- 9 Ağustos 2011
- 59.457
- 34.151
- 3.408
Önümüzdeki sene geldiği ilk günden beri en önemli yılı 5. De olursa diyecek hir şey yok tarihe altın harflerle yazdıracak ismini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olmaya alışınca beklenti farklı oluyor ister istemez.Biraz tadını çıkarın ne saçma insanlarsınız ya bari bugün sevin yarın salla kafayı sıyırmışsınız
benficaya gitsin avrupa macerası yaşasın galatasarayı rahat bıraksınKemerburgaza gidip are you coach demeye var mısın
normalde güle oynaya sampiyon olması lazım bu kadronun 2 kere 7 puan farkını kapattırdı adamValla son haftalarda boka sardı takım komple bir değişiklik lazım 2 3 hafta daha olsa olamazdı bu takım şampiyon falan
Kayserispora ne oldu dostumnormalde güle oynaya sampiyon olması lazım bu kadronun 2 kere 7 puan farkını kapattırdı adam
herhangi biri gsmizin başında olsa sampiyonduk bu kadro ile
normalde güle oynaya sampiyon olması lazım bu kadronun 2 kere 7 puan farkını kapattırdı adam
fb loser bi camia olmasa coktan sıcmıstık
düşmesi iyi oldu cok kötü oynuyor dostumKayserispora ne oldu dostum
İstatistikler ve Xg ortada. Osimhen'e o pozisyonları hoca mı kaçır dedi ilk yarı? Atsa zaten iş bitiyordu. Avrupa'da bir şey göstermeli dendi bu sezon CL son 16 yaptı şimdi başka şeyler bulunuyor. Bu sezon en kötü lig sezonu bunu kabul ediyorum. Eksiklikleri de var bunun için önerimi zaten yaptım. Ama asla senin küçümsediğin, değersizleştirmene katılmıyorum. 4 sene üst üste şampiyonluk ve son şampiyonluğunda aynı zamanda CL'de son 16 bu başarılarını bu kadar değersizleştirmeniz artık ayıp oluyor.Git bidaha izle bence. Yine kapanan takıma karşı organize hücum etmeyi bilmeyen ve her kontrada saçmalayan bir takım görecekin. Klasik okan buruk takımı yani, bir türlü set futbolunu öğrenemedi öğretemedi.
1 tane daha yazalım
Buruk şampiyonluk olarak tarihe gecti malesefoooooo recebim çok iyi yere açmışsın dükkanı
Valla fb bizim yerimizde biz de fb terinde olsak alırdık şampiyonluğu bugün geldiyse şampiyonlu gudubet fb sayesindedir. Basit fikstüre geçtik dedikleri her hafta puan bıraktılar. Bizim puan kaybı beklenen tüm maçlarda da biz bıraktık. Bjk hariçnormalde güle oynaya sampiyon olması lazım bu kadronun 2 kere 7 puan farkını kapattırdı adam
fb loser bi camia olmasa coktan sıcmıstık
Okan hoca bebek otel mevzusundan sonra fena düştü psikolojik olarak yıprattılar adamı erden gibiValla fb bizim yerimizde biz de fb terinde olsak alırdık şampiyonluğu bugün geldiyse şampiyonlu gudubet fb sayesindedir. Basit fikstüre geçtik dedikleri her hafta puan bıraktılar. Bizim puan kaybı beklenen tüm maçlarda da biz bıraktık. Bjk hariç
İstatistik ile futbol yorumlanmaz. Okan buruk set futbolunu oynatmayı bilmiyor. Kapanan her takıma karşı zorlanıyor. Tek oyun planı hücum pres ve kazanılan toplarİstatistikler ve Xg ortada. Osimhen'e o pozisyonları hoca mı kaçır dedi ilk yarı? Atsa zaten iş bitiyordu. Avrupa'da bir şey göstermeli dendi bu sezon CL son 16 yaptı şimdi başka şeyler bulunuyor. Bu sezon en kötü lig sezonu bunu kabul ediyorum. Eksiklikleri de var bunun için önerimi zaten yaptım. Ama asla senin küçümsediğin, değersizleştirmene katılmıyorum. 4 sene üst üste şampiyonluk ve son şampiyonluğunda aynı zamanda CL'de son 16 bu başarılarını bu kadar değersizleştirmeniz artık ayıp oluyor.
Osimhen biraz iyi olsaydı ilk yarı atardık.Sen ne izledin yav gerçekten. 87de attık golü 87. Rakip küme düşe. Antalya. Geçen hafta da 4 yemiştik. Ne anlatıyon sen.
Gerçek hayatta var. Sosyal medyayı sanki bilmiyoruz.Nerede var. Taraftarın çoğu bu maç öncesi tedirgindi sosyal medyada ve forumda samsun rezaletinden sonra ki haklı çıktılar. Bu takımı ezbere biliyoruz çünkü. Güven vermiyorlar
Kalmadı uğraşacak koç falan aziz yıldırım geliyor zaten o da bu işlere girmez o kaypaklıkta adam değildir.Okan hoca bebek otel mevzusundan sonra fena düştü psikolojik olarak yıprattılar adamı erden gibi
o yüzden devam edilmemeli
Gerçek hayattakiler tribündekiler. Onlara sor yine birçoğundan aynı cevabı alırsın. Çevrendekilere sor mesela okan buruk'u. Gerçek bu malesefGerçek hayatta var. Sosyal medyayı sanki bilmiyoruz.