Okan Buruk | Teknik Direktör

okan buruk takımı geç açılıyor ortalarda düşüşe geçiyor tekrar toparlıyor alıştığımız şeyler. önemli olan açılışta puan kaybı yaşamaması. avrupa'da da bir başarı beklemiyorum. sonuçta transfer olarak geçen sezon zaten takımda olan osimhen alındı. singo ve sane dışında alınmış kimse yok. üstelik nicelik olarak orta saha azalmış, mertens ve ihtimal en önemli dişlilerden barış gitmiş. geçen sezondan daha iyi değiliz kadro olarak hatta kötüyüz denilebilir.

kesinlikle katılıyorum, osimhen’in 75m ücreti bir ilüzyon. geçen yıldan farklı olarak sane var ve mevcut olarak singo ki sane kötü başladı ve umursamaz bir havası var. diri mertens ve barış’ı arıyoruz.

sana arkadaşların mehmet mi diyor yoksa kara mı
Siz kafanızı kuma gömüp şakşakçılık yaptığınız sürece bu takım Avrupa’da başarı kazanamayacak malesef. Bu benim görüşüm katılmak zorunda değilsiniz. Okan hocadan ve oynattığı oyundan memnun değilim, leş bir ligde, dangalakça yönetilen bir rakibin önünde alınan şampiyonluklar beni maalesef mutlu etmiyor, arkadaşlarım ve tanıdıklarım Mehmet der sen Kara diyebilirsin mahsuru yok önemli olan takımımızın başarıdır, hepimizin isteği bu.

Siz kafanızı kuma gömüp şakşakçılık yaptığınız sürece bu takım Avrupa’da başarı kazanamayacak malesef. Bu benim görüşüm katılmak zorunda değilsiniz. Okan hocadan ve oynattığı oyundan memnun değilim, leş bir ligde, dangalakça yönetilen bir rakibin önünde alınan şampiyonluklar beni maalesef mutlu etmiyor, arkadaşlarım ve tanıdıklarım Mehmet der sen Kara diyebilirsin mahsuru yok önemli olan takımımızın başarıdır, hepimizin isteği bu.
Mehmet Kara diye bir arkadaşım var ona Kara diyoruz o yüzden merak ettim

İyi forumlar

Frankfurt mac sonrasi basin toplantisi cok kara bir gun olacak, umarim olmaz.

Ulke tarihinin para ve forma zoruyla en cok sampiyon yapilan teknik adamlari listesindeki birinci sirayi 100 yil birakma ihtimali yok. 400 milyon euro harcamayi Yilmaz Vural icin dahi yapsan takimin bir oyun duzeni olurdu. Iyi bir teknik adam degil ve hicbir zaman olma ihtimali yok. Olsaydi bu gune kadar ayni hatalari israrla tekrarlamazdi. Tum forum Icardi’nin kilolarina takmis hakli olarak, ama takimin ikinci kaptani Icardi’den ne hafif ne de hizli. Her macta banko oynuyo. Insan Arda dener, Jakobs dener. Birseyler yapar.

Fatih terim zamanı yerli oyuncular ayrılmak istemezdi. Okan hocam ne oluyor? Sorun nedir? Hepsi sana denk gelmesi tesadüf mü? Bir sıkıntı var. Yabancılara fazla mı tolerans veriyorsun?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın yarısından çoğu maç temposundan uzak. Millî arada yatmak yerine en az 2 tane hazırlık maçı yapılması lazım.

Sara’nın 10 numarada oynayamayacağını transferin kapanmasına 3 gün kala anladı ki Lemina yerine çekmeye başladı. Yine bir Avrupa’da hezimet göz göre geliyor, Galatasaray kimsenin deneme tahtası değildir, taraftar dilinde tüy bitti ortasaha alın, stoper alın derken. Başkan, yönetici ve hocaya desteğim bitmiştir, 10 yıldır şampiyon olamayan takım her mevkisine 3 oyuncu alırken 1 transferi tapmaktan hacizler.

Kendisinde geniş kadro yönetememe korkusu var, o yüzden ortasaha aldırmıyor, 100 kilo icardiyi oynatmaması lazım mesela ama muhtemelen lafını bile geçiremiyor,barış konusunda da yaptığı açıklamalar maalesef biraz alttan alma

Hocam kaleci u 23 orta saha kesin alınmalı. Illa isim olunca alinacak diye bir şey yok bizim oyuncu listemiz yok mu yav genc bu nedir ya bulamıyor muyuz ya da taraftardan mi çekiniliyor. Ligi erken biten ülkeler var deli gibi oyuncular var simdi olmadi diyelim devre arası da ordan bir dolu defans bulunur.

Takımın en ultra kilit oyuncusu taraftarın zorla aldırdığı Lemina, o olmayınca ne defans ne ofans bağlantısı kalmıyor. Aldırdığı bütün adamları zararla geri yolluyoruz Szymanski gibi aldıramadıklarıda var. Transferi bilen birine bırakması gerekiyor bu isim yönetimden biri değil ama kim bilmiyorum. Kendisi ultra pahalı oyuncu istiyor, alınmayınca diğer aldırdıklarıda hep çöp çıktı. Scout ekibine falan danışması lazım hiç konuştuklarını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt