Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.670
- 14.724
- 1.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru. Ancak hoca yetersiz yetersiz, sorun çözebilecek bi yeteneği yok, hatta üstüne sorun ekledi maçlarda.Genelde 1 adet temel problem vardır, o problemi çözmedikçe ondan kaynaklı oluşan yan problemcikleri çözmeye çalışarak geçirirsin tüm vaktini.
Sene başında yapılan yanlış kadro mühendisliği, tüm sorunların temeli bu.
Gerisi faso fiso. Sen bu sıkıntıyı seneye çözmezsen daha da kötüye gider her şey.
Hocammmmmm
Uzun süreli çalışmalarda illa ki yıpranmalar olur hele Türkiye gibi günlük yaşayan yerde. Gitsinci ya da kalsıncı değilim Galatasaray için en iyisi ne olacaksa o olsun ama buraya kadar mükemmel getirdi başka hoca bu kadar yapamazdı.Vallahi üstad çok sevmeye çalışıyorum şahsen ama inanılmaz korkak ve relax bir adam. Zerre liderlik özelliği yok, takım raydan çıkınca dut yemiş bülbül gibi izliyor kenardan. 7 puan öndeyken bunu gs'ye herkes yaşatamaz. Gs winnerlığını hırpalıyor resmen
tüm sezon hocaya salladıktan sonra biz
İzledim. Osimhen kendine yakışmayacak şekilde bazı golleri kaçırmasa ilk yarıdan iş bitiyordu. Rakibe pozisyon vermedin nerdeyse 1 pozisyon 1 gol oldu, diğeri de hakları var güzel bir frikik golü ile attılar. 2. yarı yaptığı değişiklikler direk etki etti. İstatistikleri de attım. Kusursuz oynadık gibi bir iddiam yok ama rezalet diyorsan neye göre rezalet tam olarak? Ki bu maç değişiklikler oyuna etki etmiş olsa bile bu maç hoca üzerinden değil oyuncular üzerinden okuyacağım bir maç. Oyuncular 2. yarıda işi daha ciddiye aldılar ve maçı aldılar bu kadar basit. İlk yarıda da bitirecek pozisyonlar vardı ama bu fırsatları sezon içindeki fırsatları harcadığımız gibi boş yere harcadık ve işi zora soktuk aynı sezon içinde daha önce olacak şampiyonluğu zora soktuğumuz gibi.İyi mi oynadık yani. İzledin mi maçı
Elbette büyük başarı ama kesinlikle gs winner kimliğine uygun bir karakteri yok bence. Taktiksel olarak takımın iplerini elinde tutamıyor, bu sebeple her final maçında rezalet futbol ortaya çıkıyor. Bu 4 sezonda ligin en iyi kadroları elinde olmasaydı şampiyon olacağını sanmıyorum. Yıldızları iyi idare eden iyi bir idareci gibi daha çokUzun süreli çalışmalarda illa ki yıpranmalar olur hele Türkiye gibi günlük yaşayan yerde. Gitsinci ya da kalsıncı değilim Galatasaray için en iyisi ne olacaksa o olsun ama buraya kadar mükemmel getirdi başka hoca bu kadar yapamazdı.
2 saat önce gtümüzden kan alınıyordu, kulaklarımız şınav çekiyordu, ne anlatıyon sen.Lig şampiyonu olmuş birisi için lig performansı yeterli görülmüyor. Allah Allah.
Yeni kontrat yapılıp herşey yazıya dökülmeli.1+1 bence çok şık olur.Aniden hizlanan bir Icardi... Var bi hayalimiz.
Git bidaha izle bence. Yine kapanan takıma karşı organize hücum etmeyi bilmeyen ve her kontrada saçmalayan bir takım görecekin. Klasik okan buruk takımı yani, bir türlü set futbolunu öğrenemedi öğretemedi.İzledim. Osimhen kendine yakışmayacak şekilde bazı golleri kaçırmasa ilk yarıdan iş bitiyordu. Rakibe pozisyon vermedin nerdeyse 1 pozisyon 1 gol oldu, diğeri de hakları var güzel bir frikik golü ile attılar. 2. yarı yaptığı değişiklikler direk etki etti. İstatistikleri de attım. Kusursuz oynadık gibi bir iddiam yok ama rezalet diyorsan neye göre rezalet tam olarak? Ki bu maç değişiklikler oyuna etki etmiş olsa bile bu maç hoca üzerinden değil oyuncular üzerinden okuyacağım bir maç. Oyuncular 2. yarıda işi daha ciddiye aldılar ve maçı aldılar bu kadar basit. İlk yarıda da bitirecek pozisyonlar vardı ama bu fırsatları sezon içindeki fırsatları harcadığımız gibi boş yere harcadık ve işi zora soktuk aynı sezon içinde daha önce olacak şampiyonluğu zora soktuğumuz gibi.