Okan Buruk | Teknik Direktör

Leminayı çıkarıp icardiyi alınca aha dedim puan kaybı geldi o sırada palut gitti en iyi oynayan adamını çıkardı allahtan fakat ona rağmen orta sahayı teslim etti rizeye ve bu takım milyonlarca dolara kuruldu evet rizeye orta sahayı teslim etti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

okan buruk takımı geç açılıyor ortalarda düşüşe geçiyor tekrar toparlıyor alıştığımız şeyler. önemli olan açılışta puan kaybı yaşamaması. avrupa'da da bir başarı beklemiyorum. sonuçta transfer olarak geçen sezon zaten takımda olan osimhen alındı. singo ve sane dışında alınmış kimse yok. üstelik nicelik olarak orta saha azalmış, mertens ve ihtimal en önemli dişlilerden barış gitmiş. geçen sezondan daha iyi değiliz kadro olarak hatta kötüyüz denilebilir.

Okan hoca yine tutkal görevi görmeye çalışıyor

Muhtemelen Barış'ı takımda tutmaya çalışıyor, belki tüm planları bozuldu buna çok sinirlidir
Kaleci transferinin hala bitmemesine sinirlidir
Kerem'in gidişine öfkelidir
Konsantrasyonu dağılmış gördüm hocayı, oynanan oyuna öfkelidir

Ama tüm bunları gizlemeye çalışıp bir şekilde pozitif kalmaya ve yine herkesi bir arada tutmaya çalışıyor

Icardi oyuna girerken kesin dedim lemina'yı çıkaracak. Arkadaş dedi ki yok lan manyak mısın. Aha dedim bak görürsün. Adamı ezberlemişiz artık. Gücü bir tek ona yetiyor çünkü o dakikada.
Rize oyundan düşmezse şu maçta 3 puan mucizeydi. Neyse ki kazandık yine.
Kazandıkça iyi hoca zannediliyor ama bence oyun okumaktan aciz, net kötü hoca.

Okan hoca yine tutkal görevi görmeye çalışıyor

Muhtemelen Barış'ı takımda tutmaya çalışıyor, belki tüm planları bozuldu buna çok sinirlidir
Kaleci transferinin hala bitmemesine sinirlidir
Kerem'in gidişine öfkelidir
Konsantrasyonu dağılmış gördüm hocayı, oynanan oyuna öfkelidir

Ama tüm bunları gizlemeye çalışıp bir şekilde pozitif kalmaya ve yine herkesi bir arada tutmaya çalışıyor
Tüm bunlara rağmen asla orta saha transferi düşünmüyor bu da bizi üzüyor. Sene başında çekecekti berke özeri kaleyi falan rahatlatacakti. Hemen üstüne orta saha transferi takım nerdeyse hazır halde olacaktı. Ama huyumuz kurusun alışıda satışı da son güne bırakmak kanımızda var artık içimize işlemiş. Neyse hayırlısı bi şekilde toparlasın biz taraftarız ben sahada güzel futbol izlemek istiyorum.

150 milyon euro harcandı hala 3 hayati eksik bölge ve kanatlarda falan alternatifsiz değişik Bi takım var. Bu çok maaş çok bonservis modeli ne zaman götümüze girecek merak ediyorum. Sağ bek mi değil mi belli değil bi adama 30 milyon falan verdik. Kaleye ederson istiyoruz 8 milyon maaşlı. Uçuruma doğru gidiyoruz gibi acı bi his var içimde. Yedek stoper yok yedek forvet yok, alternatifli orta saha yok, kaleci yok. Çok kötü

Kaç maçtır söylüyorum, gol yemememiz kimseyi aldatmasın savunmamız hiç iyi değil diye. Bu maçta da gördük çok rahat puan kaybedebilirdik.

