- 18 Temmuz 2009
- 82.398
- 229.799
- 5.093
Bir Acunla beraber düğüne gidip foto vermediğin kalmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih hocan verdi ama acunla fotoBir Acunla beraber düğüne gidip foto vermediğin kalmıştı.
Acun FTye a diyemez.fatih hocan verdi ama acunla foto
Orada denk gelmiş olma ihtimali daha yüksek benceBir Acunla beraber düğüne gidip foto vermediğin kalmıştı.
Keramettin bey bu konuda haklı yalnız, sınırını çekmesini bilmiyor okan hocamız, medya maymunlarına çok yüz veriyor, ecuna da gereken tepkiyi gösterememişti.Acun FTye a diyemez.
Okan’a başarıları lekeli dedi.
Aynı kareye de tesadüfen mi girmişOrada denk gelmiş olma ihtimali daha yüksek bence
Anlık diyalog gelişmiştir yav. Sonuçta itekleyecek değildi. Zaten yumuşak mizaçlı bir adam. Sevimsiz bir görüntü kabul ediyorum ama üzerinde çok da durulacak bir şey değil bence.Aynı kareye de tesadüfen mi girmiş
Htalks ın çevreyi görünce şoyle oldum bu aradahtalks mı cimbomlu yoksa kendisi hakkındaki ithamlar mı doğru çözemedim
Ekran önünde birbirlerine sallayıp reelde kanka takılmaları çok daha olası.Anlık diyalog gelişmiştir yav. Sonuçta itekleyecek değildi. Zaten yumuşak mizaçlı bir adam. Sevimsiz bir görüntü kabul ediyorum ama üzerinde çok da durulacak bir şey değil bence.
Evet insanlar farklı farklı karakterlerde olabiliyor malesef. Sen böyle bir durumda arkadaşını itin götüne sokmayı doğru buluyorsun, hoca foto çekiliyor.Ekran önünde birbirlerine sallayıp reelde kanka takılmaları çok daha olası.
Okan, başarılarına bok atınca da Acun hala arkadaşım demişti o da mizacından herhalde.
Yapı diyen adam ekran önünde GSye bok atsın, en iyi arkadaşım olsun sülalesine söver itin de götüne sokardım.
Genel Entertainment işlerindeki durum bu sadece futbol değil eksik söylemiş aslında.
Ah be hocam