Okan Buruk | Teknik Direktör

büyük hocadır 10 sene daha iktidarı sağlamda

htalks mı cimbomlu yoksa kendisi hakkındaki ithamlar mı doğru çözemedim

Anlık diyalog gelişmiştir yav. Sonuçta itekleyecek değildi. Zaten yumuşak mizaçlı bir adam. Sevimsiz bir görüntü kabul ediyorum ama üzerinde çok da durulacak bir şey değil bence.
Ekran önünde birbirlerine sallayıp reelde kanka takılmaları çok daha olası.

Okan, başarılarına bok atınca da Acun hala arkadaşım demişti o da mizacından herhalde.

Yapı diyen adam ekran önünde GSye bok atsın, en iyi arkadaşım olsun sülalesine söver itin de götüne sokardım.

Ekran önünde birbirlerine sallayıp reelde kanka takılmaları çok daha olası.

Okan, başarılarına bok atınca da Acun hala arkadaşım demişti o da mizacından herhalde.

Yapı diyen adam ekran önünde GSye bok atsın, en iyi arkadaşım olsun sülalesine söver itin de götüne sokardım.
Evet insanlar farklı farklı karakterlerde olabiliyor malesef. Sen böyle bir durumda arkadaşını itin götüne sokmayı doğru buluyorsun, hoca foto çekiliyor.

Ben de senin gibi tepki göstermeyi tercih ederdim gibi düşünüyorum şu an çünkü mevzunun taraftar tarafındayım. Sürekli o atmosferin içinde olsam belki düşüncelerim değişebilirdi.

1760282624875.webp

hamsiratörü anladığımız günlerdeyiz

hocanın fener nefreti,fatih hoca dahil hepimizden fazladır ,o yüzden çok kaşımaya gerek yok ,yüzüne güldügü tüm fenerlileri kucak kucak zıplatıyor,kudurtuyor

Geri
Üst Alt