Okan Buruk | Teknik Direktör

Şunları kupadan elemek için oynaman gereken oyun çok basit. Kupaya kadar puan farkını koru kupada çak işi bitir okannnnn

Adam yoğunluktan taktik calisamamis öyle deme

1741292207017.webp

Bazen fena kuruluyorum. Ya sabır çekip mayısı bekleyelim diyorum.

BİR tane geleceğe yatırım yaptırmadı. BİR transferi bile gelecek için olmadı. 8 milyonlar 9 milyonlar havada uçtu. Bir tane ulan seneye ucar bu dediğimiz topçu yok takımda. Sezon başında belliydi kanatları elden çıkarmasından. Ulan insan bir tane sprinter kanat istemez mi bu takıma. Kaan ayhanla demirbayla maç çevirmeye çalışıyor ikinci yarılarda. Yaa harbiden şaka gibi hatalar. 50 milyon harcandı bu sene 1 tane sprinter kanat 1 tane calim atabilen topçu yok takımda. Rakip 2 kişi basınca direk top kaybı yaşanıyor. Millet kızıyordu kerem gibi sakatlik sorunu olmayan calim atabilen sprinter topçu bile kalmadı.

Hocam bu hafta artık yırtıp atman paramparça etmen gerekiyor haftada 1 maç yapılan yerde üst üste deplasmanların bir önemi yok bence. Titreşimler ta kadıköye, dominike gitmeli bu hafta

Detay paylaş heis.

yönetim kurulu ile oldukça içli dışlı bir avukat hanımla görüştük.

gs, divan kurulu vs. hepsine çok hakim.

icardi ve okan ın üzeri çizilmiş.

td konusunda ikiye bölünme varmış. arda ismi öne çıkarken, diğer taraf yabancı td istiyormuş.

inanıp inanmamak ayrı konu ama %100 güvenmesem yazmam buraya. ama sezon sonu planlar değişir mi bilemem. şu anlık düşünce bu yöndeymiş.

td konusunda ikiye bölünme varmış. arda ismi öne çıkarken, diğer taraf yabancı td istiyormuş.

inanıp inanmamak ayrı konu ama %100 güvenmesem yazmam buraya. ama sezon sonu planlar değişir mi bilemem. şu anlık düşünce bu yöndeymiş.

Tüm bunlardan bağımsız söylüyorum,

TD Arda olsun
Kaleye Berke Özer alalım
Sol beke Rıdvan alalım
vs

Bu ekonomik güce rağmen bir vizyonsuzluk var

Her zaman iyi yerlileri alma taraftarıyım ama bu yönetimin anlayışıyla ve bu ekonomiye rağmen biz seneye Culio'lu Galatasaray dönemine gireceğiz gibi.

İcardi yerine Kutucu.
Muslera yerine Berke.

Vizyonlar bu kadar. Mesela Pellegrini'yi getirelim diye düşünen bir allahın kulu yoktur bu yönetimde.

Tüm bunlardan bağımsız söylüyorum,

TD Arda olsun
Kaleye Berke Özer alalım
Sol beke Rıdvan alalım
vs

Bu ekonomik güce rağmen bir vizyonsuzluk var

Her zaman iyi yerlileri alma taraftarıyım ama bu yönetimin anlayışıyla ve bu ekonomiye rağmen biz seneye Culio'lu Galatasaray dönemine gireceğiz gibi.

İcardi yerine Kutucu.
Muslera yerine Berke.

Vizyonlar bu kadar. Mesela Pellegrini'yi getirelim diye düşünen bir allahın kulu yoktur bu yönetimde.

başkanının dursun özbek olduğu yerde maksimum bu kadar.

başkanının dursun özbek olduğu yerde maksimum bu kadar.

Okan hocadan önce bu yönetimin gitmesi lazım. Yeni gelen vizyoner, aklı başında bir yönetim zaten Okan hoca ve ekibini en doğru şekilde değerlendirir, eğer durmasını isterlerse gerekli takviyeleri yapar, (sportif direktörden tut teknik heyete kadar), ha istemiyorlarsa zaten Okan hocaya teşekkür eder yolları ayırırlar.

Icardi'nin suçu neymiş? Sanırsın Icardi fırlattı anayasa kitapçığını Başbakanın yüzüne.

Şampiyon olursa kalır 3 sene 3 şampiyonluk alan hocayı Ali Sami Yen bile kovamaz kovarsa yeni tdnin en ufak takılmasında mehdi gibi geri döner
Avrupa'da rezil eden adamin kıçı kırık ligde şampiyon olması çokta önemli birşey degil

Geri
Üst Alt