Özkan Erol
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 1.760
- 1.263
- 473
En ufak bir sendelemde okan da yönetim kadar suçludur. Arkasında durduğu için kaç senedır avrupaya kadro yaptirmadigi için suçludur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yilda 3 milyon euro aliyor yahuAllah sabır versin hocaya bu yönetim ile. Her dönem aynı rezilliği yaşatıyorlar bu adama.
Bırakmıyorsa sırf Galatasaray sevgisinden belkide.
Çoğu mevkide 2 hatta 1. oyuncumuz yok .Her mevkiye 3 topçu almanın nesi doğru yav. Berbat bir kadro planlaması demek bu.
Başka birisi gelse daha mı az alacak sanki. Adam 3 senedir her transfer dönemi bu rezilliği yaşıyor.Yilda 3 milyon euro aliyor yahu
Lan sen kimsin de hocaya hain diyebiliyorsun gevşek..Çapın ne seninBir diğer hainde bu! Barış meselesinde utanmasa taraftara Barış Alper 'den özür dileyin diyecek! Yerli topçulara evlatçılık çekip orta sahaya adam aldırmaması da facia!
İstemiyorum diyor sıkıntı oradaHoca orta saha istese bile alabilen yok ki![]()
Mevcut orta sahayı ne sanıyor acaba?!İstemiyorum diyor sıkıntı orada
Taktı mı takıyor
Ederson'da ederson
Ne var la bu adamda bu kadar takacak
Bırak artık inatlaşmayı ya taraftarla
Şu takıma orta saha istememek nedir yahu
Taraftarın sabrını sınıyor. Dünya üzerinde orta saha transferine takıntılı olan başka bir teknik direktör görmedim. Adam resmen şampiyonlar liginde kevgire dönmemizi istiyor. Ya artniyetli ya da futboldan anlamıyor.Orta saha transferi istemiyormuş çünkü elinde kaan Berkan Efe eyüp varmış icardi 10 numara pozisyonunda oynayaniliyormuş!!
Bu adam hangi hayal dünyasında yaşıyor acaba?