Okan Buruk | Teknik Direktör

Üçünün de ayrı ayrı hataları var, kimse masum değil.

Yönetim bunlar arasındaki en suçlusu ama bu yönetimi her fırsatta ben savunmadım hoca savundu, mesela bunu yapmasaydı gözümde farklı bir yeri olurdu.

Şimdi ETnin olmamasının acısını çekiyor ama taraftar tepkiliyken hergün yönetimi övüyordu.
Yok ben kendimi yine anlatamadım.

Bunların hepsi doğru zaten. Asıl sorumluyu işaret etmeye çalışınca neden "hoca masum" demişim gibi algılanıyor, anlamıyorum. Hoca rezalet bir süreç içerisinde hem teknik hem idari açıdan. Yapılan yanlış transferler, oyuncuların formsuzlukları vs vs, bir piramit gibi düşünürsen, sivri noktadan tabana kadar onlarca yanlış olan şey var.

Ancak Piramidin en tepesinde başkan+yönetim var. Onlar değişmediği sürece burada tartışılan hiçbir şeyin bir anlamı yok bence. Ben sadece bunu vurgulamaya çalışıyorum.

Buradaki insanlar aylar boyunca "şöyle oldu ben demiştim", "okan hoca değil", "sara'cılar neredesiniz", "torriera'nın topçu olmadığını 3 yıl önce söyledim" gibi şeyler yazıp mast. yapabilirler.

Dursun ve yönetimi devam ettiği sürece, bırakın futbol şubesini, Gs ile ilgili hiçbir şeyin bir anlamı yok.

Eğer o her fırsatta çok övdüğü ve sonuna kadar savunup arkasında durduğu yönetim kendisini yakın bir zamanda kovarsa sakın TV'ye çıkıp bana şöyle yaptılar bana böyle yaptılar diye ağlayıp zırlmasın. Kendi düşen ağlamaz.

Ben demiştim sezon başında bu yönetime bu kadar fazla kalkan olma sonun Hamza gibi olur diye. Taraftar senin arkandaydı, o kozu neredeyse tamamen kaybettin.

Ben demiştim sezon başında bu yönetime bu kadar fazla kalkan olma sonun Hamza gibi olur diye. Taraftar senin arkandaydı, o kozu neredeyse tamamen kaybettin.
Buradaki insanlar aylar boyunca "şöyle oldu ben demiştim", "okan hoca değil", "sara'cılar neredesiniz", "torriera'nın topçu olmadığını 3 yıl önce söyledim" gibi şeyler yazıp mast. yapabilirler.

Adam daha yeni sitem etmişti can

Süper ligde Galatasaray'ın başında 100. maçına çıkıyor bugün.

Puan kayıbı olursa lig %100 gider bunu biliyordur inşallah. Kör göze parmak şeklinde göz önünde olan şeyleri bile görmek istemiyor perde indiriyor yok sayıyor malum.

Antalya kampında sihirli taktikler ve şifalı organizasyonlar yaratmış.
Başlıyoruz.

Abi hemen bu gece.kovulmasi.lazim azda olsa sansimiz kalmisken zorlamaliyiz

Kolej havasında geçen Antalya kampı inanılmaz başarılı geçmiş. Sağdan soldan bindirmeler, verkaçlar, tek pas futbolu, uzak ve yakışan şutlar… Bir an Barcelona sandım ama meğer başka bir maçı izliyormuşum.

Puan kayibi derhal kovulma sebebi olmali artik

Harcanan rekor paralara ragmen galibiyeti bize unutturan hoca. Masalllah sana

Yahu adam maçtan önce bizzat kendi söylüyor. Cuma günkü idmana kadar Yunus u düşünüyordum, ağrılarım var deyince Yunus yerine Moratayı oynattım diyor.
Yani maçtan 1 gün önce 4-4-2 ye geçmeye karar vermiş.
Benim taktiğim falan yok diyor. Bir dizilişim de yok. Adamına göre sahaya sürüyorum ve spontane birşeyler bekliyorum diyor.
Zaten takım da bunu yapıyor.

gayet köprü geçerken at değiştirilir bu oyunla şampiyonluk gidecek gibi duruyor,yeni gelen hoca ligden olursa öyle takımı tanıma vb şeyler için çok fazla zamana ihtiyaç olmaz,dışardan gelen hoca kadar.Bu aksam kazansakta oyun yine iyi değil

Geri
Üst Alt