Okan Buruk | Teknik Direktör

Önümüzdeki sene geldiği ilk günden beri en önemli yılı 5. De olursa diyecek hir şey yok tarihe altın harflerle yazdıracak ismini

Valla son haftalarda boka sardı takım komple bir değişiklik lazım 2 3 hafta daha olsa olamazdı bu takım şampiyon falan
normalde güle oynaya sampiyon olması lazım bu kadronun 2 kere 7 puan farkını kapattırdı adam

herhangi biri gsmizin başında olsa sampiyonduk bu kadro ile

fb loser bi camia olmasa coktan sıcmıstık

Git bidaha izle bence. Yine kapanan takıma karşı organize hücum etmeyi bilmeyen ve her kontrada saçmalayan bir takım görecekin. Klasik okan buruk takımı yani, bir türlü set futbolunu öğrenemedi öğretemedi.
İstatistikler ve Xg ortada. Osimhen'e o pozisyonları hoca mı kaçır dedi ilk yarı? Atsa zaten iş bitiyordu. Avrupa'da bir şey göstermeli dendi bu sezon CL son 16 yaptı şimdi başka şeyler bulunuyor. Bu sezon en kötü lig sezonu bunu kabul ediyorum. Eksiklikleri de var bunun için önerimi zaten yaptım. Ama asla senin küçümsediğin, değersizleştirmene katılmıyorum. 4 sene üst üste şampiyonluk ve son şampiyonluğunda aynı zamanda CL'de son 16 bu başarılarını bu kadar değersizleştirmeniz artık ayıp oluyor.

normalde güle oynaya sampiyon olması lazım bu kadronun 2 kere 7 puan farkını kapattırdı adam

herhangi biri gsmizin başında olsa sampiyonduk bu kadro ile

fb loser bi camia olmasa coktan sıcmıstık
Valla fb bizim yerimizde biz de fb terinde olsak alırdık şampiyonluğu bugün geldiyse şampiyonlu gudubet fb sayesindedir. Basit fikstüre geçtik dedikleri her hafta puan bıraktılar. Bizim puan kaybı beklenen tüm maçlarda da biz bıraktık. Bjk hariç

Hocam mandela keita eric martel silas andersen dion beljo bertug yildirim kendini ispatlamis genc tanımıniza giriyordur umarım

Valla fb bizim yerimizde biz de fb terinde olsak alırdık şampiyonluğu bugün geldiyse şampiyonlu gudubet fb sayesindedir. Basit fikstüre geçtik dedikleri her hafta puan bıraktılar. Bizim puan kaybı beklenen tüm maçlarda da biz bıraktık. Bjk hariç
Okan hoca bebek otel mevzusundan sonra fena düştü psikolojik olarak yıprattılar adamı erden gibi

o yüzden devam edilmemeli

İstatistikler ve Xg ortada. Osimhen'e o pozisyonları hoca mı kaçır dedi ilk yarı? Atsa zaten iş bitiyordu. Avrupa'da bir şey göstermeli dendi bu sezon CL son 16 yaptı şimdi başka şeyler bulunuyor. Bu sezon en kötü lig sezonu bunu kabul ediyorum. Eksiklikleri de var bunun için önerimi zaten yaptım. Ama asla senin küçümsediğin, değersizleştirmene katılmıyorum. 4 sene üst üste şampiyonluk ve son şampiyonluğunda aynı zamanda CL'de son 16 bu başarılarını bu kadar değersizleştirmeniz artık ayıp oluyor.
İstatistik ile futbol yorumlanmaz. Okan buruk set futbolunu oynatmayı bilmiyor. Kapanan her takıma karşı zorlanıyor. Tek oyun planı hücum pres ve kazanılan toplar

Sen ne izledin yav gerçekten. 87de attık golü 87. Rakip küme düşe. Antalya. Geçen hafta da 4 yemiştik. Ne anlatıyon sen.
Osimhen biraz iyi olsaydı ilk yarı atardık.

HH5mG6DWYAMPBYe

Bunu anlatıyorum. İlk yarıda 4 tane net gol kaçırdığımızı anlatıyorum.

Geri
Üst Alt