Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.484
- 14.459
- 1.398
hocanın sane'ye verdiği mesaj net bi otorite mesajı tebrik ediyorum kimsenin forma garanti değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltre'de de skoru koruma amacıyla çıkmayacağız, oynamaya gidiyoruz diyor Okan hoca.
Utancindan yerin dibine girdiler cünküBugün çok cansız bu başlık...puan kaybedince falan dolup taşarken böylesine bir galibiyet sonrası konuşulmaması ilginç geliyor bana...
Yok yok utanma falan yok... puan kaybını bekliyorlar... kafalarını kumun altıma gömdüler şimdi.Utancindan yerin dibine girdiler cünkü
Onemli buldugum kisim burasi.Juventus maçı sinirimi yavaştan geçirdi şu 2 maç. Umarım bu şekilde yere sağlam basarak devam eder. Tebrikler hoca.
Sallai yi isteyen varsa yazin gonderilebilir gibi, yas 28 iken kazandirarak ayrilirsa dogru olur, boey opsiyonu kullanilir.Tebrik ederim
Ayrıca lütfen şu sağ beke ilk olarak boey'i al sallaiyi alma
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devre arası maç başlığındaydı... hatta cevap olarak o baskıyı yapmasa ellerini kollarını sallaya sallaya golleri atarlardı yazmıştım... oradan hatırlıyorum...Bu başlıkta mıydı yoksa maç başlığında mıydı maçın stresinden hatırlamıyorum şöyle bir yorum gördüm;
Sakın ileride baskı yapma pres işlerine falan girme..
Bak hele bak yahu adam oturduğu yerden futbolun sırrını çözmüş bir de akıl verme seviyesine çıkmış..
Mesela hiç ulan ben kimim diye kendini sorgulama bile yok.