Okan Buruk | Teknik Direktör

Mac onu abdullah kanitoyla yanyanayken -gulerek- extra relax modda "sallai santrafor oynayacak" demesi endiselenmeme sebep vermektedir.

Taraftarin olusturdugu havaya biraz kapilmis gordum hem kendisini hem yonetimi

Kaan'dan ne bekliyorsun birader? Her sene aynı şeyi neden yapıyorsun. Hala Kaan Ayhan oynuyor. Bu herifin ne yapması lazım en önemli hazırlık maçında 11 olmaması için. Hala sağ bek oynatıyorsun bir de. Antep'te de 11 çıkart
Kaanin islevi - lemina rotasyonundan ne fazla ne eksik benim bakis acimda

Güçlü oyun önde baskı zımbırtısı yüzünde ŞL'de ELEK olacağız.

EYVVVAHHH

Zamanın en iyi yöneticilerinden di Sevgili Yurdesen Karahasan.Aklima Kosecki ve K.Hasan transferleri geldi biranda.Sabah gazeteleri almak için erkenden kalkar bayiye kostururduk.Gazete olayının önemli olduğu zamanlardi.Simdiki gençler tanımaz ama Ergün gursoy ve yurdesrn karahasan çok iyi yöneticilerdi.Saglikli günler diliyorum kendisine.

Kaan ayhan ı sağ bek oynatması = son 2 senedir avrupadan elenme sebebi.

02.08.2025 = Kaan ayhan sağ bek deneniyor.

Allah seni bildiği gibi yapsın anadolu fatihi.

Kafada gram değişme yok. Young boys falan zartzurt hazır olun.

Kaan ayhan ı sağ bek oynatması = son 2 senedir avrupadan elenme sebebi.

02.08.2025 = Kaan ayhan sağ bek deneniyor.

Allah seni bildiği gibi yapsın anadolu fatihi.

Kafada gram değişme yok. Young boys falan zartzurt hazır olun.
Çünkü elinde an itibariyle sağ Bekin yok.Yok oğlu yok.Ne desen haklısın Kaan la Berkanla Avrupa kupası oynadın.

hala istifa etmemesi rezillik. Yok mu bi tane başkan sağ bek alacak hocayı da alırım sağ beki de alırım diyen?

Okan hoca seneye takımdan ayrılıp avrupa'ya gitsin, 1 sezon sonra Mourinho'ya verdikleri paralarla Okan hocayı getirmek için uğraşacak Fenerbahçe. Bu dediğimi unutmayın en gsc halkı.

Geri
Üst Alt