Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.911
- 3.810
- 498
Ofsayt yok zaten usta. 3-0 olan maçı hakemler 2-1 yaptı. Hâlen hocaya sallıyorsun ustam.ben sinirden ofsayt pozisyonu görmedim. Çekilen çizgiye göre biz ofsayt değilmiyiz neyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ofsayt yok zaten usta. 3-0 olan maçı hakemler 2-1 yaptı. Hâlen hocaya sallıyorsun ustam.ben sinirden ofsayt pozisyonu görmedim. Çekilen çizgiye göre biz ofsayt değilmiyiz neyiz
Ofsayt falan yok .ben sinirden ofsayt pozisyonu görmedim. Çekilen çizgiye göre biz ofsayt değilmiyiz neyiz
Sence bitmenin sebebi kim?hocaya kızıyorum ama takımda da garip bir bitiklik var
torreira'nın pili tamamen bitmiş
sara avare gibi oynuyoır
bir anda böyle düşmeler olunca hoca da ne yapacağını bilmez bir duruma düştü sanki
hakem anasını avradını orası okey. Ama bu kadar kötü nasıl oynayabiliyoruz ben ona tutuluyorum. Ferrari almışım 80 den yukarı çıkmıyor gibi.Ofsayt yok zaten usta. 3-0 olan maçı hakemler 2-1 yaptı. Hâlen hocaya sallıyorsun ustam.
Oyuncular insan, Fm değil ki bu koy yeteneklerine göre oynasınlar. Takım sporlarında psikoloji en önemli etmenlerden zaten önemi olmasa dünyada çokça sürpriz sonuçlar olmazdı. O golün iptali saha içinde oyuncuları da düşürür, kırar o zamana kadar rahatça gidiyordu işte maç. O pozisyonu ve etkisini konuşmamak ayıptır yahu. 1 saatte bitirmiştin işte maçı ama bunu görmezden gelmek fazla artık. GS oyuncusu bu kadar kırılgan olmamalı daha hırslı olmalı diye eleştirirsin ama 3 yılın yıpranmışlığı da var. Saha içinde oynamıyorken evde oturduğum yerde ben çıldırıyorum o iptalden sonra tamamen düşüyorum. Bu sene yapılanlar artık nirvanaya ulaştı.Usta senin rakibin beleşten penaltılar ile uçarsa, senin golün pasif ofsayt diye iptal edilirse adam niye oynasın? Counter'da karşına hile gelse altf4 çekersin.
Usta otoban hız sınırı 90 zaten. Sallai omuz atıyor sarı yiyor. Bunu gören Sanchez nasıl oynar şimdi sen düşün. Sen gol atıyorsun adam iptal ediyor, adam salıyor. Vallahi bu maçlık bir şey yoktu.hakem anasını avradını orası okey. Ama bu kadar kötü nasıl oynayabiliyoruz ben ona tutuluyorum. Ferrari almışım 80 den yukarı çıkmıyor gibi.
Gol iptaline kadar gayet 3-0 temiz bir skor vardı.Yahu ben onu mu diyorum.
Oyun yokoluyor ikinci yari. Biz sadece hakem olayinda hocayi kenarda aktif goruyoruz. Ben buna deliriyorum artik. Oyunda degil hoca
Çoğu oyuncu bitsede gitsek modunda. Dk işi %100 doğru yorum bende böyle düşünüyorum abdülkerimin bile mt maçı öncesi ve sonrası arasında ciddi fark var ve yorgunluk değil. Şu süreci atlatak başka bir beklentim yok, iyi oyunmuş filan umrumda değil. Şu haksızlıklara karşı şampiyon olalım yeter.Bugün 0-3 yendi net şekilde, 5e giderdi belki ama milli ara dönüşü her maçta kötü oynadık. Trabzon, Göztepe, Kocaeli ve Gençler.
Şampiyonluk oyunu kesinlikle oynamıyoruz umarım tek sorun Osimhendir ve dönünce toparlarız, son vuruş konusunda ciddi sorun var takımda.
Milli ara öncesi uçan kaçan Sara ayakta duramıyor, yerliler zaten saldı, DK kafasına giriyorsa topçular, bu sorunu acilen çözmeli, ne yapıp edip ligde iki maç üst üste almalı, son viraja bırakmamalıyız.
Uydurdular işte.Genclerbirligi oyuncusu daha ileri de degil mi? Ben mi yanlis goruyorum. Su yuvarlak isaret ileride olan oyuncuyu gostermiyor mu ?
3 tane net pozisyona girdik ve pozisyon vermedik golden sonra, bokunu çıkarmayın ya.Gol iptal olduktan sonra takımın kontak kapatmasina cevabın nedir bizim bildigimiz gs alin bunuda iptal edin o zaman diye 1 tane daha saplar eli ayagina dolanmak yerine. Ne hale getirdiniz camiayi başkaninla beraber yuh ya.
Oyun vasatti gene. Skor 1-0 di diye varsay mesela , 1-1 olacakti. Tamamen hakem konusunda olacaktik ama ozellikle ikinci yarilarda 10 dkda oyuncu degistiremiyoruz nerdeyse hazirlikti birseydi vs derken.Gol iptaline kadar gayet 3-0 temiz bir skor vardı.