Okan Buruk | Teknik Direktör

..

edit: postumu editleyen moderator
bir onceki sayfadaki postlari okursa seviniriz
mizahin onunu kesmeyin

Son düzenleme:
bir konuyu da biraz derin düşünmeli

çok final kaybediyor

bu alışık olmadığımız konu

ve bu kayıpları önemli olan şampiyonluk diye normalleştirme içine giriyor

ben ilk defa şampiyonluk maçında bırak fark yemeyi kazanamayan galatasaray gördüm
Emre abi 2 yıl önceki FB maçını da kastediyorsun di mi

bir konuyu da biraz derin düşünmeli

çok final kaybediyor

bu alışık olmadığımız konu

ve bu kayıpları önemli olan şampiyonluk diye normalleştirme içine giriyor

ben ilk defa şampiyonluk maçında bırak fark yemeyi kazanamayan galatasaray gördüm
Ben ayni seyi farkli yorumluyorum "kaybederken cok kotu kaybediyor" diyerek. Burda hocayi bireysel+ takimi da katmak lazim , daha dogrusu "kaptan yok" derken bu durum yuzunden . Ama 1 numarada hoca yazar kesinlikle.

Demek istedigine tamamen katiliyorum

GS sözlükteki yoruma bakın : )

''böyle bir adamın konumunun tartışılıyor olması ülkenin zeka seviyesiyle alakalı bir durum. yani “4 sene üst üste şampiyon oluyor, rekora doymuyor, öpmediği avrupa devi kalmadı, ucl son 16 yaptı ama buna rağmen kendisine güvenemiyoruz!!” diyorsanız hocaya değil, aynaya bakın.''

avrupa da rigaslar, zalgrisler, praglar, AZ ler, young boys lara ben madara oldum,50 tane pozisyon verdim herhalde, vay be tüm avrupayı titretmiş be, 3-4 maç kazanınca avrupayı dize getirmiş olduk herhalde, tüm 4 seneye bakmak lazım , ha bi de ''13. Olduğumuz dönemleri özlediler galiba '' diyenler var, rakibimizde okan hoca yok acaba onlar niye 13üncü, 5inci 6ıncı olmuyor bunu açıklayabiliyorlar mı acaba? orda burda hala yorumlar görüyorum yok 4üncü şampiyonluk ,nankörsünüz vb yahu biz OYUN diyoruz daha ne kadar büyük harfle yazabilirim, savunanlar hala sonuç gösteriyor, bizi anlamıyorlar mı yoksa anlamak mı istemiyorlar, sonuca kimse bi şey demiyor zaten evet şampiyon oluyoruz ama bu kadro gücü ile anadolu takımlarının kadrosunu kıyaslayınca daha domine ettiğimiz, şiir gibi oynadığımız bir oyun istemek niye kötü bi şey olsun, derdimiz bu sadece.

GS sözlükteki yoruma bakın : )

''böyle bir adamın konumunun tartışılıyor olması ülkenin zeka seviyesiyle alakalı bir durum. yani “4 sene üst üste şampiyon oluyor, rekora doymuyor, öpmediği avrupa devi kalmadı, ucl son 16 yaptı ama buna rağmen kendisine güvenemiyoruz!!” diyorsanız hocaya değil, aynaya bakın.''

avrupa da rigaslar, zalgrisler, praglar, AZ ler, young boys lara ben madara oldum,50 tane pozisyon verdim herhalde, vay be tüm avrupayı titretmiş be, 3-4 maç kazanınca avrupayı dize getirmiş olduk herhalde, tüm 4 seneye bakmak lazım , ha bi de ''13. Olduğumuz dönemleri özlediler galiba '' diyenler var, rakibimizde okan hoca yok acaba onlar niye 13üncü, 5inci 6ıncı olmuyor bunu açıklayabiliyorlar mı acaba? orda burda hala yorumlar görüyorum yok 4üncü şampiyonluk ,nankörsünüz vb yahu biz OYUN diyoruz daha ne kadar büyük harfle yazabilirim, savunanlar hala sonuç gösteriyor, bizi anlamıyorlar mı yoksa anlamak mı istemiyorlar, sonuca kimse bi şey demiyor zaten evet şampiyon oluyoruz ama bu kadro gücü ile anadolu takımlarının kadrosunu kıyaslayınca daha domine ettiğimiz, şiir gibi oynadığımız bir oyun istemek niye kötü bi şey olsun, derdimiz bu sadece.
Neden asla bir bayern ya da real madrid olamayacağımızın göstergesi olan bir zihniyet. Ortada oyun yok bir şey yok. Teknik heyet ihtiyarlar heyeti gibi kendilerine hayrı yok. Ptt 1. Lig ekibi GS'yi yönetiyor. Adam hala 4 sene üst üste şampiyon yaptı diyor.

Bu tipler küçükken malum şikeci camianın taraftarı olacakken babaları tarafından GS'li yapılmış tipler.. 1 km öteden kokusunu alırım bu tiplerin. Keşke bunları da malum camia'ya iteleyebilsek.

Ben genelin aksine ön alan baskısını, direkt toplarla kaleye gidilmeye çalışılmasından ve uzun top oyununu 2010’ların modası geçmiş ve hiçbir büyük takımın artık oynamadığı ama her nedense herkesin diline takılmış pas pas pas oyununa tercih ediyorum.

Önemli olan artık umarım bu sene yedeklerine kadar buna uygun oyuncular gelir takıma. Yoksa her sene aynı sıkıntılar yaşanıyor.

Geri
Üst Alt