bize dönüşünden beri daha olgun olduğu kanaatindeyim. bir vukuatı yok.

üstelik ft bundan betermiş oynadığı zamanlar. ama hocalık kariyerinde tarihe geçmeyi başardı.

sahada her daim futbol aklı olan bir herif olduğundan ve avrupa'da üst düzey oynamış ve ortamı görmüş biri olduğundan becerebilir gibi geliyor bana.

simeone'den oradaki düzeni, ft'den buradaki düzeni öğrenmiştir.

bunların haricinde son yıllarda medyanın ve anadolu takımı yöneticilerinin bize karşı tutumu malumken (koç varken bunun devam edeceği aşikar) zayıf birini öne sürersek sonu kötü olur. arda ise medyada eli ayağı olan bir herif. ft de destek atarsa kıvırabilir bu işi.

Tepeden inme değil de aşama aşama ilerlerse başarılı bir TD olabilir Arda. Hocanın ısrarla istemesi de bu yolda camiayla barışsın diyeydi sanırım.

yav geç bunları, başka hocayla görmedik sanki galatasaray'ı. şimdi mancini, prandelli, tudor filan diye uçan adamlar var, sanki onlar varken bundan iyi kadrolarla görmedik galatasaray'ın halini. adam gerçekten istediği luyi hariç 8 milyonun üstü transfer yapamadı 4 sezonda, buna rağmen şimdilik 2 şampiyonluk var. terim'in en kötü haline gitsin diye bir yönetim kademesiyle baskı yapılıyor şerefsiz rakiplerce bu ülke futbolunda. sanki terim olmayınca uçup kaçırıyoruz da hoca elimizi kolumuzu bağlıyor gibi. aysal'dan sonra da akıllanmamışlar. terim gibi karakter bu ülke futbolunun bitmez ihtiyacı. yerini dolduramasak bugünleri de mumla ararız, bunu görmek için 10. kez yaşamaya lüzum yok.
Polat’ın baştan uca ve Aysal’ın Terim’den sonraki dönemlerini unutanlar dolu burada. Ne çektirdiler bize hemde bundan kat ve kat iyi kadrolarla. İyi ve güçlü Network’ü olan bir yönetim gelmedikçe ne yerli hoca alınmalı ne de kurt olmayan bir yabancı.

Tepeden inme değil de aşama aşama ilerlerse başarılı bir TD olabilir Arda. Hocanın ısrarla istemesi de bu yolda camiayla barışsın diyeydi sanırım.
kendisinden sonra ona emenet etme fikri vardı bence.

ama şu anki başarısızlıkla hocanın geleceği soru işareti olduğundan bu plan suya düşebilir.

ama belki de tutar. ben okan'dan daha çok yakıştırıyorum açıkçası. zaten okan başarısız olursa 2001 defterini açacak herkes.

Peki okan diyoruzda Okanda en son Basakla baya kotu gidiyodu o nasil olcak .Gercekten buyuk takim hocaligi yapabilir mi?

Peki okan diyoruzda Okanda en son Basakla baya kotu gidiyodu o nasil olcak .Gercekten buyuk takim hocaligi yapabilir mi?

o zaman onu da göndeririz.

normalde zaten sezon başına 2 hoca gibi bir ortalamamız var. hoca gönderip şampiyon olduğumuz da oldu. yani başarıya mani olmuyor hoca kovmak. en azından türkiye'de.

sanki her gelen 3-4 sene kalıyormuş gibi doğru seçimi yapma baskısına gerek yok.

tutturana kadar kovarak ilerleriz.

Ben Okan'dan olmayacağını düşünüyorum.. Tabii benimkisi tahmin genç bir antrenör gelişime açık.. Ama bu sezon mesela çok dağıldı...Mac içerisinde aşırı panikleyebiliyor..

Mesela çağdaş atan Okan'a göre çok daha iyi bir teknik direktör bana göre çok net bir plânı var...Ama aşırı egolu gözüküyor...Takim içinde oyuncularla problem yaşaması bir kriz anında kendini dağıtması muhtemel..

Benim en içime sinen yerli antrenör en azından şu ana kadarki performansıyla ömer erdoğan.. Taş gibi bir takım yapti ve bence en önemlisi kenarda çok sakin bir görüntüsü var..Oyuncularla da arası gayet iyi..Bence bize planı olan ve en önemlisi hepimizi biraz sakinlestirecek bir antrenör lazım...Maca değil de harbe çıkar gibiyiz her hafta..

Bence en ideal yerli aday Ömer Erdoğan görünürde..

Okan Hocamin akhisarla Tr kupasi, başakla sampiyonlugu var. Ustune clde futbol show. Cagdasla falan karsilastirmak ayıptır. Cagdasi boklamiyorum da once bir şeyler kazansın bakalim.

Okan’ın ligde ve ucl’de uçup kaçtığını yazanlar var. Al sana uçup kaçma karnesi aşağıda. Şu istatistiği gelse bizde yapsa Florya basarsınız. Avcı’nın yıllardır çalıştırdığı takımdan kovuldu o Avcı’ya da bjk 3 ay dayanabildi.

Karne

Hasretle bekliyoruz hocam. Kulubumuzun ustune gunes gibi dogup bu karanlik zihniyeti aydinliginla bertaraf edeceksin.

Görev seni bekliyor hocam

okan-buruk-galatasaray-i-cok-isterim_1616682759.jpg

Bu da varolan sistemin üzerine konup şampiyon yaptı . tabi bu da marifet ama kurduğu kadro ile de kümeye oynattı. Kafamda deli sorular.

Geri
Üst Alt