Okan Buruk | Teknik Direktör

ben sinirden ofsayt pozisyonu görmedim. Çekilen çizgiye göre biz ofsayt değilmiyiz neyiz
Ofsayt falan yok .

Verdikleri gorselde bile ofsayt yok ofsayt yaziyor ama.

Yonetime kufretmek istemedigimsen yazmiyorum.haybeye banlanmak istemiyorum

Ama yedigin gol, golden sonraki kisim sahada takim yok. Kuduruyorum soyle olunca.

sara'yı geç çıkarması dışında bir şey diyemem bugün, ofsayt rezilliği ile gidecekti maç

Usta senin rakibin beleşten penaltılar ile uçarsa, senin golün pasif ofsayt diye iptal edilirse adam niye oynasın? Counter'da karşına hile gelse altf4 çekersin.
Oyuncular insan, Fm değil ki bu koy yeteneklerine göre oynasınlar. Takım sporlarında psikoloji en önemli etmenlerden zaten önemi olmasa dünyada çokça sürpriz sonuçlar olmazdı. O golün iptali saha içinde oyuncuları da düşürür, kırar o zamana kadar rahatça gidiyordu işte maç. O pozisyonu ve etkisini konuşmamak ayıptır yahu. 1 saatte bitirmiştin işte maçı ama bunu görmezden gelmek fazla artık. GS oyuncusu bu kadar kırılgan olmamalı daha hırslı olmalı diye eleştirirsin ama 3 yılın yıpranmışlığı da var. Saha içinde oynamıyorken evde oturduğum yerde ben çıldırıyorum o iptalden sonra tamamen düşüyorum. Bu sene yapılanlar artık nirvanaya ulaştı.

hakem anasını avradını orası okey. Ama bu kadar kötü nasıl oynayabiliyoruz ben ona tutuluyorum. Ferrari almışım 80 den yukarı çıkmıyor gibi.
Usta otoban hız sınırı 90 zaten. Sallai omuz atıyor sarı yiyor. Bunu gören Sanchez nasıl oynar şimdi sen düşün. Sen gol atıyorsun adam iptal ediyor, adam salıyor. Vallahi bu maçlık bir şey yoktu.

Bugün 0-3 yendi net şekilde, 5e giderdi belki ama milli ara dönüşü her maçta kötü oynadık. Trabzon, Göztepe, Kocaeli ve Gençler.

Şampiyonluk oyunu kesinlikle oynamıyoruz umarım tek sorun Osimhendir ve dönünce toparlarız, son vuruş konusunda ciddi sorun var takımda.

Milli ara öncesi uçan kaçan Sara ayakta duramıyor, yerliler zaten saldı, DK kafasına giriyorsa topçular, bu sorunu acilen çözmeli, ne yapıp edip ligde iki maç üst üste almalı, son viraja bırakmamalıyız.
Çoğu oyuncu bitsede gitsek modunda. Dk işi %100 doğru yorum bende böyle düşünüyorum abdülkerimin bile mt maçı öncesi ve sonrası arasında ciddi fark var ve yorgunluk değil. Şu süreci atlatak başka bir beklentim yok, iyi oyunmuş filan umrumda değil. Şu haksızlıklara karşı şampiyon olalım yeter.

Gol iptal olduktan sonra takımın kontak kapatmasina cevabın nedir bizim bildigimiz gs alin bunuda iptal edin o zaman diye 1 tane daha saplar eli ayagina dolanmak yerine. Ne hale getirdiniz camiayi başkaninla beraber yuh ya.
3 tane net pozisyona girdik ve pozisyon vermedik golden sonra, bokunu çıkarmayın ya.

Kötü oynadık da gençlerin maçta pozisyonu da yok gol dışında.

30 senedir Galatasaray izlerim. Şampiyonluk moduna girdiğimiz son haftalar bu kadar kötü oyun görmedim. Yorgunluk dedin, o bahane de kalmadı. Nedir sorun? Nedir bu oyun ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yüklenin
1776539987502.webp

Gol iptaline kadar gayet 3-0 temiz bir skor vardı.
Oyun vasatti gene. Skor 1-0 di diye varsay mesela , 1-1 olacakti. Tamamen hakem konusunda olacaktik ama ozellikle ikinci yarilarda 10 dkda oyuncu degistiremiyoruz nerdeyse hazirlikti birseydi vs derken.

Maca etki eden faktor hakem isi dogru. Zaten tartismaya kapali.

Fakat hoca kenarda ya uzatma dakika itirazi, ya hakem karar itirazinda aktif oluyor, canlaniyor.ben bunu mac icinde de gormek istiyorum. Hoca boyle degildi-izlerken goruyordun kenarda direktof verirdi bir sey yapiyordu, o yok nerdeyse.

Ve hep senin oyunundaki bosluklarda hakemler islemeye basliyor.

Ben bu yuzden kiziyorum. Hakem isler bilmemneler tamamen yonetimin beceriksizligi zaten.

göze hos gelen bir futbol oynatamayacağına en büyük fanları bile ikna oldular zaten.
o yüzden oynatılan garip futbolumsu şey hakkında yorum yapmaya gerek yok.

galibiyet aldığın sürece sıkıntı yok hocam, 3 puanı al, sene sonu da allah yolunu acık etsin

Geri
Üst Alt