- 12 Haziran 2015
- 32.771
- 25.626
- 2.533
Herkes gibi, her TD gibi hata yapabilir. Hataları da var. Yapacak bir şey yok
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözlerim yaşarıyor seni boyle gorunce :dHerkes gibi, her TD gibi hata yapabilir. Hataları da var. Yapacak bir şey yok
Kaanin islevi - lemina rotasyonundan ne fazla ne eksik benim bakis acimdaKaan'dan ne bekliyorsun birader? Her sene aynı şeyi neden yapıyorsun. Hala Kaan Ayhan oynuyor. Bu herifin ne yapması lazım en önemli hazırlık maçında 11 olmaması için. Hala sağ bek oynatıyorsun bir de. Antep'te de 11 çıkart
Fatih Terimide eleştirdim ama o adama böyle kadrolar verilmediGüçlü oyun önde baskı zımbırtısı yüzünde ŞL'de ELEK olacağız.
EYVVVAHHH
Fatih Terimide eleştirdim ama o adama böyle kadrolar verilmedi
Dünkü maçta Bardakcinin bariz ne hatası vardı Sanchez hatalar yaptida Bardakcinin bariz nesi vardı hamligi dışında???Yemin ediyorum eleştirmek için elestiriyorsuniz.Farkindasinizdir umarım.Birader şampiyonlar liginde Bardakçı ile oynamayı düşünme
Git bizim mahalleden
Çünkü elinde an itibariyle sağ Bekin yok.Yok oğlu yok.Ne desen haklısın Kaan la Berkanla Avrupa kupası oynadın.Kaan ayhan ı sağ bek oynatması = son 2 senedir avrupadan elenme sebebi.
02.08.2025 = Kaan ayhan sağ bek deneniyor.
Allah seni bildiği gibi yapsın anadolu fatihi.
Kafada gram değişme yok. Young boys falan zartzurt hazır olun.