Okan Buruk | Teknik Direktör

Otorite sorunu, takımın geride olduğu maçlarda tamamen dağılması. Bu iki sorun yıllardır var başarı örtüyordu ama artık gına geldi özellikle bu sezon. Takımı zaten hiç konuşmuyorum çoğunu sezon sonu gönderirim. Bence kendisiyle beraber yönetimde gitmeli. Okan hoca gider yönetim kalırsa iş daha kötü. İkisinin gideceği bir senaryo iyi olur onunda dışında karanlık.

Adam bitti bitti. Bu sezon olur da şampiyonluk kazanılırsa payı en minimumda olan kişi bu adamdır. Talisca'nın payı bundan büyük, bu adamın kafasında futbol falan yok. Gelecek sezon olmaması lazım, 4 sezon da olsa 14 sezon da olsa bu adam güvenilir adam değil artık. Antalya maçını inşallah bu futbolcular kendi onurları gururları için bir şekilde kazanır, yoksa gene fb'nin eline bakarız. Şöyle 3-5 maç olsa buradan gene verir avantajı ve hatta şampiyonluğu. Ama işte evde Antalya'ya denk geldi bir şekilde yener inşallah demek istiyorum, vallahi bir gram güvenim yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon sonu kalacak gidecekleri belirlerken duygusal davranmaması lazım

yoksa bazı oyuncular onu yarı yolda bırakırlar aklı şaşar
Katılıyorum. Sanchez, Lemina, İcardi, Günay, Kaan vb. gibi isimler gitmeli artık. Bardakçı gibi isimlerde takımda kalabilir ama rotasyonda olacağı söylenerek takımda kalmalı. ve takıma başarıya aç oyuncular almalıyız bu sadece hocaya bırakılacak bir konu değil ama her mevkiye yıldız isim vb. saçmalığına son vermeliyiz. Leao mesela asla olmamalı adam futbola dair beklentisi sadece şov ve para olarak kalmış. Sürekli yedek gördüğümüz isimlerde gitsin ve yerlerine yeni isimler gelmeli. Eğer duygusal davranırsa veya bu dönüşümü sağlayamazsa kendi ayağına sıkar seneye için.

Sanches torreia gidebilir deyince kotu mu oynuyorlar yav adamlar denmesinin nedeni hem takimda hem.taraftarda bir profesyonel ekip bakis acisi olmamasidir. Ilk yenilgide de söylenen sozlere sahip bakis acisinda olanlar yazin da aynı bakis acisi ile leao isteyecektir

Daha önce dedim ama değişecek gibi değil

Yahu şu Sallai ve Yunus'u oynatmaaaaaaaaaaaaaaa

Sallai yerine Boey

Yunus yerine Sara oynamalı

Ne zaman idrak edeceksin bunu acaba

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle rezil bir hocalık olamaz ya her değişiklikte daha da sıçıyor takımın ağzına.
Yanındaki gözlüklü yalaka davar da hoca sen napiyon diyemiyor. 1 değil 2 değil bir insan 50 kere aynı şeyi yapar mı yav neyse karşıda milyarlarca euroluk takımlar var hocam ne yapsın.

Geri
Üst Alt