Okan Buruk | Teknik Direktör

kaleci sağ bek sol stoper orta saha aldırmazsan büyük ihtimalle son senen olur hocam

Clde ölmememiz icin sag bek transferinde hata yapmamak zorunda. Nokta atışı yapmalı.

Yaw hocam bu hazirlik ka.pinda ilk yarilarda sadece 5-10 dk rakibi aralarinda 10-15 metre olacak sekilde iki kademe halinde bekledin ne de gzuel yaptin. Ama sonra ne oluyorsa takimi birden eskisi gibi kafasi kwsik tavuk misali saldirtmaya basliyosun. Sanchez ile Apo rakibin sahasinda kaliveriyorlar. Tak diye golu yiyoruz. Avrupa maclarinda kontrollu oynamak gururuna mi dokunuyor yahu?

🤣🤣🤣🤣

Okan Buruk: "Hazırlık dönemindeyiz. Tamamlıyoruz. Şu anda orta sahayla ilgili bir düşüncemiz yok ama ilerleyen dönem içinde bununla ilgili karar vereceğiz. Neden böyle söylüyorum; çünkü önceliğimiz olan mevkiler var."

Hala aynı futbolu oynatmaya çalışıyor. 4. yılımıza girerken hoca departmanında hiçbir ileriye gidiş yok. Umarım yanıltır.

lucescunun elindeki 2001-2002 kadrosundan 2 gömlek üstün kadro ve kura şansı ile avrupada başarsız olması zaten kabul edilebilir bir durum değildi. 5 maçla t.direktör harcayan taraftar söz konusu Okan Buruk olunca dilsiz,sağır ve kör rolüne bürünüyor. yeterki elle tutulur bir avrupa başarısı getirsin ben haksız çıkmaya razıyım. bekleyip göreceğiz.

lucescunun elindeki 2001-2002 kadrosundan 2 gömlek üstün kadro ve kura şansı ile avrupada başarsız olması zaten kabul edilebilir bir durum değildi. 5 maçla t.direktör harcayan taraftar söz konusu Okan Buruk olunca dilsiz,sağır ve kör rolüne bürünüyor. yeterki elle tutulur bir avrupa başarısı getirsin ben haksız çıkmaya razıyım. bekleyip göreceğiz.
Harcayanlar hakli mi olunuyor onceki senelerde taraftarlar o zaman

Hocam.pusudalar ama elestiri icin degil... hoca degil demek icin. aman 3 lu oynama cift forvet oynama eksik yerlere transfer genc alinsin

inşallah yanılırım şampiyonlar liginde çok iyi neticeler alırız ama ben geçen senelerden çokta farklı olacağını düşünmüyorum dediğim gibi inşallah yanılırım. artık 75 milyon euro'ya oyuncu alabiliyorsak teknik ekibinde seviyesini yükseltmesi gerekiyor.

Bu adam defans arkamıza atılan toplardan hoslaniyor gibi. Abdülkerim Kaan 2 kilisiyle defansı orta saha cizgisine getirmek bir dahi işi helal olsun

Geri
Üst Alt