Ofsaytları geçtim Varesenovic'in atamadığı iki yüzde yüz gol var. Adam imkansızları kaçırmasa 3-3 tü maç. Geçen haftada aynısıydı ileri uçtaki adamları toplara çok kötü vurdular. İleride düzgün adamları olsa 4 tane yiyebilirdik.

Her uzun atılan topla kalemize iniliyor. Ortasaha tek topla veya bir verkaçla kolayca geçiliyor. Takım savunmasında geçen seneden bile gerideyiz.

Takıma çok net hücumcu bir ortasaha ve Singogillerden bir sol stoper lazım. Ayrıca Eren Elmalı sol açıkta çakılı defansa karşı hiçbirşey yapamıyor. Ancak hızlı hücumda etkili oluyor. Koca maçta ne bir ortası var ne driblingi.

Sara'yı severim fakat dikine çok etkisiz. Duran toplarda bir silah gibi fakat tek bir adam geçme tek bir koşu yoluna ara pası yok.

Okan hocaya daha önce hiçbir teknik direktöre sunulmamış bir kadro ve bütçe sağlandı artık bunun özrü yok. Bir an önce şu kafası kesik tavuk presini bırakıp, sahaya set hücumunu, başka bir oyun şablonunu koymalıdır. Yoksa ligi belki alırız ama Avrupa'da perişan oluruz. Kendi evimizde teşvikli Rize bizden çok daha etkili oynadı, bizse Liverpool'lardan alacağımız üç puanları hayal ediyoruz.

Okan Hoca acilen oyun şablonu üzerinde değişiklik yapmalı yoksa bahanesi de kalmadı.

Sayın Okan buruk artık rica minnet durumuna geldik şu İcardi ve barış mevzusu bu takıma artık zarar vermeye başladı şunun farkına var öyle abi kardeş gibi davranarak çözülmez bu mevzular. Her şeyden öte sen milyonlarca insanın sorumluluğunu taşıyorsun teknik taktik işini geçtim artık biraz ağırlık göster gösteremiyorsan ceketini al git burası icardi spor barış futbol kulübü değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:düdük:

-Karagümrük- Dünkü oyun ŞL'de hezimetlere yol açar.

Haa anamızın ligi... En kötüsü dün gibi olur, okeysen okeyiz.

100 milyon yuro daha harcat, Kayseri deplasmanında sıkıntıya düşmeyelim.

Hocanın Icardi, Kaan, Apo(yedeği yok bi nevi haklı) gibi takımın ağır toplarını yedekten de olsa her maç oyuna sokmak zorunda hissetmesi takıma zarar veriyor.

İşi zor, ipleri oyuncuların elinde, barışa bile ağzını açamıyor, barış muhtemelen dalga geçiyordur bak yola getirdim diye

Yahu icardi giricek tabiki hazır olması için adam gol de atıyor . İcardiyemi taktınız

Orta saha inadından vazgeç.

Lemina'yı taraftar zoruyla aldın avrupada sıvadın. Yine aynı hataya düşüyorsun, senin ne yapmak istediğini anlamıyorum hoca.

Toirera ve sarayla sezon mu biter ? Kaan ve berkandan fayda yok ne zaman anlayacaksın bunu

Adamın 90'lı yıllarda futbolculuk yaptığı dönemlerde sahaya çıktığı zemin daha iyiydi sonra kalkıp oynattığı oyunu eleştiriyorsun sokmuşum 100 milyonluk transfere, bu birisine ferrari verip al camurda bunla şov yap demeye benziyor. Adam akıllı 2 tane pas bile yapamıyorsun top 55 kere sekerek gidiyor. Biri de demiyor ki kardeşim biz niye deplasmanlarda arenadakinden daha iyi top oynuyoruz çünkü kıçı kırık anadolu takımlarının zemini bile senden daha iyi. Sen ilk önce osimheni singoyu adam akıllı bir stada çıkaracaksın patates tarlasına değil sonra hocanı eleştirirsin

Geri
Üst Alt