- 29 Ocak 2011
- 45.952
- 17.444
- 2.748
kiev de aynısı oldu. Neticesi de ortada fazla ümitlenmemek lazım.Konya, kpasa beraberlikleriyle kendi kaşındı. Bjkyle berabere kalıp bodrum vs elemek varken şimdi bjk ve feneri yenmek zorunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiev de aynısı oldu. Neticesi de ortada fazla ümitlenmemek lazım.Konya, kpasa beraberlikleriyle kendi kaşındı. Bjkyle berabere kalıp bodrum vs elemek varken şimdi bjk ve feneri yenmek zorunda.
Adam yoğunluktan taktik calisamamis öyle demeIskocya 4'uncu liginden gelmis bir interim hoca sikecileri 3 tane sokup gitti.
sen hala osimhene uzun top sisir
rezil herif
sezon sonu gidecek, bileti kesildi.
Detay paylaş heis.
Müspet bir gelişmesezon sonu gidecek, bileti kesildi.
yönetim kurulu ile oldukça içli dışlı bir avukat hanımla görüştük.
gs, divan kurulu vs. hepsine çok hakim.
icardi ve okan ın üzeri çizilmiş.
td konusunda ikiye bölünme varmış. arda ismi öne çıkarken, diğer taraf yabancı td istiyormuş.
inanıp inanmamak ayrı konu ama %100 güvenmesem yazmam buraya. ama sezon sonu planlar değişir mi bilemem. şu anlık düşünce bu yöndeymiş.
Tüm bunlardan bağımsız söylüyorum,
TD Arda olsun
Kaleye Berke Özer alalım
Sol beke Rıdvan alalım
vs
Bu ekonomik güce rağmen bir vizyonsuzluk var
Her zaman iyi yerlileri alma taraftarıyım ama bu yönetimin anlayışıyla ve bu ekonomiye rağmen biz seneye Culio'lu Galatasaray dönemine gireceğiz gibi.
İcardi yerine Kutucu.
Muslera yerine Berke.
Vizyonlar bu kadar. Mesela Pellegrini'yi getirelim diye düşünen bir allahın kulu yoktur bu yönetimde.
başkanının dursun özbek olduğu yerde maksimum bu kadar.
Icardi'nin suçu neymiş? Sanırsın Icardi fırlattı anayasa kitapçığını Başbakanın yüzüne.yönetim kurulu ile oldukça içli dışlı bir avukat hanımla görüştük.
gs, divan kurulu vs. hepsine çok hakim.
icardi ve okan ın üzeri çizilmiş.
td konusunda ikiye bölünme varmış. arda ismi öne çıkarken, diğer taraf yabancı td istiyormuş.
inanıp inanmamak ayrı konu ama %100 güvenmesem yazmam buraya. ama sezon sonu planlar değişir mi bilemem. şu anlık düşünce bu yöndeymiş.
Icardi'nin suçu neymiş? Sanırsın Icardi fırlattı anayasa kitapçığını Başbakanın yüzüne.
Şampiyon olursa kalır 3 sene 3 şampiyonluk alan hocayı Ali Sami Yen bile kovamaz kovarsa yeni tdnin en ufak takılmasında mehdi gibi geri dönersezon sonu gidecek, bileti kesildi.
Avrupa'da rezil eden adamin kıçı kırık ligde şampiyon olması çokta önemli birşey degilŞampiyon olursa kalır 3 sene 3 şampiyonluk alan hocayı Ali Sami Yen bile kovamaz kovarsa yeni tdnin en ufak takılmasında mehdi gibi geri döner
Ben, adamın hal ve tavırlarından rahatsız olanlar fenerliler diye biliyorum.hal ve tavırları rahatsız etmiş. sanıyorum maaş konusu da etkili.