- 23 Temmuz 2011
- 75.723
- 51.210
- 4.843
İnönünün bağırması normal ama forumda bağırıyor birader.artık yendiğimiz maçlarda bile bağırtıyor hocam. inönü anırıyor
bu bana garip geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnönünün bağırması normal ama forumda bağırıyor birader.artık yendiğimiz maçlarda bile bağırtıyor hocam. inönü anırıyor
10tane defansif oyuncu soktu yine defans yapamadık. Adamlar her topa vurduNe mucadele etti Okan? Sahada miydi?
Hadi git ağlayarak günlüğüne yaz10tane defansif oyuncu soktu yine defans yapamadık. Adamlar her topa vurdu
Hocam zaten adam bu adamları bitirmeye oynuyor.. Kesinlikle iyi niyetli düşünmüyorum..Eren değişikliğine anlam veremedim, şu maçta bile güvenip Lang'ı Asprillayı atamayıp sol öne Ereni atıyorsan bu adamlardan bir daha performans bekleme bu arada. Lang bundan sonra nasıl oynar göreceğiz.
üzülmüştür. @Emre Bari
Top oynamiyor bu takım. Biraz futbol ogrenHadi git ağlayarak günlüğüne yaz
Aynen oynamıyor tamam kardeş kim oynuyor izleyelimTop oynaniyor bu takım. Biraz futbol ogren
Ben oyunculara tek bir laf etmedim. Arada serzenislerde bulundum ama 105 dakika kostular, mucadele ettiler. Bunun da Okan'la hic bir alakasi yok. Bu kadar zora girdiysek herkesin gordugunu kibir ve egosu yuzunden isteye bile yapmamaktaki israri yuzunden. Lafim onadir baska bir sey degil.Hakemin 60dk lehimize tek düdüğü yok ne izliyorsunuz siz
Kazanan her zaman haklidirBen oyunculara tek bir laf etmedim. Arada serzenislerde bulundum ama 105 dakika kostular, mucadele ettiler. Bunun da Okan'la hic bir alakasi yok. Bu kadar zora girdiysek herkesin gordugunu kibir ve egosu yuzunden isteye bile yapmamaktaki israri yuzunden. Lafim onadir baska bir sey degil.
Kimse ligde iyi olmadigi için kadro kalitesiyle şampiyon oluyorsunAynen oynamıyor tamam kardeş kim oynuyor izleyelim
engelli olabilirler, görmedim. hakemin çatır çatır doğradığı, penaltımızı vermediği, rakibin kırmızısını sarısını hatta yaptığı faulü vermediği; Uğurcan'ın sakatlandığı pozisyonda taca attığı topu atak yapmak için kullandığı bir rakibe karşı ANIRTA KANIRTA öğrencileri ile beraber maçı aldığı için bağıran forumdaşlar varsa kendilerine papatya çayı öneriyorum. Dilerlerse fesleğen de koyabilirler.İnönünün bağırması normal ama forumda bağırıyor birader.
bu bana garip geliyor
Iyi ben de kotu bi sey demedim ki.Kazanan her zaman haklidir