Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.476
- 6.340
- 1.823
Sus artık zırvalamaRezil etti dört yildir hocam.. avrupda ingiliz takimi.yenemiyoruz sampiyon olamıyoruz rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sus artık zırvalamaRezil etti dört yildir hocam.. avrupda ingiliz takimi.yenemiyoruz sampiyon olamıyoruz rezillik
Zirvalamak kotunoynadik amaçsız oynadık demek yerine rezil ettin bizi bu sezon demektirSus artık zırvalama
Doksanlar konusu vardı yazacaktım bulamadım. Sanırım devir farkı. O dönemde söyle bir maçta skor ve gidişat ne olursa olsun baştan sona zıplaya zıplaya susmazdikBütün hafta mutsuz gezecez
Katılıyorum. Sanchez, Lemina, İcardi, Günay, Kaan vb. gibi isimler gitmeli artık. Bardakçı gibi isimlerde takımda kalabilir ama rotasyonda olacağı söylenerek takımda kalmalı. ve takıma başarıya aç oyuncular almalıyız bu sadece hocaya bırakılacak bir konu değil ama her mevkiye yıldız isim vb. saçmalığına son vermeliyiz. Leao mesela asla olmamalı adam futbola dair beklentisi sadece şov ve para olarak kalmış. Sürekli yedek gördüğümüz isimlerde gitsin ve yerlerine yeni isimler gelmeli. Eğer duygusal davranırsa veya bu dönüşümü sağlayamazsa kendi ayağına sıkar seneye için.sezon sonu kalacak gidecekleri belirlerken duygusal davranmaması lazım
yoksa bazı oyuncular onu yarı yolda bırakırlar aklı şaşar
olm su ligde mac kazanmak icin deha olmaya gerek yok
tdsiz fb bile 3 tane atti demin
Daha kaç maç kötü oynadık oynadık diyeceğiz. 50 maçtır aynı şey. Rezillik değil de nedir bugünZirvalamak kotunoynadik amaçsız oynadık demek yerine rezil ettin bizi bu sezon demektir
Yanındaki gözlüklü yalaka davar da hoca sen napiyon diyemiyor. 1 değil 2 değil bir insan 50 kere aynı şeyi yapar mı yav neyse karşıda milyarlarca euroluk takımlar var hocam ne yapsın.Böyle rezil bir hocalık olamaz ya her değişiklikte daha da sıçıyor takımın ağzına.
Bugun demiyorsunuz genelliyorsunuz zaten ortamız yok ne macta ne transferde tamam hocam.bosverin . Iyi gunler dilerimDaha kaç maç kötü oynadık oynadık diyeceğiz. 50 maçtır aynı şey. Rezillik değil de nedir bugün