Okan Buruk | Teknik Direktör

Stoper yok, orta saha eksik, gittik 30m kaleci aldik, bari inisyatif kullanip diger mevkilere oyuncu alsaydin, simdi ne kalede güclendik ne de diger ihtiyaclar karsinlandi.. bir de küs Baris'la, sisman Icardi, formsuz Sané ile ugras...

Isi hic kolay degil...

GS düsmanlari zaten bunu yemeye calisiyor, yönetim de canak tutuyor istemeyerek

başta yönetime çanak tutuyor sanmıştım ama ilkay transferi sonrası kafasındaki alametifarikası planını öğrenmiş oldum.

şampiyonlar ligine genel bakarsanız cidden göz korkutuyor ama maç maç ele alırsanız aslında o kadar zor değil. ajax ile final maçına çıkarsak emin olun kazanmanın bir yolunu buluruz. plan bu kadar basit

Şu herifi şu halde her maç sahaya sürmeye utanmıyor musun, herkesi birer Okan Mason yapacaksın sonunda. Bu sene de Avrupa'da başarı elde etme elindeki kadroyla bak bakalım taraftar o koltukta oturtuyor mu seni.

Gz6VHUfWAAAO3Kd

4. senesi ve transfer olan bütün oyuncular ( osimhen bile dahil buna ) bir süre sonra fizik olarak inanılmaz bozuluyorlar.

4. senesi ve transfer olan bütün oyuncular ( osimhen bile dahil buna ) bir süre sonra fizik olarak inanılmaz bozuluyorlar.

Her zaman sezon sonuna çok iyi bi fiziksel durumla geliyoruz aslında. Meselenin bu olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene özelinde;

1- Kötü kadro mühendisliği sonucu dar rotasyon
2- Sakatlıklar, cezalar ve bazı form düşmesi yaşayan birkaç kritik oyuncu üst üste gelince sezon ortası 1.5 ay çok sendeledik.

Her zaman sezon sonuna çok iyi bi fiziksel durumla geliyoruz aslında. Meselenin bu olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene özelinde;

1- Kötü kadro mühendisliği sonucu dar rotasyon
2- Sakatlıklar, cezalar ve bazı form düşmesi yaşayan birkaç kritik oyuncu üst üste gelince sezon ortası 1.5 ay çok sendeledik.
Fiziksel kaliteyi yakaladıktan ve doğru rotasyon yaptığında dar rotasyon bir sorun değil ki renktaş.

premier lig takımları her sene 55-60 maçı 14-15 kişiyle çıkarıyor.

bizim kadrolar dahil yakında tarihte Avrupa-lig başarısı yakalayan tüm kadrolar 14-15 kişiyle yakaladı bunu.

Mesela son Avrupa başarısı yakaladığımız sezonlarda yedekten amrabat, umut, Sabri dışında giren oyuncumuz yoktu

Fiziksel kaliteyi yakaladıktan ve doğru rotasyon yaptığında dar rotasyon bir sorun değil ki renktaş.

premier lig takımları her sene 55-60 maçı 14-15 kişiyle çıkarıyor.

bizim kadrolar dahil yakında tarihte Avrupa-lig başarısı yakalayan tüm kadrolar 14-15 kişiyle yakaladı bunu.

Mesela son Avrupa başarısı yakaladığımız sezonlarda yedekten amrabat, umut, Sabri dışında giren oyuncumuz yoktu

Evet ama o zamanları çok net hatırlıyorum, Premier Ligle ilgili dediklerine hem katılıyorum hem katılmıyorum. Çünkü bazı şeyler sadece antrenman yaparak elde edemezsin ki, oraya giden her oyuncu doğal olarak en geç 2 senede oranın fiziki mücadelesine ve temposuna uyum gösterir hale geliyor. Zaten gösteremiyorsa ya sakatlıktan ya ayak uyduramamaktan dolayı eleniyor ve takımdan gönderiliyor. Mesela Fred.

Velhasıl en son çeyrek final yaptığımızda ligde felaket kötü maçlar çıkardığımız çoook oluyordu. En nihayetinde yanlış hatırlamıyorsam mağlubiyet ve beraberlik aldığımız maçların toplamı 15 maç falandı.

Geri
Üst Alt