Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.076
- 2.392
- 1.413
Eğer ligde şampiyonluk hedefin varsa mükemmel bir lig hocası. Ama amaç uluslararası başarı ise dünyanın belki de en kötüsü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana arkadaşların mehmet mi diyor yoksa kara mıEğer ligde şampiyonluk hedefin varsa mükemmel bir lig hocası. Ama amaç uluslararası başarı ise dünyanın belki de en kötüsü
okan buruk takımı geç açılıyor ortalarda düşüşe geçiyor tekrar toparlıyor alıştığımız şeyler. önemli olan açılışta puan kaybı yaşamaması. avrupa'da da bir başarı beklemiyorum. sonuçta transfer olarak geçen sezon zaten takımda olan osimhen alındı. singo ve sane dışında alınmış kimse yok. üstelik nicelik olarak orta saha azalmış, mertens ve ihtimal en önemli dişlilerden barış gitmiş. geçen sezondan daha iyi değiliz kadro olarak hatta kötüyüz denilebilir.
Siz kafanızı kuma gömüp şakşakçılık yaptığınız sürece bu takım Avrupa’da başarı kazanamayacak malesef. Bu benim görüşüm katılmak zorunda değilsiniz. Okan hocadan ve oynattığı oyundan memnun değilim, leş bir ligde, dangalakça yönetilen bir rakibin önünde alınan şampiyonluklar beni maalesef mutlu etmiyor, arkadaşlarım ve tanıdıklarım Mehmet der sen Kara diyebilirsin mahsuru yok önemli olan takımımızın başarıdır, hepimizin isteği bu.sana arkadaşların mehmet mi diyor yoksa kara mı
Mehmet Kara diye bir arkadaşım var ona Kara diyoruz o yüzden merak ettimSiz kafanızı kuma gömüp şakşakçılık yaptığınız sürece bu takım Avrupa’da başarı kazanamayacak malesef. Bu benim görüşüm katılmak zorunda değilsiniz. Okan hocadan ve oynattığı oyundan memnun değilim, leş bir ligde, dangalakça yönetilen bir rakibin önünde alınan şampiyonluklar beni maalesef mutlu etmiyor, arkadaşlarım ve tanıdıklarım Mehmet der sen Kara diyebilirsin mahsuru yok önemli olan takımımızın başarıdır, hepimizin isteği bu.
Eyvallah kardeşimMehmet Kara diye bir arkadaşım var ona Kara diyoruz o yüzden merak ettim
İyi forumlar