Okan Buruk | Teknik Direktör

Şuursuz herif ya sinirim hâlâ geçmedi

Yedi maçtır gol atamayan gencleri yenebilir miyiz diyoruz. Bir td icin daha ötesi var mi.
Osimhen olmazsa çok zor maç. Osimhen olmasa ptt 1.ligde şampiyon olabilir miyiz emin olamıyorum. Okan buruk takımı ne hallere sürükledi ki biz taraftarların bile hiçbir inancı kalmadı maalesef..

Kontraatak yapmayı unuttuk, genç oyunculara sıfır şans, hiçbir oyuncunun gelişim gösterememesi, belli ki artık takımı motivede edemiyor. Maalesef bu takımda miyadı doldu Okan hocanın..

V2515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

panathinakosa gecip 2. olan takimi 3. yaptigi gibi bizim de icimizden gecer
Bene panali olsam 50 senedir şampiyon olamayan takım taraftarı olarak 2.likten 3.olmayi kaldırırım da sen gsli olarak 7 puan öndeyken fbye kendi sahanda maç kaybedip şampiyonluk vermeyi kabul eder misin acaba

Bene panali olsam 50 senedir şampiyon olamayan takım taraftarı olarak 2.likten 3.olmayi kaldırırım da sen gsli olarak 7 puan öndeyken fbye kendi sahanda maç kaybedip şampiyonluk vermeyi kabul eder misin acaba
Ben okanin gitmesini diyorum. Ama terim frlan sacmaligina hayir

Bize gerilim ne zaman yaramış da ortamı geriyosun saçma sapan? Hayır o gerilimin hakkını verebilsek neyse. Ben gergin hiçbirşey de görmedim maçta. Taraftar ve oyuncular da dahil buna. Rakibi motive etti durup dururken.

Mac konusuna yazdım ayi ilk yarıyı 0-0 bağlasın bizim panik atak tdmiz muthis hamleleriyle maci verir.
70'e kadar 1-0 geride götürse yine yeter
İlk yarı bittiğinde dün ben de yazmıştım. 70'e kadar 1 tane daha yemezlerse tam istediğini almış oluyorlar diye. Tam da dediğimiz gibi oldu.
Büyük hocamızın kaçıncı dersi oldu bu bu arada, sayan varsa yeşillendirsin.

Geri
Üst Alt