Okan Buruk | Teknik Direktör

Eren değişikliğine anlam veremedim, şu maçta bile güvenip Lang'ı Asprillayı atamayıp sol öne Ereni atıyorsan bu adamlardan bir daha performans bekleme bu arada. Lang bundan sonra nasıl oynar göreceğiz.
Hocam zaten adam bu adamları bitirmeye oynuyor.. Kesinlikle iyi niyetli düşünmüyorum..

10 kişi kaldığı iki maçta da tjk nın anasına atladı.

Sadece rakipler değil hocam tüm gizli düşmanlarını da rencide edip bozguna uğrattı.

bence oldukça iyi bir ilk yarı oynattı

plan iyiydi

ama şu devre arası ve sonrasındaki 15 dakikadaki laubaliliği ve oyuncu değiştirmeme sorununu çözemedi

ilk defa bjk deplasmanında domalan bir oyun oynamadı bence

Hakemin 60dk lehimize tek düdüğü yok ne izliyorsunuz siz
Ben oyunculara tek bir laf etmedim. Arada serzenislerde bulundum ama 105 dakika kostular, mucadele ettiler. Bunun da Okan'la hic bir alakasi yok. Bu kadar zora girdiysek herkesin gordugunu kibir ve egosu yuzunden isteye bile yapmamaktaki israri yuzunden. Lafim onadir baska bir sey degil.

Ulan adam başarılı oldukça kuduran gs'liler var çok enteresan ya. Patolojik vaka gerçekten. Mesela yeni hoca geldi beklentin ne şampiyon olmak mı adam zaten yapıyor, Avrupa'da devam etmek mi ediyoruz. Derdiniz ne?

Bugün çok uğraştı, didindi ama başaramadı!

Ben oyunculara tek bir laf etmedim. Arada serzenislerde bulundum ama 105 dakika kostular, mucadele ettiler. Bunun da Okan'la hic bir alakasi yok. Bu kadar zora girdiysek herkesin gordugunu kibir ve egosu yuzunden isteye bile yapmamaktaki israri yuzunden. Lafim onadir baska bir sey degil.
Kazanan her zaman haklidir

İnönünün bağırması normal ama forumda bağırıyor birader.

bu bana garip geliyor
engelli olabilirler, görmedim. hakemin çatır çatır doğradığı, penaltımızı vermediği, rakibin kırmızısını sarısını hatta yaptığı faulü vermediği; Uğurcan'ın sakatlandığı pozisyonda taca attığı topu atak yapmak için kullandığı bir rakibe karşı ANIRTA KANIRTA öğrencileri ile beraber maçı aldığı için bağıran forumdaşlar varsa kendilerine papatya çayı öneriyorum. Dilerlerse fesleğen de koyabilirler.

maçı izleyen herkes gördü sane kırmızı yiyecekti. o olmasa başkasında yiyecekti ama sen görmedin. ilk yarıdan belliydi bu

Geri
Üst Alt