Okan Buruk | Teknik Direktör

Bu akşamki güzel oyun ve galibiyet için çok teşekkürler hocam. Bu sene Avrupa'da hedeflerimiz her ne kadar tamamlansa da dahası neden olmasın ve inşallah olacak. Şimdi Başak maçına motive olma zamanı...

Hocammm harikasınnn tebriklerrr
Deplasmanda boey- singo-lemina-apo-jakobs
Defans formulümüz bu hocam
Herkes bu beşli içerisinde çok iyi oynar
Singo Apo ikilisi olmadı basit maçlarda bile
Lütfen bu beşleme üzerine çalışalım
Cansın canansın bitanesinn sana güveniyoruz bu ezik kuşlarıda eleriz biz
İngilizlere ayakta alkışlatalım kendimizi haydi hocamm

Bu kadar tabiri caizse itilip kakılması yumuşak ve sakin karakterinden. Röportajlarda çıkıp sağa sola giydirse belki daha çok saygı görecek. Hayat da böyle. Geri adım atarsan üstüne gelirler. Ben olsam yerinde bu saatten sonra atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun der geçiririm sağa sola.

HDFFEJ6WIAADQqV

Hemen şimdi büyük harflerle İSTİFA... 😀

İlk 8 e sokamadığı için başta sana kızmıştım hocam. Ama şimdi düşünüyorum da o basit puan kayıpları sayesinde juventusa 5 atma fırsatı yakaladık. Şu an daha güzel bir hikaye yazıyoruz.

Bir daha asla seni eleştirmeyeceğim hocam. sen en sevdiğim galatasaraylı hocasın

Tebrik ederim

Ayrıca lütfen şu sağ beke ilk olarak boey'i al sallaiyi alma

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam artık bir üvanı haketti bence bu konuya Gscimbom olarak el atmamız elzem.
İmpa Terim’de olduğu gibi cuk oturmalı.

Örnek Öneri : Şef Okan Buruk

Bugün çok cansız bu başlık... 😀 puan kaybedince falan dolup taşarken böylesine bir galibiyet sonrası konuşulmaması ilginç geliyor bana...

Juventus maçı sinirimi yavaştan geçirdi şu 2 maç. Umarım bu şekilde yere sağlam basarak devam eder. Tebrikler hoca.
Onemli buldugum kisim burasi.

Biz tabiiki cok sevinecegiz - taraftar olarak aksi dusunulemez.

Fakat hoca futbolculardan cok bu skorun minor bir avantaj oldugunun bilincinde olmali ve basaksehir macina kadar bunu dusunmemeli, dusundurtmemeli.

Gunun sonunda anfieldda 2-0 maglubiyet siritmayan anormal olmayan bir CL maci skoru olur, turuda kaybedebiliriz ama oyun ve durus sergilemek en onemlisi.

Slogan olan Konsantrasyonun tam zamani esas simdi. Basaksehir galibiyeti + cok zorda olsa tur milli ara oncesi saka gibi bir esik.

Tebrik ederim

Ayrıca lütfen şu sağ beke ilk olarak boey'i al sallaiyi alma

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sallai yi isteyen varsa yazin gonderilebilir gibi, yas 28 iken kazandirarak ayrilirsa dogru olur, boey opsiyonu kullanilir.

Dinamizmini arayabiliriz ayri konu ama yanlis bulmam.

Ayni sey Sara ve nokta atisi 10 numara icinde gecerli.

Bu başlıkta mıydı yoksa maç başlığında mıydı maçın stresinden hatırlamıyorum şöyle bir yorum gördüm;
Sakın ileride baskı yapma pres işlerine falan girme..
Bak hele bak yahu adam oturduğu yerden futbolun sırrını çözmüş bir de akıl verme seviyesine çıkmış..
Mesela hiç ulan ben kimim diye kendini sorgulama bile yok.

Bu başlıkta mıydı yoksa maç başlığında mıydı maçın stresinden hatırlamıyorum şöyle bir yorum gördüm;
Sakın ileride baskı yapma pres işlerine falan girme..
Bak hele bak yahu adam oturduğu yerden futbolun sırrını çözmüş bir de akıl verme seviyesine çıkmış..
Mesela hiç ulan ben kimim diye kendini sorgulama bile yok.
Devre arası maç başlığındaydı... hatta cevap olarak o baskıyı yapmasa ellerini kollarını sallaya sallaya golleri atarlardı yazmıştım... oradan hatırlıyorum...

Geri
Üst Alt