Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa basarisi olmayan kimseye buyuk hoca denmez. Uc buyukler yeri geliyor sergenle hamzayla hatta hocasizda sampiyon olabiliyor. Hocalari buyuk yapan uluslararasi turnuva performanslaridir. Fatih Terim(uefa), Mustafa Denizli(sampiyon kulupler SF), Şenol yine dunya ucunculugu olmasa kim takardi. Okan beyin yaptigi kenan sofuogluluk.
fatih terim'in 4. senesine kadar avrupa başarısı 0 idi.

senin mantığına göre, fatih terim de gs'daki 3. senesinin sonunda kovulmalıydı. ancak şans verildi ve 4. senesinde avrupa başarısını kazandı. hikayenin gerisi malum.

haa okan hoca belki 4. senesinde de avrupa'da sonuç alamaz, belki 5. belki 6. senesinde. bilemeyiz.

bire bir karşılaştırma yapmak ve hocaları bu şekilde kategorize etmek yanlış. onu vurgulamak için yazıyorum bunları.

bu geçen fb'in şike muhabbeti ile ilgili bir belgesel videosu çıktı ya hani, yeni nesil gsliler bile şok oldu "ulan harbiden böyle miymiş" diye. bilenler bile unutmuş. hafızaları tazelendi. bizim yaşımız yetiyor allah'tan. biliyoruz. neyse. bu td mevzuu da aynı şey. fatih terim'i, mustafa denizli'yi, şenol güneş'i bilmesek yiyeceğiz. ulan denizli'ye nüyük hoca diyorsunuz, cl'de 0 çekti olm adam :d aynen büyük hoca. 8 tane de layk almış bir de post. PÜH!

ülkenin en güçlü holdinginin sunduğu sınırsız imkanlara sahip bir rakiple yarışmanın kolay olduğunu sanıyorsunuz hepiniz.

gs'ın kadrosu 300 m euro aynen. yarıştığı rakibinin bütçesi de 30 m euro zaten.

aynen okan hoca gitsin, yerine yabancı hoca gelsin. dursun özbek de ancelotti'yi getirir.

siz de, fbliler her sene mayıs'ta konvoya çıkarken, al'de, konferans liginde çeyrek final oynadık kıl payı elendik yaa diye tatmin olursunuz.

şimdi bunları yazdık diye okan hocanın yapmış olduğu hataları savunuyorum sanacaksınız. o iş başka bu iş başka diyeceğim de zaten anlamayacaksınız muhtemelen, 1000 tane alıntı gelecek rfs yeeaa kiev yeeaa diye.

bu geçen fb'in şike muhabbeti ile ilgili bir belgesel videosu çıktı ya hani, yeni nesil gsliler bile şok oldu "ulan harbiden böyle miymiş" diye. bilenler bile unutmuş. hafızaları tazelendi. bizim yaşımız yetiyor allah'tan. biliyoruz. neyse. bu td mevzuu da aynı şey. fatih terim'i, mustafa denizli'yi, şenol güneş'i bilmesek yiyeceğiz. ulan denizli'ye nüyük hoca diyorsunuz, cl'de 0 çekti olm adam :d aynen büyük hoca. 8 tane de layk almış bir de post. PÜH!

ülkenin en güçlü holdinginin sunduğu sınırsız imkanlara sahip bir rakiple yarışmanın kolay olduğunu sanıyorsunuz hepiniz.

gs'ın kadrosu 300 m euro aynen. yarıştığı rakibinin bütçesi de 30 m euro zaten.

aynen okan hoca gitsin, yerine yabancı hoca gelsin. dursun özbek de ancelotti'yi getirir.

siz de, fbliler her sene mayıs'ta konvoya çıkarken, al'de, konferans liginde çeyrek final oynadık kıl payı elendik yaa diye tatmin olursunuz.

şimdi bunları yazdık diye okan hocanın yapmış olduğu hataları savunuyorum sanacaksınız. o iş başka bu iş başka diyeceğim de zaten anlamayacaksınız muhtemelen, 1000 tane alıntı gelecek rfs yeeaa kiev yeeaa diye.
Rfs ve Kiev'i yenemedi,Prag ve Az'den 4 yedi Yank Boys'a elendi

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner: "Okan Buruk'a Türkiye Kupası'nda grup lideri olarak çıkmadığı için kızmıştım. Ama şunu gördüm; o grupta ikinci olan Galatasaray'ın Fenerbahçe deplasmanına herkes gideceğini herkes biliyordu, kura o şekilde çekilecekti. Okan Buruk da şunu biliyor; en kolay deplasman maçları Kadıköy maçları. Onu hesapladı galiba Okan hoca. Onun için kendisinden özür diliyorum."

Hocayı övmekten imtina etmemiş. Sezarın hakkını vermiş.

fatih terim'in 4. senesine kadar avrupa başarısı 0 idi.

senin mantığına göre, fatih terim de gs'daki 3. senesinin sonunda kovulmalıydı. ancak şans verildi ve 4. senesinde avrupa başarısını kazandı. hikayenin gerisi malum.

haa okan hoca belki 4. senesinde de avrupa'da sonuç alamaz, belki 5. belki 6. senesinde. bilemeyiz.

bire bir karşılaştırma yapmak ve hocaları bu şekilde kategorize etmek yanlış. onu vurgulamak için yazıyorum bunları.
Bunları geçelim. Seneye avrupa başarısı getirsin terim gibi büyük hoca olsun. Şuan değil. Ciddiyetsiz ciddiyetsiz haha maha da atma hoşuma gitmedi.

Okan hocayı yazın yollamazsan, gelecek sezon şampiyonlar ligi çeyrek finalinde avrupa defterini kaparsın.. biraz real madridin yaşadığı hüsrandan ders alın..

hiç bir hoca sonsuza dek başarılı olamaz.. Okan hocam 3 şampiyonluğu alıp müzeye koydu mu? kazandığı para helali hoş olsun ama yeter hikayeyi uzatmaya gerek yok

Okan hocayı yazın yollamazsan, gelecek sezon şampiyonlar ligi çeyrek finalinde avrupa defterini kaparsın.. biraz real madridin yaşadığı hüsrandan ders alın..

hiç bir hoca sonsuza dek başarılı olamaz.. Okan hocam 3 şampiyonluğu alıp müzeye koydu mu? kazandığı para helali hoş olsun ama yeter hikayeyi uzatmaya gerek yok

Ben daha cok yönetimin gitmesini istiyorum. Eger hoca gider de bu yönetim kalirsa yine bir arpa boyu yol alamayiz.

Şampiyon olsakta gitmeli. Avrupa maçlarında hayal kırıklığı. Ben şampiyon olmaktan sıkıldım. 25 yıl önceki başarıları bekliyorum. Okan hocayla Avrupa'da basari zor. Ha keza kaç kere sınav oldu Avrupa ile ilgili hep hüsran. Umarım kendini geliştirir milli takım veya başka takımlarla başarılı olur. Bize FT efekt yapacak hoca lazım yerli yabancı farketmez. Rakibi analiz edip oyun içi hızlı müdahale edebilen 90+ iq hoca yeterli

Emery falan gelse de avrupada futbol keyfi yasasak

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yarım kalan birşey yok. Okan hocam ile daha başaracağımız çok şey var.

4 kere üst üste şampiyon mu olduk? öyleyse 5 kere üst üste olacağız !! Fatih hocanın rekorunu kırmadan bu ustalık tam olarak gerçekleşmez.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt