Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.734
- 91.926
- 5.093
YokDunyada ornegi var mi bunun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YokDunyada ornegi var mi bunun.
Okan Buruk ligde sampiyon falan olamayinca anca bu tur riske girerler, bizdeki yonetimlerde o cesaret yok cunku. Yeni baskan adayi falan ciksa belki olur ama oyle birileri de gozukmuyor.@Alper Altun admirim yazdıklarının hepsini okudum o yüzden bir tanesine alıntı atmadım, uzun uzun konuşmuşsunuz. Söylediklerine de büyük oranda katılıyorum.
Şimdi burada bazı şeyler aklımı kurcalıyor
1- Dünyanın neresinde olursa olsun 4 sene üst üste şampiyon olan hocanın üstüne getireceğin hocaya sen çok büyük bir yük bindiriyorsun, kim gelirse gelsin kendisinin gelip de OB'nin son sezonundan başarısız olma hakkı yok. Kimi getirirsen getir eğer seneye ŞL'de çeyrek final + şampiyonluk gelmezse isterse Klopp olsun ağır sövülür. Ben aklı başında hiçbir teknik direktörün bu baskının altına girmek isteyeceğini sanmıyorum, ya aşırı işsiz kalmış ya da para cukkalamak isteyen biri gelir diye düşünüyorum.
2- OB ile bu sene ciddi bir eşik atladığımızı düşünüyorum. Ben Galatasaray'ın 3-4 sezonuna yayılabilecek müthiş Avrupa maçlarını 1 sezon içerisinde yaşadık diye düşünüyorum. 2 sene önce veya geçen sene olsaydı bu avrupa sezonunu yaşayamazdık. Ortada bir gelişim varken, bunun ötesine neden gidemeyelim? Veya bunun ötesine gitmek sadece TD ile mi yoksa kadro ile mi? Yoksa ikisi beraberse, zaten hem kadroyu geliştir hem yeni hoca getir, bu ciddi bi yapılanma ve böyle sıfırdan oluşumlar genelde büyük sancılara sebep olabilir, bu riske girmeye değer mi bilemiyorum.
3- İzin konusuna bir şey diyemem. Diyelim seneye Conte'yi getirdik, o da full disiplin. Bu takımın geride bıraktığı 4 senede oluşturduğu bi ortam var, bi atmosferi var. Kalkıp OB'nin zıttı bir TD getirdiğinizde maalesef bu çok ters teper. Osimhen geçen aylarda özel izin alıp 3-4 gün Afrika'ya gitmişti. Getirdiğimiz TD buna izin vermediği taktirde belki takım içerisinde yaşanacak bir sorundan ötürü bazı büyük oyuncuları kaybetmeyi göze alabiliyor muyuz?
Okan Buruk ligde sampiyon falan olamayinca anca bu tur riske girerler, bizdeki yonetimlerde o cesaret yok cunku. Yeni baskan adayi falan ciksa belki olur ama oyle birileri de gozukmuyor.
Insan City'i falan izlerken hayran oluyor, ya da City'i bosver bir Atletico gibi takim oyunu bile gormek isterdim bizim takimda. Her teknik direktorun kendi oyun anlayisi ve futbol konsepti vardir kendince ama bizim oynadigimiz oyun hem cok zor, hemde cok atletik ve fizik gucu yuksek bir takim gerektiriyor. Bunu hocanin bilmesine ragmen o konuda bir calisma, sert antrenmanlar, transferde o politikayi gormuyoruz. Kendisi de fazla rahat takiliyor zaten.
Bakalim bu yaz ne kadar akillanmislar gorecegiz.
Aslında bugüne kadar ki sportif Direktör denemelerimiz çokta şık olmadı ama bilemiyoruz ki bundan sonra ne olur.Benim tanıdığım " bizim düşüncemizdeki " sportif direktörümüz olmadı hiç. O title içine sokabilirsek aklıma ilk gelen Ali Dürüst modeli. Yoksa Adnan Sezgin , Bülent Tulun , Mehmet Özbek Cüneyt Tanman ,Lütfü Arıboğan ,Cenk Ergün vs vs vs...SD falan yönetim işi, üstüne hocanın isteyeceğini de sanmıyorum pek.Ayni döngüye sıkıştık valla büyük ihtimalle sağ bekle başlarız yine transfere.Ne yönetimde çok iyi bir SD getirecek vizyon var ne de hocada öyle bir istek var.Hoca 4 sene üst üste şampiyon olmuş fmde editorle oynar gibi sınırsız imkanı var kullanmak istemiyor
Aslında kesinlikle sana hak veriyorum .Okan Hoca sayesinde kendimizi Liverpool seviyesinde falan görmeye başladığımız için herkes gerçekten TFF ligini bile okadar küçümsüyorlar ki maalesef.Bunu Okan Hoca gidince okadar net hissedeceğiz ki.Lakin daha iyi olmamız adına ,bu sene yapacak olduğumuz transferler + stuff takviyesi mantık çerçevesinde olur ise çok daha taraftar üzerinde etkisi büyük olacaktır.Mertens in Muslera'n gitmiş resmen omurga yamulmuş senin gidip Sane Singo çekmen abeste iştigaldi.Umalım ki öncelikle bir oyun aklı transferi yapalım ilk olarak.Oshimen 'i topla buuşturma manyağı yapabilecek kadar.İnşallah bu yaz sezonu doğru adımlarla Avrupada daha bir zevk veren takım haline dönüşürüz.Şuan Okan Hoca 2sezon daha bizimle olacağı için o gitsin bu gelsin söylemleri boş konuşmaktan başka bir yola gitmiyor maalesef.Takımı 4 sene şampiyon üst üste şampiyon yapmış; hem de tüm kahpeliklere rağmen; rakip TFF eliyle şampiyonluk yarışında tutulmasında, CL'de son 16 yapmış;
20-25 yaşında ergen twitterda diyorki Okan Hoca miadını doldurdu yollar ayrılmalı. İstiyor ki yine Tudor gelsin, Prandelli gelsin bjk deplasmanında 10luk olacakken Muslera sayesinde 3-0 ile bitti diye dua edelim. Özgüvene bak aw, Okan Buruk hocaysa ben filozofum falan diyebiliyor. Kanalizasyondaki bok bile değilsin.
