Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.957
- 59.534
- 3.423
da ayrıAynen hacı 3 dil biliyorum.. Bir tek Türkçe A1.. senin gibi kekolardan onuda öğrenip geliştirecem..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
da ayrıAynen hacı 3 dil biliyorum.. Bir tek Türkçe A1.. senin gibi kekolardan onuda öğrenip geliştirecem..
Valla juve maçından sonra aydınlandım, bundan sonra net bu görüşteyim. Juve maçından itibaren biat ediyorumNası yav dönüp dönüp tekrar okudum
hangi evrendeyiz hadhsajdhjkasdsa
Valla juve maçından sonra aydınlandım, bundan sonra net bu görüşteyim. Juve maçından itibaren biat ediyorum
FT neyse OB benim için oabi bu net tuzak dshjahdksads
bir şey demiyorum dksahdjsahjdsa
Türkçe'de iki nokta yan yana olmazAynen hacı 3 dil biliyorum.. Bir tek Türkçe A1.. senin gibi kekolardan onuda öğrenip geliştirecem..
Maalesef üç puan alıp kazandık. Üzücü. Tebrikleri kabul ediyoruz.her şeye rağmen yine de tebrikler .
Güzel peki senin yorumun ne üstat?Biz turk milleti olarak elestiri yapmasını beceremiyoruz maalesef ,elestiri yaparken doğruları da söyleyin yapılan yanlislarida söyleyin ki gunun sonunda elestirimi hakaretmi net gorulsun
Maalesef üç puan alıp kazandık. Üzücü. Tebrikleri kabul ediyoruz.
Benim hoca icin yorumlarım 4 senedir sabit, oyun okuma ve değişiklik konusunda ligin en kötüsü ama tabi kaliteli yardımcıları olsa bu is düzelirGüzel peki senin yorumun ne üstat?
Ligin en kötüsü falan ne alaka ya neymiş bu lig de en kötüsü oluyor herhangi bir konuda.Benim hoca icin yorumlarım 4 senedir sabit, oyun okuma ve değişiklik konusunda ligin en kötüsü ama tabi kaliteli yardımcıları olsa bu is düzelir
Onun disinda hep söyledim soğukkanlı ve sakinliği sebebiyle buyuk maclari iyi oynatıyor takimi da iyi hazırlıyor
Genc oyuncuları tutmuyor kismi dogru fakat bu da tercih meselesi hazır oyuncu istiyorum ben diyor kendince
Birde yardımcı ekibi komple değiştirmeli yanına kaliteli 2 yardımcı şart hem oyun okuyabilen hem idman konusunda
Onun disinda 4 senedir şampiyon hoca olarak fazla pasif, Terim gibi yeri gelince yönetime ayar vermeyi bilmeli hatta canlı yayında yapmali bunu ,yöneticiler raki keyfi yaparken kulup haklarını bu adam savunuyor Terim olsa ağzına ederdi o yöneticilerin
Özetle cok sakin ama ozguveni cok yuksek ama bir okadar takinti boyutunda inatçı olan bir hocamız var