Okan Buruk | Teknik Direktör

Nhaga neden yazılmadı diye yangın çıkaranlara kahkahalarla gülüyorum.
Çocuğun resmi olarak profesyonel düzeyde toplam 25 maçı mı ne var? (Daha da az olabilir)
Şampiyonlar Ligi için alınmadığı ortada. Sahaya atılsa 2 pas hatasına "çöp" yazanlar türeyecek
Daha dün İstanbulspor maçında Asprilla 2 hatalı top atınca topçu değil yazanlarla doldu sosyal medya

Sene başı Arda Ünyay niye oynamıyor diye eleştirenler, sahaya çıktıktan 2 hafta sonra oyuna girmesin diye dualar ediyordu
Lemina yok diye Ngaha mı oynayacak abi? Cidden bunu mu düşünüyorsunuz? Ngaha ve Lemina arasındaki profil farkından haberdar mısınız?
FM mi bu, FIFA mı oynuyorsunuz ya?
dostum çocuk sporting, benfica, mısır gibi takımlara karşı mücadele etmiş belli bir seviyenin üzerinde

orada net olarak sayısal eksiklik bulunuyordu, kanatta ise fazlasıyla adam var.

nhaga 100 milyonluk topçu diyen zaten yok ama listeye o yazılmalıydı, asprilla da oynamayacak çünkü

dostum çocuk sporting, benfica, mısır gibi takımlara karşı mücadele etmiş belli bir seviyenin üzerinde

orada net olarak sayısal eksiklik bulunuyordu, kanatta ise fazlasıyla adam var.

nhaga 100 milyonluk topçu diyen zaten yok ama listeye o yazılmalıydı, asprilla da oynamayacak çünkü
Hangi takımla hangi organizasyonda mücadele etmiş? Maçın önem derecesi neymiş?
Şampiyonlar ligi abicim burası. Bilmem farkında mısınız?

Ben size olacak olanı söyleyeyim. Sayısal eksikliğin olduğu yere bu arkadaşı ekledik.
Maç 1-0 iken oyuna attık. Bir hatasıyla da gol geldi.
Bu taraftar profiliyle O topçu bir daha bu takımda barınamaz.
Üstüne "Aspirilla niye yazılmadı Okaaaaaaaan" diye yangın çıkardı

Sadece sonuçlarla ilgileniliyor. Geçen seneki Lemina-Cuesta olayıyla karşılaştırılması bile komik. Aynı şey değil

Topçulardan korktuğu için şampiyonluğu verecek bu sene. Ligdeki fener maçı ve Kocaeli maçında icardi cazlayip cuzlamasin diye iki maçı da katletti. İş bitmişti yaw

Ben size olacak olanı söyleyeyim. Sayısal eksikliğin olduğu yere bu arkadaşı ekledik.

Sadece sonuçlarla ilgileniliyor. Geçen seneki Lemina-Cuesta olayıyla karşılaştırılması bile komik. Aynı şey değil
Pardon asprillanın 23 tane dünya kupası kazandığını unutmuşum

Sane Yunus var orda barışta oynayabiliyor sağda sallai bile var

orta sahada adam yok hata yapar diye oyuncu mu yazdirilmiyor. Bu ihtimal hep var.

Kaan oynar yerine o hiç hata yapmıyor. 2 kere Avrupa'dan eletiyor sadece

Nhaga neden yazılmadı diye yangın çıkaranlara kahkahalarla gülüyorum.
Çocuğun resmi olarak profesyonel düzeyde toplam 25 maçı mı ne var? (Daha da az olabilir)
Şampiyonlar Ligi için alınmadığı ortada. Sahaya atılsa 2 pas hatasına "çöp" yazanlar türeyecek
Daha dün İstanbulspor maçında Asprilla 2 hatalı top atınca topçu değil yazanlarla doldu sosyal medya

Sene başı Arda Ünyay niye oynamıyor diye eleştirenler, sahaya çıktıktan 2 hafta sonra oyuna girmesin diye dualar ediyordu
Lemina yok diye Ngaha mı oynayacak abi? Cidden bunu mu düşünüyorsunuz? Ngaha ve Lemina arasındaki profil farkından haberdar mısınız?
FM mi bu, FIFA mı oynuyorsunuz ya?
Kutucudan daha tecrübeli

Bu sene zaten şampiyon olur da, seneye umarım kalır ve 5. şampiyonluğu kazanır. Tek başına 1 yıldız kazandırması çok yakışır Okan Buruk hocama.
images (4) (8).webp

Asprilla'nın 150+ fazla profesyonel düzeyde resmi maçı var.
Ngaha'nın 25 tane var.
Daha neyi söylediğimi anlayamıyorsun bir de laf mı soktuğunu sanıyorsun?
asprillanın oynayacağını düşünmen de baya bi komik

hangi mevkide adam eksikse oraya eklersin oyuncuyu 6-7 alternatifi olan bi yere değil

asprilla satın almak istersen 20 milyon euro bedelli kiralik oyuncu. asprilla üzerinden genç oyuncu düşmanı aslında taraftardır, ngaha zaten oynayamazdı gibi suyu bulandıran, algıya yönelik boş yorumların tesiri yok. bonservis verdin mi verdin. oula'yi alsan ve listeye yazmasan ne tepki olacaksa aynı tepki olacak kaçınılmaz.

Tabir-i caiz ise kendi tapulu malın dururken %99 satın almayacağın kiralığı niye yazarsın listeye?

Birine 5-10 dakika süre verecek olsam 6-7 milyon verdiğim 18 yaşında gencime veririm bu süreyi. Yönetime tepki diyeceğim de, normalde de böyle yapman şaşırtmaz.

Tabir-i caiz ise kendi tapulu malın dururken %99 satın almayacağın kiralığı niye yazarsın listeye?

Birine 5-10 dakika süre verecek olsam 6-7 milyon verdiğim 18 yaşında gencime veririm bu süreyi. Yönetime tepki diyeceğim de, normalde de böyle yapman şaşırtmaz.
futbol aklı da ne bu kulübün futbol aklı yok mu okan buruk futbol aklımız diyen d.özbek bu işlerin asıl sorumlusudur

Kaan ın sürelerini nhaga almadigi vakitteki bahane de şu olacak kritik zamanlardayız gençleri oynatmamasi normal. :asd: Nhgada karpuz ya kulubede otura otura 2 seneye gelisir olgunlasır zaten.

Asprin'i yazdırarak %100 doğruyu yapmış olsa bile ben dahil insanlar bir kere bu oyuncu seçme olayına kafayı taktı. Buradan dönüş yok.

Juventus maçında son 15 dk Nhaga yerine Kaan'ı attın sahaya. Ağır küfür gelecek.

Kaan üstüne hata yaptı gol yedirdi. Bunun sonucunu düşünemiyorum bile. İstifa sebebi.

Artık çocuğu yazmayarak yönetime mi atarını yapıyorsun, kime ne bilmiyorum ama neyse.

Aǧama 50 milyonluk transfer yapinda sampiyonlar ligi listesine yazsin

Geri
Üst Alt