Okan Buruk | Teknik Direktör

45-60 arası çok baskı yedik. bizim takımın potansiyelinin ve yapabildiklerinin atletizm temelli olduğunu artık kabullendim ama zamanında farioli, şimdi pereira'nın çerçöp alanya kadrolarıyla baskı altında topla çıkma oyunlarını görünce beklentilerimi de çok ayarlayamıyorum. 2. sınıf her avrupa takımına karşı delik deşik olan bu sözde rakiplerimizin bizim stadda kapanarak, dış sahada önde basarak puan çıkarmalarından gına geldi açıkcası. bunu aşmanın hocanın elinde olduğunu düşünüyordum ama teknik olarak altından kalkabilecek kabiliyette olmadığını da ispat ediyor açıkcası. benim hayalimdeki galatasaray zayıfken barış'ın cezalı duruma düşürdüğü oyuncularla daha da zayıf hale gelen, bir de 10 kişi kalmış juventus'a topla oynayamadığı için 5-2'den acaba mı dedirtmez, berbat beşiktaş'a karşı 15 dakika kötü ön alan presinde bu kadar tökezlemez, 10 kişiyken bile yarım saat belki osimhen alır diye topu şişirmez ama hocamızın yapabileceği bu artık kabul ettim, ne diyim allah hep bu akşamki gibi yüzüne baksın.

neredeyse bir 90'ını 1 adam eksik oynadığı beşiktaş'tan 4 puan aldı. yazdıklarım belli zaten ben bugün 11'e 11 bile gitse galibiyet beklemiyordum, en azından sergen'den iyi hoca olduğunu kanıtladı. tebrik ederiz hocamızı.

Biz turk milleti olarak elestiri yapmasını beceremiyoruz maalesef ,elestiri yaparken doğruları da söyleyin yapılan yanlislarida söyleyin ki gunun sonunda elestirimi hakaretmi net gorulsun

Cezali durumda…

Maça galibiyete sevinemedim. Durup dururken bana sarı kart gösterip cezalı duruma düşürdüler.

Niye sevinmion yahu hükmen mağlup mu olduk cezalı oldun diye

Güzel peki senin yorumun ne üstat?
Benim hoca icin yorumlarım 4 senedir sabit, oyun okuma ve değişiklik konusunda ligin en kötüsü ama tabi kaliteli yardımcıları olsa bu is düzelir
Onun disinda hep söyledim soğukkanlı ve sakinliği sebebiyle buyuk maclari iyi oynatıyor takimi da iyi hazırlıyor
Genc oyuncuları tutmuyor kismi dogru fakat bu da tercih meselesi hazır oyuncu istiyorum ben diyor kendince
Birde yardımcı ekibi komple değiştirmeli yanına kaliteli 2 yardımcı şart hem oyun okuyabilen hem idman konusunda
Onun disinda 4 senedir şampiyon hoca olarak fazla pasif, Terim gibi yeri gelince yönetime ayar vermeyi bilmeli hatta canlı yayında yapmali bunu ,yöneticiler raki keyfi yaparken kulup haklarını bu adam savunuyor Terim olsa ağzına ederdi o yöneticilerin
Özetle cok sakin ama ozguveni cok yuksek ama bir okadar takinti boyutunda inatçı olan bir hocamız var

Benim hoca icin yorumlarım 4 senedir sabit, oyun okuma ve değişiklik konusunda ligin en kötüsü ama tabi kaliteli yardımcıları olsa bu is düzelir
Onun disinda hep söyledim soğukkanlı ve sakinliği sebebiyle buyuk maclari iyi oynatıyor takimi da iyi hazırlıyor
Genc oyuncuları tutmuyor kismi dogru fakat bu da tercih meselesi hazır oyuncu istiyorum ben diyor kendince
Birde yardımcı ekibi komple değiştirmeli yanına kaliteli 2 yardımcı şart hem oyun okuyabilen hem idman konusunda
Onun disinda 4 senedir şampiyon hoca olarak fazla pasif, Terim gibi yeri gelince yönetime ayar vermeyi bilmeli hatta canlı yayında yapmali bunu ,yöneticiler raki keyfi yaparken kulup haklarını bu adam savunuyor Terim olsa ağzına ederdi o yöneticilerin
Özetle cok sakin ama ozguveni cok yuksek ama bir okadar takinti boyutunda inatçı olan bir hocamız var
Ligin en kötüsü falan ne alaka ya neymiş bu lig de en kötüsü oluyor herhangi bir konuda.

Eleştirilecek bir ton yanı var da mantıksız argümanlarla da gelmeyelim.

Okandan iyi hoca yok ligde

mac gitse kendisine yazardı

Geri
Üst Alt