Başarı geliyor Osimhen'le herkes yapar diyor, Bodo da yaptı diyor, bakıyorsun Bodo da kendi liginin en çok para harcayanı ama mesela bu sene kendi liginde şampiyon olamamış; hoca 2 tarafı da götürmüş; rakibin de totalde senden fazla harcamış, sadece devre arası Osimhen parası harcamış. Büyük maçlarda oyun tatmin etmiş çoğu zaman.
![]()
Böyle de riyakar, sözde Galatasaraylı hesaplar var işte. Allahtan hoca da dedi sosyal medyayı ciddiye almıyorum diye.

şuana kadar hiç doğru düzgün birine gitmedi kimse çünkü anca işte gidip yok 20 sene önce onu bulmuş,bunu bulmuş denen birkaç adamı fb getirdi , biz de gittik garip birini getirdik 1-2 kez onun dışında zaten Cenk ergün denen herif vardı herkese ederinden fazla verip getirdi.Para varken biz de gidip elit birilerini deneyebiliriz bu işteAslında bugüne kadar ki sportif Direktör denemelerimiz çokta şık olmadı ama bilemiyoruz ki bundan sonra ne olur.Benim tanıdığım " bizim düşüncemizdeki " sportif direktörümüz olmadı hiç. O title içine sokabilirsek aklıma ilk gelen Ali Dürüst modeli. Yoksa Adnan Sezgin , Bülent Tulun , Mehmet Özbek Cüneyt Tanman ,Lütfü Arıboğan ,Cenk Ergün vs vs vs...
Aslında getirmedikte , önceki dönemlerde hep başkanların yakınları oldu bizde bu işe soyunan. Ama şuan konuşulan isim " Gomis"bence doğru tercih olabilir .Çünkü futbolu bıraktığından itibaren sadece bu konu üzerine inanılmaz çalışıyor.Gerçekten faydası olabilir.En azından kimsenin adamı değil.Bağlantıları kuvvetli olabilir.şuana kadar hiç doğru düzgün birine gitmedi kimse çünkü anca işte gidip yok 20 sene önce onu bulmuş,bunu bulmuş denen birkaç adamı fb getirdi , biz de gittik garip birini getirdik 1-2 kez onun dışında zaten Cenk ergün denen herif vardı herkese ederinden fazla verip getirdi.Para varken biz de gidip elit birilerini deneyebiliriz bu işte
İsim alalımPaso hoca kötüleyenlerin şu an sadece mesaj beğenmesine kahkaha attım. Adam konuya yazmaya utandığı için mesaj beğeniyor.
Valla Sane ve Singo geldiğinde herkes takla atıyordu ki bonservissiz Sane alınabilecek bir riskti, aldık; beklediğimizi aldık mı alamadık ama sonuca göre konuşmak kolay. Sallai'den kimse bu sağ bek performansını beklemiyordu o yüzden Singo'da da herkes sevinmişti ve mantıklı bulmuştu parası biraz fazla olsa da. Kısacası süreçten sonra konuşmak kolay.Aslında kesinlikle sana hak veriyorum .Okan Hoca sayesinde kendimizi Liverpool seviyesinde falan görmeye başladığımız için herkes gerçekten TFF ligini bile okadar küçümsüyorlar ki maalesef.Bunu Okan Hoca gidince okadar net hissedeceğiz ki.Lakin daha iyi olmamız adına ,bu sene yapacak olduğumuz transferler + stuff takviyesi mantık çerçevesinde olur ise çok daha taraftar üzerinde etkisi büyük olacaktır.Mertens in Muslera'n gitmiş resmen omurga yamulmuş senin gidip Sane Singo çekmen abeste iştigaldi.Umalım ki öncelikle bir oyun aklı transferi yapalım ilk olarak.Oshimen 'i topla buuşturma manyağı yapabilecek kadar.İnşallah bu yaz sezonu doğru adımlarla Avrupada daha bir zevk veren takım haline dönüşürüz.Şuan Okan Hoca 2sezon daha bizimle olacağı için o gitsin bu gelsin söylemleri boş konuşmaktan başka bir yola gitmiyor maalesef.
İlk hazırlık maçında ilk 5 dakikayı gol bulmadan geçtiğimiz an gelirler.Paso hoca kötüleyenlerin şu an sadece mesaj beğenmesine kahkaha attım. Adam konuya yazmaya utandığı için mesaj beğeniyor.
Adam Fatih Terimlik de yaptı bir yandan aslında dediğin gibi herkesle mücadele etti.Daha oncede söyledim inzaghi conte allegri tarzı hocaları getiremiyorsak baska hocalarla bizim ligte başarılı olma şansımız yok sayılır, bence mental olarak cok yıprandı 4 yıldır erden harici zerre destek görmeden götürdü, taş olsa çatlardı, işin özü ise hoca kalirmidan ziyade bizim acilen dursun ve cetesinden kurtulmamız lazim
Pazar gününden bu yana maç kazanmıyor böyle hoca mı olur?ne kdr tanıdık yorumlar bunlar.
Şey değil mi bu, forumun %50si![]()