Okan Buruk | Teknik Direktör

Başı kesik tavuk gibi takım. Organize hareket yok neredeyse. Yazık günah be, mesele topçular değil kesinlikle. Kadro bu lig için ultra yeterli

Yahu kaç defa diyeceğiz

Bu adamı derhal KOVUNNNNNN

Mertens ve sagda yunus ile rahat kazanacagimiz macta sag kanatta sarayi oynatiyor. Kaleye koysaydin Sarayi ne desem ki sana Okan

Bunun yaptığı teknik adamlık değil şarlatanlık. Bilmiyorsan bu işi bırak git. Galatasaray’ın yakasından düş artık.

senin şampiyonluğu vereceğin zaten hatay maçından itibaren belliydi. Fazla dayanamadın 3-4 haftada yumurtladın bitirdin herşeyi

koskoca 8 puanı 1 ayda hiç ettin.

Yahu adam maçtan önce bizzat kendi söylüyor. Cuma günkü idmana kadar Yunus u düşünüyordum, ağrılarım var deyince Yunus yerine Moratayı oynattım diyor.
Yani maçtan 1 gün önce 4-4-2 ye geçmeye karar vermiş.
Benim taktiğim falan yok diyor. Bir dizilişim de yok. Adamına göre sahaya sürüyorum ve spontane birşeyler bekliyorum diyor.
Zaten takım da bunu yapıyor.
yahu zaten yoğunduk taktik pek çalışmadık vb demek bile kovulma sebebi eğer cidden dediyse bunları,yalanlanmadı gerçi.3 kulvar varken benden öyle iyi oyun taktik vb beklemeyin diyor açık açık,büyük takım hocası her maça taktiği tam kurar, kendi yetmiyorsa ekibini genişletir

Takımın havası epey değişmiş.

Bütün oyuncuları saçma sapan yerlerde oynatıp bildikleri futbolu unutturdun.

Bu takımda hocalık bir şey kalmamış. Tamamen bireysel. Önceden de çoğunluk bireysel idi, bazen hoca devreye ciddi giriyordu. Şimdi hiç yok.

Hala sezon sonuna kadar kalsın diyenler vardı kovmazlarsa şampiyon fener, td siz daha iyi oynar bu takım

Başkanın kurtarsın şimdi seni veya ibrahim kurtarsın ama onun önce kendini kurtarması gerek

Geri
Üst Alt