GS sözlükteki yoruma bakın : )
''böyle bir adamın konumunun tartışılıyor olması ülkenin zeka seviyesiyle alakalı bir durum. yani “4 sene üst üste şampiyon oluyor, rekora doymuyor, öpmediği avrupa devi kalmadı, ucl son 16 yaptı ama buna rağmen kendisine güvenemiyoruz!!” diyorsanız hocaya değil, aynaya bakın.''
avrupa da rigaslar, zalgrisler, praglar, AZ ler, young boys lara ben madara oldum,50 tane pozisyon verdim herhalde, vay be tüm avrupayı titretmiş be, 3-4 maç kazanınca avrupayı dize getirmiş olduk herhalde, tüm 4 seneye bakmak lazım , ha bi de ''13. Olduğumuz dönemleri özlediler galiba '' diyenler var, rakibimizde okan hoca yok acaba onlar niye 13üncü, 5inci 6ıncı olmuyor bunu açıklayabiliyorlar mı acaba? orda burda hala yorumlar görüyorum yok 4üncü şampiyonluk ,nankörsünüz vb yahu biz OYUN diyoruz daha ne kadar büyük harfle yazabilirim, savunanlar hala sonuç gösteriyor, bizi anlamıyorlar mı yoksa anlamak mı istemiyorlar, sonuca kimse bi şey demiyor zaten evet şampiyon oluyoruz ama bu kadro gücü ile anadolu takımlarının kadrosunu kıyaslayınca daha domine ettiğimiz, şiir gibi oynadığımız bir oyun istemek niye kötü bi şey olsun, derdimiz bu sadece.