Okan Buruk | Teknik Direktör

Bir kaleci, bir santraforla aldık maçı. Eğrisi doğrusuna geldi, atanın ve tutanın iyiydi. Ama berbat bir hoca performansı gördük yine. Oyunu okumayı bilmeyen bir adamın eksiklerini kapatmak için her sene 100 milyonluk transfer yapamayız. Bu adamın hatalarından ders alacağı falan yok zira. O yaşı geçti zaten.

Hocam koyup geçti yine utananlar övgüden feragat ediyor ama tüm rakiplerine koydu sağ olsun.

Usta . et gitsin, o güzel canını sıkma sen. İlla 10. sıralara oynayacağımız günler gelecek, gün tinercilere koyma günüdür.
Öyle olmuyor işte. Saneyi çıkarsa hoca Bravo hocam ne güzel yaptın diyecektim ve büyük ihtimal farklı kazanacaktik. 45 dakika stresli izledik. Bizim maçlar hep böyle geçiyor. Keyifli keyifli izlemek dururken olacak iş değil.

Maçı kazandık usta.
Evet. Genellikle de kazanıyoruz zaten bu tarz maçları ama kendi kendimizi strese sokup gereksiz efor harcıyoruz, gereksiz yoruyoruz. Bu maçların 60 sonrasını çok daha sakin ve rahat bir şekilde geçirebiliriz. Maç başlığına da yazdım, bu 3 puan çok ama çok değerli. Hocanın da tüm takımın da eline emeğine sağlık. 🧿

Evet. Genellikle de kazanıyoruz zaten bu tarz maçları ama kendi kendimizi strese sokup gereksiz efor harcıyoruz, gereksiz yoruyoruz. Bu maçların 60 sonrasını çok daha sakin ve rahat bir şekilde geçirebiliriz. Maç başlığına da yazdım, bu 3 puan çok ama çok değerli. Hocanın da tüm takımın da eline emeğine sağlık. 🧿

Ekli dosyalar

• turkiye-de-yasamak-hic-stresli-degil_1942501.webp
    turkiye-de-yasamak-hic-stresli-degil_1942501.webp
    16 KB · Görüntüleme: 5
Sane yi çıkarmama hatası hariç hatası olduğunu düşünmüyorum. Eski hatalarına devam etse icardi falan alırdı oyuna

Bir kaleci, bir santraforla aldık maçı. Eğrisi doğrusuna geldi, atanın ve tutanın iyiydi. Ama berbat bir hoca performansı gördük yine. Oyunu okumayı bilmeyen bir adamın eksiklerini kapatmak için her sene 100 milyonluk transfer yapamayız. Bu adamın hatalarından ders alacağı falan yok zira. O yaşı geçti zaten.
adam o kahpe hakeme rağğmen takımı 10 kişi kalmasına rağmen o atmosferde gitti bejekeye koydu mu koydu? Buna rağmen berbat performans demek resmen ayıptır

Adam değişiklik konusunda 4 senedir kotu yaninda yardimcida yok ,ama bugun konsantre olarak kendisi ve takim dahil iyidi

Geri
Üst Alt