işte yapma Sanchez hayatta oynayamıyor sol stoperde.

Kendi kaderini kendi belirleyecek. İstese yarından itibaren dünya tarihinin en kötü futbolunu oynatmaya başlasın eğer mayısta şampiyon olursa dört sene üst üste şampiyon olmuş ve Avrupa’da son 16 oynatmış birini kimse gönderemez kendisi bırakmak istemedikten sonra.

Kendi kaderini kendi belirleyecek. İstese yarından itibaren dünya tarihinin en kötü futbolunu oynatmaya başlasın eğer mayısta şampiyon olursa dört sene üst üste şampiyon olmuş ve Avrupa’da son 16 oynatmış birini kimse gönderemez kendisi bırakmak istemedikten sonra.
3 yıl üst üste şampiyon olmuş, avrupada son 16ya kalmış hocayı gönderirler mi rtş

Artık iyi oyun kötü oyundan ziyade sonuç odaklı devam. Bjk’yı yenersek engellerin yüzde 50’si geçilmiştir demektir

Hocam ikinci yarı oyuncu değişikliği yaparken tek derdin icardiyi nasıl oyuna atarım yaw. Bjk deplasmanında da yapmazsın umarım bunları. Forvetsiz oynamak kötü bişey değil kalan dakikaları aksine koşan daha çok savunan hızlı topçuların olmuş olur ileride.

Dün en önemli açıklaması “soyunma odasında kendimi çok sorguladım ve dünkü antrenmanda oyuncularımla bunu paylaştım” demesi.

Taktir ettim. Eğer seviye atlamak istiyorsa bu özeleştirileri yapabilmeli.

Dün takımı maçın genelinde beğendim. Bi 10 dk sallantıda olduğumuz bölüm vardı onun haricinde maçı kazanacağımız çok belliydi.

bjknin eskiden full kırmızı bir forması vardı

bu sene yok mu ki keşke onla çıksalar bizim maça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt