- 20 Eylül 2009
- 19.172
- 17.720
- 2.773
Cevat Güler takımın başında olsa zaten fenerin malliklari sayesinde 4 sene şampiyon olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olacak hoca degil mi desinler sonra haftaya tekrar hoca mi desinler . Su kafadan cikinEvet nerde buruk sever gençler
Cevat güler 6 maç kala takımın başına geçip 6 galibiyet alıp şampiyon olan yardımcı hoca değil mi? Şimdi çağırsak gene şampiyon yapar. Bu Okan antalya'ya da yenilebilir ama güvenemiyorum.Cevat Güler takımın başında olsa zaten fenerin malliklari sayesinde 4 sene şampiyon olurdu.
10 kişi kalana kadar döktürdü zaten takım. Muhteşem oynadıTakim 10 kisi kaldi, kaleci KK gordu eger adam gibi hoca olsaydin Icardi ile beraber maca girer, Osimhen’e asist yapsr maci cevirirdin.
Yok, sane yerine yunusu oyundan alır, İlkay yerine nhaga ya da sara alır, maçı rahat cevirirdi. Normal birisi bunu yapardı. Okan bey eğer kırmızı olmasa daha kaani alirdiTakim 10 kisi kaldi, kaleci KK gordu eger adam gibi hoca olsaydin Icardi ile beraber maca girer, Osimhen’e asist yapsr maci cevirirdin.
İç saha maçlarımızı silip deplasman puanımızı x2 yapsak yine lider oluyoz ednanımHer maç deplasmanda olsa küme düşer
Abarttım çünkü anlaşılmak istiyorum ceferinim. Ramspark desteği olmadan bu takım futbol falan oynamıyor. Çoğu deplasman rezalet futbolİç saha maçlarımızı silip deplasman puanımızı x2 yapsak yine lider oluyoz ednanım