Okan Buruk | Teknik Direktör

Takim 10 kisi kaldi, kaleci KK gordu eger adam gibi hoca olsaydin Icardi ile beraber maca girer, Osimhen’e asist yapsr maci cevirirdin.

Cevat Güler takımın başında olsa zaten fenerin malliklari sayesinde 4 sene şampiyon olurdu.
Cevat güler 6 maç kala takımın başına geçip 6 galibiyet alıp şampiyon olan yardımcı hoca değil mi? Şimdi çağırsak gene şampiyon yapar. Bu Okan antalya'ya da yenilebilir ama güvenemiyorum.

Takim 10 kisi kaldi, kaleci KK gordu eger adam gibi hoca olsaydin Icardi ile beraber maca girer, Osimhen’e asist yapsr maci cevirirdin.
Yok, sane yerine yunusu oyundan alır, İlkay yerine nhaga ya da sara alır, maçı rahat cevirirdi. Normal birisi bunu yapardı. Okan bey eğer kırmızı olmasa daha kaani alirdi

Allahtan rakip fb bak yoksa çoktan vermisti sampiyonlugu. Rakipleri 1 gram analiz ediyosa gotum ya. Galatasaray taritihine kara lekedir su mac. Hafta basindan beri dassak gezdiriyomus futbolcular. Kenarda otoritesi olan bi herif yok ki su takimin haline bak. Bi yerinize sokun sampiyonlugu bok ettiniz her seyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takimi kampa mi soksan artik????

elinde türk futbol tarihinin acik ara en pahali kadrosu var ona ragmen gelen gecene rezil ediyorsun bizi

kendin dedin fb maçının sıcağı sıcağına şamp olmuş gibi görüntüler hoş değil diye ama engelleyemedin, geleceği göre göre engelleyemiyorsan sorun var demektir

Milli aradan beri oynadığımız tek maç Fb maçı. O maça da 3 hafta önceden hedef maçı demeye başlamıştı zaten. Diğer maçların hepsinde berbat futbol, berbat teknik direktörlük.

O maç bitti gitti yine berbat oyun.

Ne yapacağız?

Sinirden yazıp yazıp siliyorum. Şampiyonluk yarışında feneri 3-0 yenip , Samsuna 4-1 maç kaybetmek nedir ya. Liverpol lamı oynadık bu akşam adamlar sildiler bizi sahadan. Sen nasıl hocasın hiç mi utanman yok ? Bu takım neden helva gibi ?

Geri
Üst Alt